murb 362 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Get Out napisał: Po prostu nie lubię być niepokojony jak się zaszyje w swojej nora i to nie ma nic wspólnego z piramidą trudności. Jak zaprenumerujrsz kwartalnik to listonosz nie będzie Cię nagabywał jakoś specjalnie. Edytowano 3 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Romantyczne. 🥰 To była przyjacielska relacja, ale długoletnia i niezwykle ciepło ją wspominam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 342 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: W pewnych kwestiach nadal tkwię w kamieniu łupanym i ktoś/coś musiało mnie tego nauczyć. Ja robię od jakiegoś czasu wszystkie opłaty za babcie, tez chciala koniecznie żebym latała z tymi papierami i gotówką na pocztę ale założyłam jej w tel aplikacje jej banku i przez aplikacje przelewam na wszystkie opłaty. Musiała się z tym pogodzić. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, oubli napisał: To była przyjacielska relacja, ale długoletnia i niezwykle ciepło ją wspominam. Przyjacielska relacja też może być romantyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, oubli napisał: Dziś już odbieram tylko mms-y z tańczącymi choinkami. Kiedyś strasznie tym gardziłam, a teraz sama robię "kopiuj - wklej" i przekazuję dalej. Sprawdzam, tylko żeby zmienić imię życzącego na swoje. Co ja będę stawała okoniem i stawiała opór nowoczesności, skoro innym taka forma ewidentnie przypadła do gustu. Ja mam awersja i nienawidzę coś robić jak większość populacja dlatego choćby na przekór specjalnie pozostane przy kartkach na święta i indywidualnie wobec każdego odbiorcy coś tam naskrobię poleconym żebym miał kwit na dowód że wysłałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: Jeżeli chodzi o psy to umiejętności jak się zachować mogą się przydać z oczywistych powodów. A Ty już z góry zakładasz że się nie nauczysz i zwierzę to czuje po czym będzie atakować i gryźć tkanki miękkie zwłaszcza. No tak zakładam bo wiem że jak sie boje to będzie warczeć i atakować więc boje się jeszcze bardziej i takie błędne koło nie wiem ale akurat w tej kwestii psów nie nadaje sie do niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ja mam awersja i nienawidzę coś robić jak większość populacja dlatego choćby na przekór specjalnie pozostane przy kartkach na święta i indywidualnie wobec każdego odbiorcy coś tam naskrobię poleconym żebym miał kwit na dowód że wysłałem. A kartki to pewnie sam robisz. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Jak zaprenumerujrsz kwartalnik to listonosz nie będzie Cię nagabywał jakoś specjalnie. Ale ja nie chcę żadnych gazet i jeszcze może później płacić mam za utylizacja tych śmieci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ale ja nie chcę żadnych gazet i jeszcze może później płacić mam za utylizacja tych śmieci . No to jak chcesz usiąść na ławce???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja robię od jakiegoś czasu wszystkie opłaty za babcie, tez chciala koniecznie żebym latała z tymi papierami i gotówką na pocztę ale założyłam jej w tel aplikacje jej banku i przez aplikacje przelewam na wszystkie opłaty. Musiała się z tym pogodzić. ;pp Nie wiem co byś musiała zrobić żeby mnie przekonać do takiego przeskoku z kwitów na elektroniczne systemy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: No to jak chcesz usiąść na ławce???? Pisałem już że będę stał, a posiedzieć mogę w domu na czystym podłożu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ja mam awersja i nienawidzę coś robić jak większość populacja dlatego choćby na przekór specjalnie pozostane przy kartkach na święta i indywidualnie wobec każdego odbiorcy coś tam naskrobię poleconym żebym miał kwit na dowód że wysłałem. Z buntu kiedyś się wyrasta. Jak już zniknie Ci trądzik młodzieńczy, a wąs gęsto się sypnie, to pokapujesz, że umiejętność płynięcia z prądem jest niezwykle przydatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: No to jak chcesz usiąść na ławce???? To facet moze usiąść na brudnym nic mu nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 3 Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, murb napisał: Tak, robię to. Żebrzę o atencję. Żeby była jasność. Cieszę się, że wyjaśniłyśmy sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: A kartki to pewnie sam robisz. Kupię tam skąd będę wysyłał proste. Coś jest proste a Ty komplikujesz widząc jakieś problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Nie wiem co byś musiała zrobić żeby mnie przekonać do takiego przeskoku z kwitów na elektroniczne systemy. Nie pisz tak bo jeszcze zrobi to cóś co nie wiesz ma zrobić Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, oubli napisał: Z buntu kiedyś się wyrasta. Jak już zniknie Ci trądzik młodzieńczy, a wąs gęsto się sypnie, to pokapujesz, że umiejętność płynięcia z prądem jest niezwykle przydatna. W niektórych kwestiach płynę a w niektórych nie , bo nawyki ciężko zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Cieszę się, że wyjaśniłyśmy sobie. Lepiej Ci z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Kupię tam skąd będę wysyłał proste. Coś jest proste a Ty komplikujesz widząc jakieś problemy. Też wysyłam 1 kartkę dwa razy w roku na święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To facet moze usiąść na brudnym nic mu nie będzie No w jasnych spodniach już lecę i później trzeba prać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Kupię tam skąd będę wysyłał proste. Coś jest proste a Ty komplikujesz widząc jakieś problemy. W Empiku też można kupić kartki okolicznościowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Get Out napisał: Nie wiem co byś musiała zrobić żeby mnie przekonać do takiego przeskoku z kwitów na elektroniczne systemy. Serio, w dobie płacenia rachunkow przelewem, blikiem w sekundę przed telewizorem ty latasz z rachunkami na pocztę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: No tak zakładam bo wiem że jak sie boje to będzie warczeć i atakować więc boje się jeszcze bardziej i takie błędne koło nie wiem ale akurat w tej kwestii psów nie nadaje sie do niczego No to spróbuj wyobrazić sobie że znasz tego psa i tworzysz z nim pokojowe nastroje jak będzie jakiś warczał, bo on widzi to co Ty myślisz i co Ci szkodzi . Wiem nie będzie łatwe bo zaraz wjedzie Ci strach że pogryzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Lepiej Ci z tym? Koło chսja mi to lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: To facet moze usiąść na brudnym nic mu nie będzie Kobiecie też nic nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Koło chսja mi to lata. Pokaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: No w jasnych spodniach już lecę i później trzeba prać. No i co tam. Pralka wypierze. Zresztą zawsze możesz być w krótkich spodenkach ciemnych i mniej prania albo w ogóle weź bokserki tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 342 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Get Out napisał: Nie wiem co byś musiała zrobić żeby mnie przekonać do takiego przeskoku z kwitów na elektroniczne systemy. Mam swoje sposoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Kobiecie też nic nie będzie. No niby tak ale mężczyzna obłocony lepiej wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Serio, w dobie płacenia rachunkow przelewem, blikiem w sekundę przed telewizorem ty latasz z rachunkami na pocztę? A kto mi zabroni. 4 minuty temu, murb napisał: W Empiku też można kupić kartki okolicznościowe. Nie pójdę do sklepu dla starych ludzi gdzie jakieś gazety kupują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach