Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCzarna

Boł krzyża we wczesnej ciąży

Polecane posty

Własnie się dowiedziałam, że jestem w ciąży, i póki co, mam typowe objawy jakbym miała dostać @, tj. powiększone piersi, lekkie bóle w podbrzuszu, ale też ból krzyża. Czy miałyście może podobne objawy? 2 lata temu ciażę poroniłam, i towarzyłym temu wczęsniejszy ból krzyża, z tym, że tamten ból był bardzo silny, a teraz czuję lekki ból krzyża. Proszę o informacje, czy ktoś miał podobnie.

Gość ja też...
ja też tak miałam, a ponieważ mam nadwagę lekarz zwalił to na kilogramy, nieprawda bo za kilka tygodni przeszło a waga przecież cały czas rosła.

Gość proszę odpowiedzcie

Gość ja też...
a co jest powyżej - pytanie?

Gość pytajka wtorkowa
mnie bolało okropnie, bardzo! teraz przeszło, tylko czasem wraca.Jestem ok 4 tygodnia

Gość ja też...
no przecież napisałam, że też mnie bolał krzyż na samym początku ciąży a potem przeszło

a czy jakieś delikatne bóle brzucha, taj, jakby na @, to też norma? Przepraszam, że panikuję, ale straciłam dziecko w 22tc. i teraz każdy symptom dla mnie się liczy..

Gość ja też...
tak - ogólnie bóle jak na @ - to macica "się rozpycha". Spokojnie, na pewno tym razem wszystko będzie dobrze!

Gość juszinka
mnie bolal krzyz od samego poczatku co wizyte u gina skarzylam sie na te bole, kazal brac apapa i to wszystko wkoncu w 18 tyg zbadal moj kregoslup i powiedzial ze to bol miednicy o ile dobrze pamietam, bolalo mnie tylko z jednej strony na samym dole powiedzial ze bedzie coraz gorzej i przejdzxie dopiero po porodzie i ... mial razcje' pod koniec ciazy, na prawa noge miglam zalozyc majtki spokojnie ale na lewo nigdy, tak mnie bolalo ze w nocy ryczalam, a w dzien nie moglam kompletnie nic zrobic nie mialo to z wiazku z nadwaga, bo jestem dosyc szczuplej budowy a i brzuszek mialam b malutki , a stekalam jak stara baba z brzuchem nie wiadomo jakim przeszlo po porodzie

Gość podczytywaczx
Małaczarna zajrzyj na topik, gdzie kiedys się udzielałaś w pierwszej ciąży ;) dziewczyny jakis czas temu Ciebie szukały, nawet załozyły na te okoliczność topik ;)

Ale mnie boli już na samym początku, czyli jakiś 4 tc, więc to chyba nie od \"przecieżąenia\" ;-) Podczytywacz, bardzo mi miło, ale jakoś do tej pory nie miałam odwagi zajrzeć na \"swój\" topik, bo pewnie pociechy sa już fajnymi rozrabiakami, i zapewne ryczłabym jak bóbr wyobrażając sobie swoje dziecko w tym wieku.. :( moze jak trochę ochłonę, troszkę się uspokoję, będe po wizycie u lekarza podzielę się tą nowiną. :) Ale dziękuję, że ktoś pamiętał, to miłe 🌻

Gość podczytywaczx
doskonale rozumiem ;) Trzymam kciuki, żeby tym razem wszytsko było ok pozdrawiam i powodzenia życzę 🌻

Gość ja też...
małaczarna, mnie też nie bolało od przeciążenia, bo w pierwszych tygodniach (bodajże był to 3-4 tc) jeszcze nie tyłam, no może kilogram, zresztą, po kilku tygodniach przeszło i już mnie nie bolało do końca ciąży.

Pozdrowienia od topiku,który założyłaś Mała Czarna i trzymamy kciuki.Jak będziesz miała ochotę to wpadnij do nas napisać choć parę słów.Buziaczki.

Gość Bona111
ja jestem w okolo 9 tyg ciązy i przez ten cały czas boli mnie krzyż, a miałam kiedys poroninie i nic a nic mnie wtedy nie bolało

a ja byłam bardzo chuda- a mimo to krzyż na początkach ciąży bolał mnie tak , że cięzko mi było i stać i siedzieć i leżeć- masakra. lekarz powiedział mi że to sie miednica rozszerza...

ja jeste chuda znaczy byłam :D i kregoslup mnie bolała od samego początku ciązy czasem przechodzi a czasem nie moge chodzic mam skrzywiony i to dla tego lekarz powiedział i zmieia sie srodek cięzkosci i juz

Gość ana33
Mala Czarna wszystkiego naj najlepszego! mocno trzymam kciuki!!! ....az mi lezki polecialy jak przeczytalam... pozdrawiam BEDZIE DOBRZE ! NIE MA INNEJ OPCJI!! l