Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deskorolka

mam male piersi - wkurza mnie to!Chce zrobic operacje

Polecane posty

Gość deskorolka

Che powiekszyc sobie biust!!!jest strasznie maly (70b najmniejsze jakie moze byc albo A) chcialabym miec C :) prz mojej figure by ladnie wygladaly:P

Gość mana.mana
Jak nie zobaczymy to nie uwierzymy...

Gość no i co z tego...
💤

Gość deskorolka
haha ta jasne nie mam co robic tylko robic sobie foty i wklejac na kafe

Gość deskorolka
mojemu partnerowi sie podobaja ale mnie nie!nigdy sie nimi nie przejmowalam az do teraz.. ;/

Gość a12347
to po co tu włazisz z takim tekstem jak nie pokażesz o co chodzi. każdy z nas też ma słonia w domu i co z tego...

Gość tluszcyk
a12347 jak chcesz sobie poodladac cycki wejdz sobie na strony erotyczne mundziol

czytając wypowiedzi autorki topiku wychodzę z założenia, że jej iloraz inteligencji nie jest za wysoki... Kolejna pusta lala, która ma kaprys i już. Decydując sie na operacje nie wchodziła by na te forum. Nawet nie ma sensu Cie przekonywać, że małe są też piękne. Wszystko tkwi w twojej niedojrzałej psychice. Są różne guste. Jak sobie powiększysz, to co? Myślisz że wszystkim się będą podoba wielkie cycki??? Szkoda na Ciebie czasu.

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia