Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viki-miki

20paroletnie Mamusie Zapraszam Was do Rozmowy Łączmy Się

Polecane posty

Adorable, wracając do tematu- nie karmię piersią

Jeszcze dodam że Kacperek sama słodycz.... Szkoda że już taka stara jestem.Albo chociaż jakbym córke miała.... piękna para mogła by być ;D Hehe :)

Julli pytam bo myślałam że może karmisz i popijasz kawkę.... Ale w takiej sytuacji to nie wiem czego ma wys ciśnienie.

Gość figlarna
hej dziewczyny i witam te nowe kolezanki , ktorw zgałaszaja sie na snasze forum . Wszystkie dzieciaczki słodziutkie. Ostatnio ciągle pada , więc już kota dostaje w domu , to byłam zadowolona jak wyrwałam sie na spacerek , jedno okrążenie po osiedlu i znowu padało , ale chociaż trochę się dotleniliśmy . Teraz robie jedzonko jak Rafał wroci z pracy , praca , samochod i pap[ieroski to trzy kochanki mojego męża.

cześć figlarna, i ja fioła dostaje w domu.U mnie tak samo, ciagle pada.Wyszłam dzis na spacer to mnie zlało i czym predzej biegłam do domu.Taka pogoda juz 3 dzień.Nie mam nawet z kim pogadac, mąż pracuje a ja siedze :( Dzisiaj przyszła mata edukacyjna dla małego ale jeszcze chyba troche za mały bo polezy chwile i zaczyna plakac.Musi byc bardziej kumaty do takich zabawek

Gość figlarna
adorable mam podobnie moj Rafał pacuje od 7 do 19 , 2o a jak kołek siedze w domu , teraz jestem na wychowawczym i tylko jest piekna pogoda idę z koleżankami na spacerek , a jak jest brzydko i psiapsiola nie wpadnie to siedze w domku i zbijam bąki.

Witam ja dopiero teraz mam czas i dostęp do kompa. Ostatnio nie dałam rady powklejać fotek, bo mały zaczął marudzić. Zębów jeszcze nie widać.... :( zaczne wklejać :) Witam nowe mamy :)

Adorable dzięki, że mi powiedziałaś jak sie dodaje zdjecia :) Faktycznie łatwizna :)

a ja dalej sama.... hmm na 13 mam jazde (robie sobie prawko) więc za jakiś czas muszę mykać

Dziewczyny jestem załamana. Nie dość, że lekarze mają strajkować, to na dodatek w szpitalu, w którym mam rodzic od 25 do końca maja ma byc odkażany oddział, czy coś takiego i odsyłają do innych szpitali. A ja mogę w każdej chwili urodzić! ryczeć mi się chce, bo nie dość, że denerwuje się porodem, to jeszcze to. Katastrofa. Chyba się załamie.

Gerber głowa do góry, na pewno zapewnią jakaś opieke lekarską.Nie zostawią pacjentów samych sobie.A gdzie będziesz rodzić gerber?? Chodzisz gdzies prywatnie?

Gość figlarna
GERBER BĘDZIE DOBRZE WRAZIE CZEGO UPATRZCIE SOBIE INNY SZPITAL , NIESTRESUJ SIE BEDZIE OK I DZIDZIA BEDZIE SLICZNA

Gerber 🌻 na pocieszenie :) uśmiechnij się. W innym szpitalu też będzie dobrze :) nie stresuj się

Hej viki miki :) Synuś śliczny :) piekne oczka :) Ale u nas burza była, jak się wiatr zerwał, dmuchneło, szrpnęłoi przeszła ;) Teraz piękna tecza na niebie jest :) Byłam na spacerku bo dzis pogoda byla zdecydowanie lepsza. Viki miki tak na marginesie to szerokiej drogi i gumowych drzewek ;) Kiedy exam??

Gość figlarna
tez ratuje topik

Gość figlarna
wlasnie wyszla psiapsiola, przyszla sie wygadac bo teraz jak coraz blizej porodu to trudno jej gdziekolewiek dalej isc a na dodatek u nas stale pada, więc nawet na spacer z naszymi maluchami nie mamy co iść . Dziś cały dzień w domu , Rafał niedawno wrosil z pracy , no i Amelka juz go męczy a ja mam chwilę spokoju , ale nie martwie się bo niedługo albo będzie wyłańczała kompa albo przypomni sobie ,że mam mame i będzie domagać uwagi . Jestem padnięta i tak mi się chce spać , ta pogoda na mnie działa. a co u ciebie?

