Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Użytkownik

Kosmetyki Oriflame

Polecane posty

Gość gość
Szukasz pracy dodatkowej, chcesz dorobić do pensji? Już dziś zostań Konsultantką(em) firmy Oriflame. Dołacz do Nas i Zarabiaj na sprzedaży kosmetyków,kupuj kosmetyki dla siebie taniej. Możesz dorobić sobie do pensji, stypendium, kieszonkowego, możesz zdobyć doświadczenie w bezpośrednich kontaktach z klientami. Dodatkowy program Bonus Dla Urody z atrakcyjnymi nagrodami dla każdego Konsultanta. Brak minimalnej kwoty zamówienia, Brak kar za nie złożenie zamówienia w danym katalogu. Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni. Możesz budować własną grupę konsultantów i otrzymywać za to premię od 3-21% od sprzedaży w grupie ! Dodatkowa oferta - suplementy diety - Wellness by Oriflame. Zapisując się u mnie możesz otrzymać wodę toaletową o wartości 89zł oraz tusz w nagrodę. www.oritwojsukces.pl Magdalena Achtelik Menadżer Klubu Oriflame TWÓJ KOD PROMOCYJNY TO 1704185 Tel.665-279-165(Plus) lub 537-521-538(Play) E-mail:magdalena_achtelik@gazeta.pl www.oritwojsukces.pl

Gość gość
Szukasz pracy dodatkowej, chcesz dorobić do pensji? Już dziś zostań Konsultantką(em) firmy Oriflame. Dołacz do Nas i Zarabiaj na sprzedaży kosmetyków,kupuj kosmetyki dla siebie taniej. Możesz dorobić sobie do pensji, stypendium, kieszonkowego, możesz zdobyć doświadczenie w bezpośrednich kontaktach z klientami. Dodatkowy program Bonus Dla Urody z atrakcyjnymi nagrodami dla każdego Konsultanta. Brak minimalnej kwoty zamówienia, Brak kar za nie złożenie zamówienia w danym katalogu. Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni. Możesz budować własną grupę konsultantów i otrzymywać za to premię od 3-21% od sprzedaży w grupie ! Dodatkowa oferta - suplementy diety - Wellness by Oriflame. Zapisując się u mnie możesz otrzymać wodę toaletową o wartości 89zł oraz tusz w nagrodę. www.oritwojsukces.pl Magdalena Achtelik Menadżer Klubu Oriflame TWÓJ KOD PROMOCYJNY TO 1704185 Tel.665-279-165(Plus) lub 537-521-538(Play) E-mail:magdalena_achtelik@gazeta.pl www.oritwojsukces.pl

Gość Małgorzata Hylla
Używam tych kosmetyków już z 10 lat albo i dłużej i zawsze wszystko było ok, więc jak najbardziej mogę polecić.

Gość Małgorzata Hylla
Zapraszam na stronę www.strefaori.pl tam macie wykaz kosmetyków Oriflame o każdym można sobie poczytać.

Gość Martaa66
Odkryj fascynujący i kolorowy świat pełen zapachów w Oriflame!!! Lubisz te wspaniałe kosmetyki kupuj dla siebie taniej. Zarabiaj na sprzedaży kosmetyków. Jest to praca dodatkowa!! Poszukujemy 5 osób z Warszawy, które chciałyby sprzedawać kosmetyki, zarabiać na ich sprzedaży. Stwórz własną grupę i zarabiaj jeszcze więcej! Jeśli nie chcesz możesz zamówić je u mnie. Chętnie udzielę szczegółowych informacji Pozdrawiam serdecznie Marta.

Gość contra ori
10 lat sprzedawałam oriflame a właściwie to wciskałam bo produkt kiepski a wszelkie szkolenia uczą jak go wcisnąć....porażka teraz pracuję od dwóch lat w firmie tiande i produkt broni się sam a klientki same wracaja i przyprowadzaja nowe ....jakość rewelacja polecam!!!!!

Gość Konsultantka Natalia
Witam, Chciałabym zaproponować wszystkim zainteresowanym katalogi i kosmetyki firmy Oriflame Polecam i podpisuję się tylko pod tymi kosmetykami, które sama przetestowałam lub moja druga połówka, bądź moi znajomi, którzy sami sprawdzili i są zadowoleni z danych produktów:) Oferuję również zabiegi, do których wykorzystuje kosmetyki Oriflame, abyście same/sami sprawdzili ich działanie i co najważniejsze nie pobieram za to opłaty:) Jeżeli jesteście zainteresowane/zainteresowani możecie się ze mną skontaktować i umówić na spotkanie na którym zaprezentuje kosmetyki, z których z pewnością będziecie zadowolone/zadowoleni!:) Natalia, telefon: 512622598 Jestem studentką studiów dziennych i zaocznych, dlatego jeżeli zadzwonicie a ja nie odbiorę to z pewnością oddzwonie w najbliższym wolnym momencie!:) Zamówienia przyjmuję z Krakowa i okolic:)

Gość gość
Zapraszam do przetestowania kosmetykow Oriflame oraz na bezplatne SPA DLONI w oddziale w Katowicach zapisy przyjmuje pod nr tel. 692 727 382 Pozdrawiam Ania :)

Gość gusia13456
http://wswieciekosmetykow.bloog.pl/ startuje z nowym blogiem kosmetycznym :) szczere opinie , nie skopiowane z internetu , realne zdjęcia produktów! Komentujcie, dzielcie się swoimi opiniami, i stwórzmy razem najlepszy blog kosmetyczny!

