Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WoRRy

Moj narzeczony mnie olewa

Polecane posty

Gość WoRRy
tak odezwal sie wczoraj..........a agatka matołem to jestes ty !! heheh

Gość WoRRy
Tak samo jak ty najwiecej o mnie i o moim narzeczenstwie wiesz i wogole wy wszyscy i macie jak zwyke RACJE heheh tylko nie wiem w czy.Inteligencja za bardzo nie blyszczycie,wiesniaki a dla mnie fakt czy ktos ma mature czy nie nie swiadczy o INTELIGENCJI A WY JESTESCIE TEGO NAJLEPSZYM PRZYKLADEM !!!!!!!!! spojrzcie tylko na siebie jakie zalosne slowa krytyki leca z waszych klawiatur hehehe naprawde niczym taka zlosliwosc nie imponuje a ty bardzie nie doluje.... Nie potraficie nawet normalnie wyrazic opinii bez szczypty zlosliwosci........... To dopiero przerabane wasi faceci aja z wami heheh Kondolencje dla nich ! strzala bo siedze w biurze i nie mam czasu na pierdoly heheh i UPSSSSSSSSSSS zapomniala napisac ze mam staz w spółdzielni w moim iescie ,...tak skromnie umsneło to mojej uwadze :) :P

maniera wypowiedzi autorki pozostawia wiele do życzenia. kariery nikt Ci tu nie wróży, dzieciak. :-o

Gość WoRRy
I wzajemnie :) a co do moich wypowiedzi to wg mnie sa bardzo na miejscu w przeciwienstwie do innych SIO z mojego tematu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!