Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalka23

starszy facet-lepszy w lozku?

Polecane posty

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !

Gość gość
ja mam 32l ,a moj facet 36 i ja mam duze potrzeby a jemu wystarczy 2 razy na tydzien

Wydaje się że trzy dekady w branży, do tego lata melanży, coś znaczą. W tym przypadku, czym skorupka za młodu nasiąknie... Czyli jak za młodu nie latał za pannami, to z dziada nic się nie wyciśnie. Są oczywiście takie kobiety, osobiście je zresztą poznałem, ( nie chodzi o mnie, by nie było ;) ), które z własnej nieprzymuszonej woli, wiązały się ze starszymi. W kilku słowach. Mając dwadzieścia trzy lata, nie szukaj "dziadów", jeśli nie czujesz takiej potrzeby. Inne światy, inny sposób myślenia. Nie ulegaj mirażom i nie baw się czasem, bo to odwieczny wróg i najlepszy przyjaciel. :)

Gość gość
Ja miałam stosunek z dużo dużo starszym odpłynęłam taki mocny orgazm.

Gość gość którego nie ma
Ale wróciłaś? Czy OIOM? :classic_cool: