Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest czy nie

Czy facet patrzący na to z iloma facetami kobieta spała jest szowinistą?

Polecane posty

Gość Jest czy nie

Czy facet oceniający kobietę pod względem jej dotychczasowego życia seksualnego jest szowinistą?

Gość croll
pod względem jej dotychczasowego życia seksualnego w ktora strone?

Gość Ja jestem prawiczkiem
Wstecz. Patrzący na to z iloma spała, czy z miłości, czy bez i czy szybko oddawała się facetom itp.

Gość croll
w ktora strone????? tzn dziewica czy puszczalska czy byla w dlugim zwiazku ???

Gość Każdy na to patrzy
choć nie każdy się przyznaje-w życiu bym nie był z łatwą laską,którą mieli już wszyscy co chcieli :P

Gość croll
no z taka to napewno nie :o

Gość Kamelia...
Ja myślę,że to zdecydowanie za mocne określenie też nie chciałabym być z mężczyzną dla którego sex jest rozrywką i bardzo lekko by do tego podchodził.

Gość croll
sa jeszcze normalne dziewczyny, co za ulga :) tylko gdzie one? :o

I nie wyobrażam sobie jakoś za bardzo pierwszego razu z dziewczyną, która nie jest dziewicą. A takiej co spała więcej niż z jednym to bym kijem nie tknął

Ja bym za to nie tknela kijem faceta, ktory chce miec wladze nawet nad moja przeszloscia. Smiesza mnie tez te wszystkie swietojebliwe panienki robiace z dupy oltarz i dopisujace do zwyklego pieprzenia sie ideologie. Chyba tak bardzo wstydza sie swoich jekow, ze musza je jakos usprawiedliwiac, najlepiej swteirdzeniem, ze \"poswiecaja sie\" w imie milosci.

Ja uważam, ze mam prawo chcieć dziewicy

Gość croll
jaka wladza?? cos ci nie pasuje u faceta ....np wyglad, nie wiazesz sie z nim, nie pasuje charakter np zaborczosc, nie wiazesz sie z nim, nie pasuje charakter brak czulosci z jego strony nie wiazesz sie z nim, nie pasuje ci jego wyksztalcenie, nie wiazesz sie z nim, bzykal panienki na kazdej co tygodniowej imprezie wiejskiej przez ostatnie 9 lat ....twoja sprawa ze z nim jestes. wiec prosze skonczcie nam tu kit wciskac ze charakter zycia sexualnego nie moze byc brany pod uwage przy wyborze partnera na zycie jako CECHA, tak jak pozostale cechy.

Kobiety aby przypodobac sie facetom od lat powtarzaja te same, wpojone im bzdury, najchetniej linczujac sie nawzajem przy pomocy slowa \"dziwka\".

Gość croll
Gadasz jak dziwka - dokladnie !!! ale wiesz jakjest w zyciu, najpierw sie "bawia" z tymi jak tu pozniej ich okreslaja "draniami" a pozniej szukaja tych porzadnych. to trzeba miec tupet.

No i co ze bzykal panienki na kazdej imprezie? Jesli byl wolne, on chcial i one chcialy to mogl je bzykac ile mu sie podobalo. Sex to zdrowie, choc oczywiscie nalezy uprawiac go z glowa. Jezeli teraz jest mi wierny, to dlaczego mam byc zazdrosna o jego przeszlosc? O ile mi wiadomo sex nie jest przestepstwem.

Czyli dla was czlowiek jest porzadny jak nie bzyka? Dla mnie jest porzadny gdy jest uczciwym czlowiekiem.

moim zdaniem przeszłość obojga partnerów to ich sprawa. Łącząc się w parę zaczynają własny rozdział i nie powinni wnikać co było kiedyś. Nigdy nie byłam zazdrosna o poprzednie parntnerki moich facetów i nigdy nie zwierzałam się ze swojej przeszłości - bo po co? To co jest między dwojgiem ludzi to ich sprawa i innych nie powinno to obchodzić. Moja kumpela miała faceta, który bardzo nachalnie pytał o jej przeszłość i mając już dość prób podejścia jej przez faceta powiedziała mu, że tak spała z poprzednim facetem i że miał taki sprzęt, że zawsze dochodziła (obecny był gorzej obdarzony i nieudolny). Po tym jednym zdaniu nie usłyszała już ani jednego pytania na ten temat, choć minęły już ponad 2 lata od tamtego dnia ;)

Smieszne jest robienie z sesku ideologii tylko po to, zeby sie przypodobac jakiemus \"porzadnemu\" facetowi. A potem baby placza, ze one byly takie dobre, a on je olal.

Gość croll
to dlaczego mam byc zazdrosna o jego przeszlosc? no ty raczej nie bedziesz, bo Wy macie do tego inne podejscie, oczywiscie nie generalizuje i wiem ze kazda do pewnej granicy ma jakies tam podejscie. po prostu wam trudno zrozumiec podejscie facetow i co waznejsze je zaakceptowac. z tym macie problem, jak zjesc ciastko i miec ciastko.

Jeszcze zalezy jakich facetow. Tych malolatow na kafeterii, ktorzy boja sie kobiet lubiacych seks i chamsko je wyzywajacymi, raczej bym nie nazwala facetami.

Gość croll
zadna ideologia, przynajmniej w wykonaniu facetow, po prostu jedna z cech partnera brana pod uwage

Gość croll
mam 25 lat, do tej pory bylem w jednym dluuuugim zwiazku,... zeby nie bylo

Gość Kamelia...
Według mnie sex to indywidualna sprawa każdego-ale dla mnie to nie tylko sport-nie czekałam z tym do ślubu-ale nie poszłabym do łóżka z kimś bez uczuć-myślę,że czulabym się jak szmata-według mnie sex jest dla ludzi którzy się kochają-ale nie potępiam ludzi którzy mają inne poglądy-zarówno tych którzy czekają do ślubu jak i tych dla których to rozrywka (choć nie wyobrażam sobie bycia w związku z tkim facetem).

Gość d...kraciasta
"moim zdaniem przeszłość obojga partnerów to ich sprawa. Łącząc się w parę zaczynają własny rozdział i nie powinni wnikać co było kiedyś." no prosze cie bardzo nie powtarzaj takich banałów które z realiami nie maja nic wspólnego:P poznajesz drugą osobe , jeśli w perspektywie tej znajomości ma być ślub to wszystko sie liczy i wszystko jest ważne a przeszłość doskonale pokazuje z kim masz do czynienia.Wiadomo że rozrywkowa panienka zawsze taka będzie a facet -koorwiarz tez nim pozostanie więc jak znasz przeszłość to masz możliwość wyboru - wchodzisz w to czy rezygnujesz 💤

Kamelia, no i bardzo dobry punkt widzenia. Kazdy ma indywidualne podejscie do seksu i powinien szanowac zycie intymne innych. Zyj i pozwol zyc innym.

Teraz trzeba uważać na szmaty bo można coś złapać, a na żonę najlepsza jest dziewica

D... kraciasta, to raczej ty powtarzasz banaly, to ze kobieta czy facet uprawia przypadkowy seks gdy jest wolny, wcale nie znaczy, ze bedzie to robil/a gdy ma partnera. Owszem, przeszlosc jest wazna, ale to, ze w przeszlosci moj partner uprawial seks nie uwazam za zaden grzech. Bardziej by mnie niepokoilo gdyby w przeszlosci zdradzil.

No właśnie enamorado pozwól że faceci taż będą mieli swoje poglądy i będą szukać takich kobiet porządnych lub nie , jakie im odpowiadają