Czy kosmetyki z danej firmy są dobre czy nie to kwestia indywidualna, na każdej twarzy krem czy podkład będzie zachowywać się inaczej. Ważne jest też aby dobrać odpowienie kosmetyki do rodzaju i typu cery. Ja korzystałam z wielu firm szukałam kosmetyków dla siebie a jestem straszną alergiczka i było mi ciężko. I znalazłam serię własnie z Oriflame. Jestem bardzo zadowolona. Nawet zaczęłam korzystać z tych kosmetyków do malowania klientek i nie narzekają. Od niedawna nawet zaczęłam budować swój własny zespół i biznes z tą firmą. Polecam.

Gość ayris
Nie używałam nigdy kosmetyków tej marki i raczej nie zamierzam. Boję się, że dostanę uczulenia. Wolę kupić kosmetyki naturalne np. z http://www.farmana.pl/ z dobrym składem niż coś taniego i niepewnego. Bardzo starannie dobieram swoje kosmetyki i dbam o swoją skórę która jest dość trudna w pielęgnacji.

Gość wysowianka66
nie lubie takich bo no sorry sa droższe niz normalne kosmtyki a wcale nie są jakieś świetne. To taka ściema jak dla mnie. Ja aktualnie stosuje kosmetyki z AA bo po porodzie cera mi się zrobiła dość wrażliwa, tutaj masz je http://www.cefarm24.pl/category/88,piekne-cialo mam ten balsalm nawilżający i powiem ci że niczego innego mi nie potrzeba do nawilżania skóry :)

Gość W zgodzie z naturą
Szkoda że większość skupia się na cenie a nie na tym co jest w składzie kosmetyków!!! jak powoli zatruwają organizm: SLS, formalhedyt, aluminium, olej mineralny(pochodna ropy naftowej) wazelina, parabeny, silikon, itd.... Wydaje się że NAM to nie szkodzi.... Zastanów sie....???? ile razy się myjesz, balsamujesz , natłuszczasz dłonie, malujesz, perfumujesz, nakładasz różne kremy... w ciągu JEDNEGO DNIA????? CZY NIE MA TO WPŁYWU NA TWOJE ZDROWIE?????..............

Gość domki nad morzem balfala
W firmach tego typu cenię sobie możliwość zwrotu towaru w przypadku kiedy produkt mi nie odpowiada. Nazywają to gwarancją 100% satysfakcji. W amway maja firmy artisty - sa rewelacyjne, z avonu też kilka razy coś kupiłam - ok. Oriflame - ta sama polityka. Opakowanie może być otworzone, zawartość zużyta do 30% opakowania. Jeśli nie jesteś usatysfakcjonowana - produkt możesz zwrócić.

Gość OzOriflame
Kosmetyki Oriflame polecam. Zaczęłam przygodę z Oriflame niedawno i jak narazie jestem zadowolona. Używam serii Pure Skin i działa na mnie nawet lepiej niż Garniere, czy Nivea, ale to może też dlatego, że się skóra po jakimś czasie przyzwyczaja. Do zapachów nigdy jakoś się nie przywiązywałam, więc chętnie eksperymentuję. Jeśli chodzi o kosmetyki kolorowe, to narazie sprawdzam serię The One :) Jak chodzi o pracę konsultantki, to na początku chciałam mieć tańsze kosmetyki, a teraz chce iść dalej, bo w sumie dlaczego nie ;) Oczywiście, że gigantycznej kasy na samej sprzedaży nie zarobisz, ale jak dla mnie nie o kasę w obecnej chwili chodzi, ale o to, żeby mieć jakieś zajęcie dopóki nie będę mogła wrócić do pracy. Na chwile obecną prowadzę stronkę na facebooku (www.facebook.com/olazoriflame) i próbuje założyć swoją grupę. Nie jest to może coś WOW, ale przynajmniej przestałam chodzić po całych dniach w piżamie i jestem niejako zmuszona do wychodzenia z domu, więc dla mnie same plusy :)

Gość gość
Lubisz kosmetyki i chcesz na tym zarabiać? Zostań konsultantką firmy Oriflame. Pracuj kiedy chcesz i ile chcesz. Zapraszam do kontaktu: oriflame3@onet.eu

