Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropeczka 23

Moja nadmierne owłosienie się zmniejszyło odkad przyjmuje te granulki

Polecane posty

Gość niuńka123
Boże, ale wy jesteśnie dziwne. Ten steryd i te granulki to nie to samo. Zanim coś skomentujecie to porządnie sprawdźcie, też to brałam i jakoś w jaskiniowca się nie zamieniłam. Lek bierze się w 14 dniu cyklu lub w 7 i 21 dniu cyklu, gdybyście miały jeszcze jakieś głupie pytania, to na gazecie jest forum pośwqięcone homeopaci i ludzie którzy znają się na rzeczy, więc polecam!!!!

Gość spacerek
mi sie wydaje, że nikt by nas tak nie oszukał... Niunia, a Tobie pomogły te granulki???

Gość radosc z zycia
hormony nie sa chyba taie zle biore diane35 juz chyba z pol roku a po nadmiernym owlosieniu nic juz prawie nie widac- moj ginekolog powiedzial ze zeby te tabletki zadzialay trzeba je stosowac dosc dlugo ale efekty beda- i sa :):) polecam je- pozdrawiam wszystkich

Gość spacerek
a co po odstawieniu Diane???

Gość spacerek
Ja brałam Diane przez dłuższy czas... zgadza się- na owłosienie pomogło, ale jak odstawiłam czar prysł, bo wszystko wróciło i to jeszcze silniejsze:( I nie piszę tego żeby Cię straszyć, lecz po to by uświadomić, że piguły wcale nie są takie super...:(

Gość meksi
hej dziewczyny..chciałam zapytac w jaki sposób pomogło wam diane? i jakie miałyści ewłoski i gdzie a jak jest teraz?

Gość spacerek
U mnie głównym problemem są włoski na twarzy:( Jak brałam Diane (ok roku) Włoski odrastały mi duuużo wolniej i bardzo słabe. Jak dla mnie efekt był zadowalający. Szkoda tylko, że wszystko wróciło jak odstawiłam piguły:( ale nie zamierzam całe życie być na tabsach:(

Gość meksi
a usuwałaś te włoski podczas brania diane? i w jaki sposób to robiłaś? ja też bioe diane, ale dopiero zaczynam 3 opak. zastanawiema sie nad usunięciem wszystkich włosków z twarz woskiem, ale nie wiem czy to dobry pomysł;(

Gość spacerek
Lepiej nie usuwaj wszystkich włosków na twarzy woskiem! Lepiej pensetką usuń te najgorsze (najmocniejsze)- ja tak robiłam. Że też musimy się z tym męczyć:(

Gość to jak jest w końcu
z tymi granulkami??? Pomagają zmniejszyć nadmierne owłosiemie czy wręcz przeciwnie???

Gość poje...alo was chyba
co wy za brednie wypisujecie .Oczywiście że te grauleczki nie sa na przyrost masy mięsniowej ani na nadmierne owłosienie tylko na serio niektórym laskom pomogły.Zasada podobne leczy podobne.W maleńkich dawkach moga zdziałac cuda jeśli faktycznie dopasują sie organizmowi.Te granulki zbijają testosteron a nie go podwyższają.Jakbyście sie popytały doświadczonego homeopaty to byście wiedziały że kropeczka czyli tadziewczyna co załozyła topik was nieoszukała.Tak wogóle pozdro dla ciebie kropeczko.Tak na marginesie dodam że moja mam tez je brała i też jej gina z katowic je zapisała.Mam pytanko jak odwiedzisz swój topik czy może z Katowic jesteś?

Gość a co z wlosami na glowie
moze tez rosna slabsze i ciensze?;/

Gość Kropeczka 23
Nikogo nie oszukałam .Mi zapisała je moja ginekolog i kazała braz jedną dziennie w 14 dniu cyklu na początek .Powiedziała mi o zasadzie homeopatii że podobne leczy sie podobnym.Poczytajcie troche więcej o homeopatii że np na gardło anginy itd podaje sie dawki rozcieńczonych trucizn co w duzych dawkach moga wywołac objawy niepożądane ale w małych leczą .Z tymi granulkami jest podobnie tam jest substancja rozcieńczona tak rozlegle że nzajduje się minimalna dawka i to pozyskiwna z naturalnych składników .Jescze raz przypominam działanie homeopatii.Substancja która w dużej dawce wywołała by objawy niepożadane ,rocieńczone wielokrotnie i pozyskana z naturalnych składników leczy!!!!

Gość meksi
tylko że ja mam pełno tych włosków, są cieniutki, szare i długie...;/ wyrywanie pęsetą nic nie da bo bede je urywać a nie wyrywać. nie wiem co robić;(

Gość Kropeczka 23
Tak ta pani ginekolog była z Katowic bo ktoś się mnie tu pytał .

Gość Kropeczka 23
ale one nie posiadają olotki naprawde .Mojej koleznace zapisała je jej ginekolog która była ginekolog-homeopatą

Gość niuńka123
Też chodziłam do tej pani ginekolog.

Gość nie bardzo
Kropeczko, przepraszam Cię za to co napisałam wcześniej- głupio mi teraz:(

Myślę, że warto spróbować tych granulek. A jak je się przyjmuje?

Gość granulki
jakiś czas temu ktos tu polecał te granulki wiec kupiłam zeby spróbować i bardzo tego załowałam bo przez nie strasznie rozregulował mi sie okres, nie polecam!!

A na owłosienie pomogły, czy też nie?

Gość a slyszalyscie o
oleju z krokosza na nadmierne owlosienie? działa?

Gość granulki
na owłosienie nie pomogły, a nawet nasiliły wzrost

Gość natusiaa 22
Czesc dziewczyny ja chyba tez mam problem z nadmiernym owlosieniem szcegolnie na twarzy jasne wloski ale wiecie krepujace to jest szczegolnie pod swiatlo... ale ja je rozjasniam woda utleniona oslabiaja sie stosujac ja czesciej ale na krostki tej wody nie stosujcie robia sie blizny...:/ a takze biore cyprest lek zastepczy diane35 wczesniej bralam janine przez pol roku efekty nie rosna wloski na piersiach:) i moze sa troszke slabsze pozdrawiam wasss

Gość natusiaa 22
a poza tym ide do endykronologa i trzeba przelamac ta nasza blokade bo jednak takie owlosienie jest wkurzajace i nie wyrywajcie bo sa jeszce mocniejsze od wosku itp..glowa do gory:)

Gość no żeż cholera......
czy wy jesteście jebnięte?????? nadal chcecie to brać????? :o

Gość Nie jebnięte
lecz zdesperowane...

Gość pytam Was na poważnie
To jaka jest prawda o tych granulkach???:O