Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viki-miki

20paroletnie Mamusie Zapraszam Was do Rozmowy Łączmy Się

Polecane posty

starłam chociaz kurze w końcu, mam nadzieje ze jeszcze jesteś. Matko jak sie wojtek drze, az mu uszym puchną, no nic nie moge zrobić bo trzeba go trzymac na rekach a już szczyt szcześcia to jak ma cycka w buzi ;) Mógłby zasnac w końcu

jestem jestem :) czyli porządki masz już za sobą ... :) mój Myszol też śpi- pewnie jak to napisze to zaraz się obudzi, gdyżtak jest zawsze :) dużo Wojtuś śpi w dzień?

Adorable my jesteśmy w tym samym wieku.... :) pracujesz? studiujesz? ile Twój mąż ma lat? przepraszam, że tyle pytan na raz, ja ciekawska jestem :)

nio ja to mam już 5 lat temu prawko.Kiedys mieszkałam pod miastem kawałek i mi bardzo potrzebne było zebym mogła samochodem jeździć. Jestem z Lublina i teraz mieszkam tu w bloku z mężem, na 2 piętrze ale i tak na szczęscie mamy windę to z wózkiem nie mam problemu. Teraz na allegro zamówiłam uzywany wozek, roan taki z gondolą.Takie szybciej sie składa i mniej miejsca zajmuje a my mamy mały samochod i ten baby active zbytnio sie nie mieści.To wymysliłam zeby kupić drugi wozek, który sie przyda gdy bedziemy jeździć na wies do moich rodziców czy do M na wieś 40 km za miastem.To juz taka prawdziwa wiocha, daleko od szosy ;) Bardzo ładnie tam jest, tak cicho i spokojnie. Te skretne koła to na pewno maja ułtwiac tak jak mowisz w mieście.Musisz pewnie opanowac prowadzenie z takimi kółkami ale to pewnie wygode jest.Taki zwrotny wózeczek

jeszcze bym odkurzyła podłogi ale mi glupio w niedziele bo przez sciany bedzie słychać hehe ;) Sorry ze tak wolno pisze ale jedna reka to robie bo musze mojego szkraba trzymac. Wojtuś niestety mało spi, nie chce spać.Za to dużo płacze...okropny jest pod tym wzgledem.Jak tylko pogoda jest to lece na spacer bo na dworze jak go w wozku wytrzesie to zasypia szybciej.

to masz dobrze, że na spacerze śpi, mój jak był mały nienawidził spacerów potrafił drzeć się w niebogłosy prze cały spacer, a ludzie się gapili i co chwile zwracali mi uwage, ze pewnie głodny jest, a on wcale nie był głodny :) czułam sie potwornie :) teraz się śmieje z tego, chociaż czasami też potrafi się zezłościć :) ja też pochodze z wioseczki takiej zabitej dechami :) ale tam jest tak przyjemnie, powietrze fajne.... hmmm olej sprzątanie, nie zając, nie ucieknie :)

spoczko ;) ciekawskość to akurat tez moja cecha dlatego w zupełności to rozumiem ;) Ja ogOlnie to jeszcze studiuje ale teraz m am urlop dziekański od tego semestru.Tak mi dobrze ze nie wiem jak ja wroce na te studia i bede sie uczyc. szczerze mowiac to okropnie mi sie nie chce.Ale mus to mus. A Ty co porabiasz?? Mąż sporo starszy ode mnie ;) w tym roku 31 lat skonczył.Pamietam ze Twoj ma 26.To taka róznica miedzy wami w sam raz. Viki jak masz jakies foty to pokazuj.Jak wiadomo jak tez ciekawska jestem ;)

zaraz wkleje foty :) ty też dawaj swoje. Co studiujesz? na którym roku? ja chcę iść teraz na studia, ale też mi w domku tak fajnie.... :) przed urodzeniem Emila pracowałam. Teraz jestem leniem :)

ale to wklejanie mi idzie wolno... nawet jedna fota jeszcze nie poszła.... :(

jak odeszłam byłam na 2 roku, na kierunku filologii angielskiej.W kolegium nauczycielskim takze w przyszłości chce uczyc po prostu. a na co chcesz iść?? wiesz co, to ja musze pododawac wiecej zdjec na fotosiku.zaraz cos dodam

no właśnie ja nie wiem na co chcę iść. Chciałabym robic coś co lubię... myślałam o architekturze lub czymś takim...

