Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dansior

kapela weselna -lubelskie

Polecane posty

Gość dansior

ludzie!moze ktos podrzuci namiar na jakas fajna kapele w lubelskim?wesele-13 pazdziernik br.pozdrawiam.

Gość brevis
wyślij do mnie e-mail podam więcej informacji o kapeli na wesele pozdrawiam

Gość baśek
Tyle tych kapel jest...,w czym masz problem?..Wszystkie grają dobrze a przynajmniej tak głoszą.Na pażdziernik 2007 lub 2008 nie powinno być problemu z kapelami.Najlepszy jest "strzał w ciemno"..,czyli pierwsza,lepsza.Im więcej wydziwiania w szukaniu kapeli tym większa rozterka typu ta,którą jeszcze nie sprawdziłem mogła być "lepsza" od....

Ja probowalam wyszukac zespol przez neta i wlasni z okolic Lublina bylo b.duzo wiec powinas poszukac w necie.Przewaznie mozesz tez posluchac ich demowek.Przyjemnego szukania :)

Polecam Amigosów, sama ich zaklepałam na swoje wesele. www.amigos.hg.pl

Wiem, że nie należy się wtrącać, jak nikt nie pyta. Ale chciałabym ostrzec przed tzw. demówkami, jakie dają zespoły grające na weselach. Raz, że istnieje wiele programów komputerowych poprawiających wokale. Dwa - często zdarza się tak, że skład zespołu \"z płyty\" nijak się ma do tego składu, jaki zagra na weselu. Większość zespołów bierze tzw. zastępstwa i zamiast pani śpiewającej niczym słowik trafisz na panią, która o śpiewaniu nie ma najmniejszego pojęcia. Tylko przestrzegam, bo wiem, jak bardzo Wam, drogie Panie, zależy na profesjonalnej oprawie weselnej :)