Gość gość
Zostań konsultantem Oriflame Maria tel. 666368342

Gość gość
Jak dla mnie są najlepsze !!! Można przystąpić do klubu Oriflame i kupować te kosmetyki 20% taniej. Co do wysyłki, jeżeli nie ma się zbyt dużego zamówienia to nie trzeba za nią płacić tylko kupić produkt z listy :) Z resztą najwięcej informacji znajdziecie wpisując w przeglądarkę hasło " oriflamekonsultanc wix " Ja się zarejestrowałam za pośrednictwem tej strony i kupowałam tylko na własne potrzeby bo taniej a i fajne promocje można ustrzelić. Teraz zamawiam też dla znajomych bo również im się podobają te kosmetyki i zarabiam 20% na każdym sprzedanym produkcie :)

Gość gośćAsiulka
Ja też miałam do czynienia z kosmetykami Oriflame, a teraz zastanawiam się nad zostaniem konsultantką. Dlatego trochę czytałam już o tej firmie, np. tu http://opinieomlm.pl/firma-mlm/oriflame/

Gość Joanna21Oriflame
Witam serdecznie! Jestem konsultantką z Warszawy. Jeżeli jesteś zainteresowany(a) wstąpieniem do Oriflame, kupnem kosmetyków lub po prostu chciał(a)byś zobaczyć obowiązujący katalog i poznać najnowsze trendy, jestem tu dla Ciebie. Chętnie pomogę przystąpić do Klubu Oriflame, gdzie dostaniesz rabat na wszystkie kosmetyki, ale również doradzę w wyborze kosmetyków i oczywiście dostarczę katalog do zapoznania się z naszą ofertą. Pozdrawiam Asia mail: joanna21.oriflame@ gmail.com

Gość gość
Jestem konsultantką z Cieszyna.  Jeżeli jesteś zainteresowana/y kupnem kosmetyków Oriflame, zapraszam do mnie!!! Doradzę w wyborze kosmetyków, dostarczę katalog do zapoznania się z naszą ofertą. Posiadam próbki produktów Oriflame. Dojeżdżam do miejsca zamieszkania czy zakładu pracy. Daję upominki za duże zamówienia, a stałym Klientom oferuję specjalne ceny i rabaty. Zadzwoń 507 469 278 lub napisz bozena28@op.pl Jeżeli jesteś zainteresowana/y pracą jako konsultant – chętnie Ci w tym pomogę! Zapraszam ! Bożena

Gość orikonsultant
Dołącz do Nas i Zarabiaj na sprzedaży kosmetyków,kupuj kosmetyki dla siebie taniej. Możesz dorobić sobie do pensji, stypendium, kieszonkowego, możesz zdobyć doświadczenie w bezpośrednich kontaktach z klientami. Dodatkowy program WITAMY z atrakcyjnymi nagrodami dla każdego Konsultanta. Brak minimalnej kwoty zamówienia, Brak kar za nie złożenie zamówienia w danym katalogu. Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni. Możesz budować własną grupę konsultantów i otrzymywać za to premię od 4-24% od sprzedaży w grupie ! Dodatkowa oferta - suplementy diety - Wellness by Oriflame. Zapisując się u mnie możesz otrzymać wodę toaletową o wartości 89zł w nagrodę. www.ori-konsultant.pl GG 9052425, biuro@ori-konsultant.pl, tel.606638894 Formularz rejestracji: http://www.ori-konsultant.pl/formularz-rejestracji

Gość Jadzia Turaj
Oriflame to nie tylko szminki i perfumy z ta firmą macie szansę naprawdę osiągnąć sukces. Wszystko zależy od waszego sponsora, osoby która wprowadzi was do firmy, a więc nie zapisujcie się u pierwszej lepszej osoby,chyba że zależy wam tylko na tańszych kosmetykach. 10 lat temu bylam konsultantką Oriflame i szybko zrezygnowałam bo moja sponsorka mnie olała,bylam tylko kolejna osoba w jej grupie, teraz jestem ponownie w Oriflame ale tym razem uczę się od najlepszych od osoby która ma dla mnie czas i co najważniejsze chęć by dzielić swoim doświadczeniem. Dzieki niej zrozumiałam, ze droga do sukcesu nie prowadzi po przez sprzedaz kosmetykow,bieganie po znajomych i zbieranie zamówień lecz całkiem coś innego. chciałbym zaprosić do swojej grupy 5 poważnych osób,które naprawde chcą zmienić swoje życie i osiągnąć sukces,powtórzę 5 i nie wiecej, będę pracować z tymi osobami nad ich rozwojem. A więc jeśli jestes zainteresowana/y napisz do mnie bezpośrednio jadziaat@gmail.com

Gość gość
ja zdecydowanie wolę te kosmetyki http://acerin.info.pl/ , mają bardzo dobre składniki,dzęki którym codzienna pielęgnacja stóp jest efektywna.