Gość figlarna
a już widze , na spacerku super że byliście

Witam Adorable dzięki :) my też z małym już pare dni na spacerze nie byliśmy, bo ciągle pada :( jedynie na balkon wychodzimy :) jrszcze mały sobie pokasływał ostatnio, a ja taka panikara boje sie, żeby sie nie przeziębił. Dzisiaj idziemy już chyba kupić wózek, mamy wybrany. Taka spacerówqka: http://www.bebeconfort.pl/product.php?id=1205&type=details tylko nie wiem jaki kolor. Podoba mi się brązowo-niebkieska z małymi dodatkami żółtymi. Co sądzicie o takim kolorze?

ja to chyba za szybko wstaje.... wy buszujecie posieci wieczorem, a ja wtedy mam zakaz do kompa :) spędzam ten czas z moim facetem- mały już śpi i jesteśmy sami. A teraz? I jeden śpi i drugi :)

Cześć !! Kurcze, jak będziemy tak rzadko tu zaglądać to ten topic naprawdę nam upadnie :( Mój młody śpi sobie jeszcze na szczeście.Zjadłam śniadanko i zaraz idę się wykąpać jak maluszek jeszcze chwilę pośpi ;) OOO! właśnie się obudził... wygadałam Pogoda super ale niestety dziś siedzę sama do 20 bo mężulko w pracy

Adorable jesteś jeszcze? Mój mały po kocyku na podłodze buszuje :) U mnie jakiaś ładniejsza pogoda dzisiaj, przynajmniej do tej pory świeci słoneczko. Zapomniałam się pochwalić MAMY SPACERÓWKĘ :) :) kupiliśmy bebe confort, trochę droga była, ale może nam starczy na długo, a później będzie można sprzedać :)

Adorable jeszcze nie wiem kiedy mam egzamin, narazie mam wyjezdzonych 14 godzin, coraz bliżej do egzaminu, ale nie nastawiam się na to, że zdam za pierwszym razem :) idę sobie jakąś kawkę zrobić i zaraz tu wróce.

Ja juz po kawce :) Wiem że dziś niedziela ale trzeba by było coś posprzatać, chociaz kurze powycierać.I tak Wojcieszek mi nie daje bo płacze jak go tylko odłoze.Nie ma lekko ;) Ale moze w końcu zaśnie. Jak bedziesz miała egzamin to powiedz.Bede trzymać kciuki.Nie przejmuj się... ja zdałam za 3 razem ;) W jakim mieście mieszkasz??

jakby mój juz troche starszy był to tez może by sie troche zajął zabawą.Niestety jeszcze troche za mały i musze go nosic zeby nie plakał jak nie spi. Gratuluje zakupu, oby sie dobrze wózeczek sprawował :)

Dzięka Adorable 🌼 dla Ciebie :) Powiem powiem, jak bbędzie egzamin :) Jestem z Zielonej Góry, a Ty? Mój mały, jak był mniejszy, nie przepadał za noszeniem go na rękach, wolał sobie leżeć i patrzeć co się dzieje. Teraz też za tym nie przepada. Czasami tak pragnęłam go ululać na rączkach, udało mi się to 2 albo 3 razy w jego zyciu, bo zasypiać też woli sam. Taki mały, a już się usamodzielnić chce.... :)

Adorable oglądałam Twoje foty ja miałam podobny wózek (właściwie jeszcze mam) tylko innej firmy. Ciekawe, jak będzie się sprawować spacerówka. Wczoraj poszliśmy do sklepu, a ona ma skrętne koła z przeodu, to nie mogłam jej utrzymać. Jak są zblokowane jedzie się super. Może te skrętasy przydają się w tłumie, gdzie trzeba omijać ludzi-zobaczymy. Dawno robiłaś prawko? Ja jakoś wcześniej nie miałam okazji, a bardzo chciałam :) też bym chciała zdać za 3 razem... :) Fajny jest Twój Wojtuś :) ładnie wygląda w tygrysku pomarańczowym :)