Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WoRRy

Moj narzeczony mnie olewa

Polecane posty

jeszcze jedno Worry - ja już wiem, czemu narzeczony Cię olewa..z całym szacunkiem..wcale mu się nie dziwię.. i cóż to jest ten beden hawajski?:)

Gość Ajajajajajaj
Masz racje, mamy milion razy gorzej od Ciebie. Przegraliśmy życie, bo w przeciwieństwie do Ciebie: 1. Mamy maturę, ukończoną zgodnie z programem nauczania. 2. Pracujemy i nie musimy siedzieć na utrzymaniu faceta. 3. Nasi faceci nas nie olewają. 4. Nie upijamy się do tego stopnia, ze nie pamiętamy, co ktoś do nas pisał. Nic tylko się powiesić.... :D:D:D

Gość zdegustowanie.
Nie przjemuj sie tymi zlosliwymi komentarzami- ci co tak pisza sa zgorzknialymi frustratami. I co z tego ze masz mature i pracujesz???? ja znam wiele ludzi ktorzy nie maja matury ba nawet studiow nie maja a zyje im sie lepiej niz tym ktorzy ukonczyli kilka fakultetow hehe... Maja super mieszkania, auta itp a ci po studiach haruja z amarne 1000zl... Widac ze ta matura nic ci nie dala bo papier nie zmieni tego ze jestescie prostakami i pospolstwem. wysksztalcenie o niczym nie swiadczy popaprancy

zdegustowanie. to ciekawe co piszesz/..masz znajomych bez matury z wielką kasą i super autami?:Dzapomniałaś (-łeś)dodać, że mieli też pewnie nadzianych starych, a jeśli nie to już samo się nasuwa jakimi drogami zdobywają tę wielką kasę;) i niewiem czy to jakiś argument w dyskusj, czy matura jest potrzebna do szczęścia:o

Gość kukidupa
mam wory i ciagne moj pendzel a wy macie pedzle??

Gość kukidupa
i sie was nie boje bo ja mam pendzel odezwijcie sie do mnie na gg;p

Gość kukidupa
mam pedzel lallalalalala;p

Gość Ajajajajajaj
Zdegustowanie chyba też nie ma matury:D Bo znalazło się kółeczko wzajemnej adoracjii dla Worry :D No ale po co matura, wykształcenie praca, jak rzeczywiście można się uwiesić jakiemuś nadzianemu kolesiowi u dupy, który firme ma po ojcu itp. High life jednym zdaniem:D

Gość kukidupa
kumie pedzel za 7 $ bo muj sie urwał i mam skarpetki za 3 $

Gość Ajajajajajaj
Fenyloetyloamina jesteśmy prostactwem, przegrałyśmy życie :D:D:D

Gość kukidupa
mam problem z worami pogadajcie ze mna;p bo zgubiłem pedzel;p

Gość Ajajajajajaj
Agatka :D

Gość matko kochana
ojj taki ten jej men kasiaty, nic nie musi robić, a internetu w domu nie ma, do babci musi chodzić.. phi..:O

Gość matko kochana
*kasiasty miało być..

Gość zdegustowanie.
Wyksztalcenie nie swidczy o kulturze i obyciu :) zalosne jestescie zal mi was:)

Gość Ajajajajajaj
Ale za to jaka babacia wypasiona i dostęp do neta ma :classic_cool: WoRry napewno teraz cięzko zakuwa...

Gość poczytalam se topik i tez
przegralam zycie hehehehe bo mam mature, studia i prace, meza, ktory pracuje w innym miescie wiec widzimy sie na weekendach (ja jestem asystentem na uczelni, on robi specjalizacje w szpitalu w innym miescie), nie upijamy sie i nie robimy glupich fochow, oboje rpzegralismy zycie :-P

Gość Ajajajajajaj
Zdegustowana---> Urzekła mnie Twoja historia

Gość zdegustowanie.
za duzo za to na kafeterii siedzicie bo ciagle piszecie ten zalosny kafeteryjny gryps"przegralam/em zycie :) wspolczuje jeszcze raz ale zaqnim obrazac kogokowleik i tu wyladowywac swe kompleksy i frustracje ruszcie swoje tluste tylki i zribcie cos pozytecznego :)

Gość zdegustowanie.
mam nielzy ubaw czytajac takie teksty wstretnych , zakompleksionych lachonow pekajacych z zawiści:)

Gość ehehehehehehhehhe
niektorzy maja fajne tyleczki ale grubasy i tak powiedza im, ze przegraly zycie :-P

Gość Ajajajajajaj
Hahaha a gdzie widziałaś mój tyłek?? Że piszesz o nim tłusty, hę?? Zreszta jak Ci sie tu nie podoba to idź w piguły:P Proste:P

Gość ehehehehehehhehhe
koles po studiach i laska bez matury? no duze szanse powodzenia hehe

Gość w sumei ciekawe z czego
ta laska zyje skoro nie pracuje? facet placi za jej ciuchy, jedzenie, podpaski? ciekawe z czego bedzie zyla jak on pojdzie do innej a ona nie ma wyksztalcenia, zawodu, pracy :-O zle zrobilas ze fikalas rece, ktora cie karmi :-P

Gość Ajajajajajaj
Zdegustowana----> Hahahaah jad to do ciebie wali na kilometr, te lachony to tamto siamto... Nie masz się czego czepiać, to sobie wymyślasz że jesteśmy zakompleksione lachony. Trudno pogodzić się z tym, ze są osoby lepiej ustawione od Ciebie?? takie, które coś osiągneły w życiu?? Wiem, porażka boli... :D

Gość Ajajajajajaj
Agatka---> Trzymanko

Gość WoRRy
Ale wy jestescie ograniczone heheh ZDEGUSTOWANIE ma racje we wszytskjim co pisze.heheh zazdroscicie ze mam tak dobrze a wy musicie zapiseprzac za marne 1000zl? hehehe dobre a co do studiow to moj narzeczony ich nie ma.NIe bede sie powtarzala w niczyum bo mi sie nie chce..Szkoda slow na takie polmozgowce jak wy heheh i wy jedziecie mi bonie mam matury?????????? Ludzie,przeczytajcie co wy wogole piszeciem ??? !! to wy jestescie zalosni i to wszytsko!! Potraficie tylkozlosliwymi uwagami kogos godzic....i czy to nie jest załosne..????/ Chwalkicie sie tylko ze matury macie ....hehehe dobra,naprawde jest sie czy chwalic.Gratualcje...to naprawde skonczone conajmniej 6 fakultetow na studiach te wasze matury..Dobar spadam z tego portalu i juz wiecej nie zagladam bo z takimi debilami nie mam ochoty konwersowac...Jak dorosniecie mi do piet w sprawach kultury to pogadamy.StrzALkA GaMoniE Do PotEgI !!! heheheheheh

Gość worry ale powiedz
nam jeszcze czy narzeczony sie odezwał?? bo czytam sobie twoj topik i mnie zaciekawiło. a propos matury. nie przejmuj sie az tak bardzo tam wiekszosc sciaga i zdasz na pewno a te dewoty co na ciebie naskoczyly lecza tu swoje kompleksy, olej je :))