Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa ja85

narzeczony mnie zdradzil po 3,5 roku..

Polecane posty

Gość nowa ja85
przez 2 miesiace nie dawal mi spokoju. płakał, błagał prosił, generalnie mam bardzo słaby charakter i myśle ze chciał to wykorzystać

Gość nie wybaczyłabym

Gość nowa ja85
tez sie ciesze że do slubu nie doszlo choć napierał na to

Gość napiszę jeszcze raz i tu
ja myślę ( i widzę tu że ie tylko ja) że postąpiłaś najlepiej jak mogłaś w tej upokarzającej sytuacji. brawo!

Gość medalistka
a ile juz czasu mineło od rozstania?

Gość a ja bym wybaczyła
pewnie cię bardzo kocha, no ale że niedługo ślub to się chciał trochę zabawić i nacieszyć a wy od razu tak ostro...:)

Gość nowa ja85
dokładnie to sama nie jestem w stanie tego stwierdzic bo po tym incydencie pomału sie wszystko zaczeło wykruszać.

taa 💤 szkoda że tej drugiej nie przyprowadził do narzeczonej w ogóle.. zastanów się osobo (nie wierzę że kobieta może tak myśleć..)

Gość nowa ja85
dziekuje wam bardzo za pomoc , teraz wiem ze postapiłam dobrze, a nawet bardzo dobrze Dziekuje

Gość nowa ja85
a loleżance zycze aby znalazla sie w podobnej sytuacji i postapiła tak jak mi teraz doradzasz, zobaczymy czy tak łatwo przyjdzie ci wybaczyć?

Gość .kiss my ass
tzn kiepska byłas :p przykre

a no właśnie.. nie kiepska byłaś tylko za dobra.. dobrze że przejrzałaś na oczy i nie dałaś się mimo wszystko manipulować...

Gość .kiss my ass
i tu nie chodzi o to że w łózku ale tak ogólnie faceci nie lubia głupich dup, nudził się z Tobą po prostu...nie imponowałas mu to co miał robić

Gość nowa ja85
nie chce mi się prowzdzić idiotycznej dyskusji z takimi osobami, pappapapapapapap kiss my ass too!!!!!

Gość nowa ja85
nie wiem czy odebrałam to tak jak powinnam

Gość marrrrrrrrta
a ja sie zgadzam z a ja bym wybaczyła, nie znacie natury mezczyzn, oni potrafia oddzielic seks od milosci, nie potraficie sie przestawic bo to niewyobrazalne dla wiekszosci kobiet, oni po prostu potrafia z jedna kobieta uprawiac seks a kochac swoja,

akurat.. faceci z głupimi dupami zdradzają swoje kobiety, sprawdzają na ile moga sobie w związku pozwolić (jeśli przyznają się do zdrady i nie ukrywają tego) miał za dobrze, więc się nudził - i tyle. sam ci się przyznał?

Gość .kiss my ass
no własnie potwierdziłas to co napisałam :) TO jest przykre trafiłam w sedno

Gość Zmień narzeczonego
na lepszy model :-D

nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, nieważne. w każdym razie moja natura jest taka ze albo ja albo ktoś inny, nie ma skakania sobie na boczek i powrotu - proste, poza tym - są faceci którzy jednak sexu jak sportu nie traktują, na szczęście

Gość zdradzona na maksa i do końca
Moj zdradził z kolezanką z roku, to może bym i wybaczyła...ale po 2 miesiącach okazało się, że zrobił to tak nieudolnie, że wpadł:( przezylam depresje, potem było duzo nieprzyjemności z jego storny, do tej pory dochodze do siebie, a minęlo juz ponad rok, teraz wiem, że zdrady nigdy bym nie wybaczyła, staram sie zaufac nowemu partnerowi, nie wiem czy kiedykolwiem mi sie to uda, zawsze bedę myślala, kim są jego kolezanki z roku...

Gość marrrrrrrrta
i wlasnie w tym rzecz, nie zrozumiecie natury mezczyzn, zdradza 90% facetow pozostale 10% chce zdradzac ale zadna kobieta ich nie chce, moze wasi kolesie tez was zdradzaja tylko dobrze to ukrywaja, jesli nie to zdradza na 90 %,jesli wszyscy by wiedzieli o zdradach i rozchodzili sie z tego powodu nie byloby w ogole par na swiecie,

marta, nie chcę cię obrażać, ale gówno wiesz.. sorry.

Gość tęczowa
skoro taka natura mężczyzn to najlepiej dać sobie z nimi święty spokój...:O

Gość marrrrrrrrta
nie chodzi mi o jakies dlugotrwale romanse ale o jednorazowe skoki, jezeli facet raz czy 2 zdradzi ale nie chce odejsc nie znaczy to ze nie kocha...

Gość ja 999999999999
ja też się właśnie dowiedziałam po 5 latach, zrywam , nie zasłóguje na mnie,niech idzie to szmaty,znadziemy jeszcze wartuych nas facetów

Gość marrrrrrrrta
napiszę jeszcze raz i tu---wcale mnie nie obrazilas, w jakim ty swiecie zyjesz, zycie to nie bajka ani romantyczny film z happy endem ani nie telenowela, wystarczy rozejrzec sie wokol

no właśnie, nikt z nikim by się nie wiązał zakładając taką opcję nie chodzi o to że nie kocha - ok, ale ja wymagam (jak większość kobiet) wierności i zero skoków w bok i mam gdzieś jego stosunek do tego - zwłaszcza ze gdybym to ja miała ochotę zdradzić - ale tylko jeden raz, nic więcej - to nie ma mowy prawda, kobiecie nie wolno.. ojj.. ja nie zdradzam - w żaden sposób - mój facet mnie też. są tacy którzy kochają mózgiem a nie członkiem. a co on sobie fantazjuje - jego sprawa. zobowiązujesz się do wierności to masz być wierny. proste.

Gość marrrrrrrrta
tak dla kobiet to proste dla mezczyzn niekoniecznie i nie zdziwie sie jak za jakis czas bedziesz plakala na forum ze cie zdradzil i nie mow ze nie zdradza i nie zdradzi bo tego nie mozna byc pewnym nigdy, sama widzisz ile zdradzonych dziewczyn na forum, a ile o tym nie wie? ile sie nie przyznaje?...hoho

zdziwisz się.. są laski którym nie przeszkadza odbijanie zajętych facetów, są faceci którzy mają w dupie inne laski mając swoją, kochaną. 🖐️