nie trochę inaczej :) tak mam na drugie :) strasznie wolno ten fotosik....

nio to jak masz na imię? :) mi tez ten fotosik to w ogole cos nie chce wejsc

bosz mi tez fotosik w ogóle nie chce wejść nie wiem czy teraz uda mi się coś nowego wkleić

nie chcę zdradzać imienia. moge wysłać na pocztę :) mi też nie udało się wkleić. Spróbuje później. idę obudzić małego, ileż to można spać... :) i mykamy na spacer

oki, ja tez zaraz ide pochodzic troche.Matko , mój ciagle wyje, tylko go odłoze, ale terrorysta. ciaooo :)

Gość Majaaaa
Czesc Dziewczyny! chetnie przylacze sie do Waszego topiku, mam 26 lat i trzymiesieczna coreczke o imieniu Marika, calymi dniami przesiadujemy razem same bo tatus pozno wraca z pracy :( milo bedzie pogadac sobie z Wami, bo czasem juz mam dosyc tej samotnosci. pozdrawiam

Witaj majaaaa tez podzielasz los żon zapracowanych mężów ;) Mozna by zalozyc taki klub. Jak sobie radzisz z córcią?? grzeczna dziewczynka? skąd jesteś?

Viki tez juz o tym myślałam ale to raczej nie kolki.On po prostu nie lubi być sam.Chce zeby go dyndać na rekach, mowić coś.Jest strasznie absorbujący. Dzisiaj już nie mogłam wytrzymać i mimo że wył odłożłam go do wózka bo musialam zrobić cos na obiad.Wcześniej byłam na spacerze, zaszłam jeszcze do leklerka i biblioteki.Nawet na dworze o dziwno troche wył.Cieżki przypadek z mojego synka. Dzisiaj ściągnełam przepis z kafe na kurczaka w sosie miodowo czosnkowym.Piecze się w piekarniku. Mam nadzieje ze to jakas pychota bedzie.Jak macie jakies wyprobowane przepisy na różne potrawy to chętnie bym wyprobowała. Jej... zasnał mi na rekach, jak go odłozyłam 5 min ciszy i znowu wyje.Zawariwać można, chyba mykam znowu na dwór , moze tam sie uspokoi

mieszkam od trzech lat w Walii, a pochodze z Gdanska. Coreczka jest super i nie mam z nia wiekszych problemow az do wieczora, od jakiegos tygodnia wstapil w nia diabel i jak przychodzi pora spania odstawia mi niezle koncerty :)

Maju to współczuje wieczorami....:( my na szczęście nie mamy problemów z małym. masz jakieś fotki małej? Pochwal się :) A Marika przesypia noc, czy budzi się?

Majaaa co Ty mówisz.... a ja słyszałam że po trzech miesiącach już tylko lepiej może być ;) nie strasz mnie ;) Chryste, no byłam na dworze chwilę i mały spał. Posiedzialam na ławce , poczytałam gazetę z plotami \"życie na gorąco\" .Trochę szmatławiec ale przynamniej dużo plotek ;) Miałam chwilę wytchnienia od płaczu mojego dziecka.Już mi sie nie chcialo siedziec na dworze i wróciłam do domu.Od 15 min słyszę wycie Wojtka.No nie mam siły normalnie, zwariuje od tego.Nie ma chwili spokoju :(

Witam :) jesteście już? ale w nocy była burza... :) Wieczorkiem też. Teraz narazie ładna pogoda, słoneczko świeci... :) Na 12 na jazdę idę ...