Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oranż

wlasnie zdecydowalam sie na pigulki i ... ehh ...doradzcie

Polecane posty

mam 21 lat,okres sobie chodzi u mnie jak chce bylam u ginekologa i powiedzial ze pogulki anty beda wskazane hehe polacze przyjemne z pozytecznym bo w koncu z moim kochaniem nie bedziemy drzec jak sie z gumka co stanie ale ale wiem ze glupiutkie to obawy ale strasznie sie boje skutkow ubocznych - tycie ,brzydka cera jakich wy uzywacie? prosze doradzcie!

Pigułki dobiera się n podstawie wywiadu i indywidualnych preferencji Pacjentki. jednej mog pasować tabletki X a innej X mogą zupełnie nie odpowiadać.

ale chcialam tylko zrobic taki ogolny wywiad wsrod kobiet ktore tabletki biora :)

Gość jak ty chcesz zeby na forum
ktos ci doradzil tabletki to lepiej popros o cos na mozg !! 21 lat i zero wiedzy !! zalamka !!

ja biore harmonet- zaczynam drugie opakowanie. tak samo bardzo balam sie skutkow ubocznych , tego co sie naczytalam na forum itp. czuje sie swietnie, depresji nie mam, cera mi sie polepszyla i nie przytylam - narazie :o :D

Gość partice23
Ja biore Logest od 2 lat. Na mnie nie dzialaja dobrze. Mnostwo skutkow ubocznych np. pogorszylo mi sie krazenie, wzrok. Ale cera polepszyła może nie jest rewelacyjna ale na pewno znacznie lepsza niz była - to duzy plus. Powiekszyly mi sie piersi i przytylam okolo 5kg. Okres okolo 4 dni, lekkie krwawienie, ale u mnie bolesne.NIc wiecej na razie nie przychodzi mi do głowy. Pozdrawiam.

Gość uuuuuuuuuupp
tez mnie to interesuje!! wiec podnosze, a jaki to wywiad??

Gość bralam yasmin
przez 3 miesace czulam sie fatalnie przez miesiac krwawilam spadek libido depresja bole glowy placz zbyle powodu napuchnieta bylam no i w koncu dostalam wysypki na calym ciele takie pechcerzyki strasznie swedzialo wiec je odstawilam i oddalam kolezance 2 opakowania on tez czula sie fatalnie bole glowy spadek libido i bralam jeszcze harmonet i po nich czulam sie dobrze zadnych skotkow ubocznych procz krwawienia leciutkiego w pierwszym miesiacu

patrcie gdybym jamiala takie objawy jak ty to odtsawilaym od razu i nie patrzyl;a na cere... gdzie wy macie rozum??? najpierw badania hormonalne, proby watrobowe, badania na krzepliwosc krwi, ogolne moczu... robcie badania ne bedzie skutkow ubocznych...

Gość cilestka
ja mam tez problem z cerą.biorę cilest 5 miesięcy, 2 lata temu jak je bralam to bylo super,nie mialam tych czerwonych plam co teraz, a teraz jest masakra.w ulotce jest napisane ze moze wystepowac tzw.ostuda i po odstawieniu moze nie zejsc..czy dermatolog pomoglby mi w takiej sytuacji?jak myslicie?pozdrawiam

Gość Mała 00
Biorę rigevidon ,czuję się swietnie żadnych skutków ubocznych oby tak dalej .