Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawi mnie

Czy podoba wam sie imie Monika?

Polecane posty

Gość 2face
A JA jestem Monika i te imię jest według mnie śliczne LuBIĘ JAK KTOŚ DO MNIE MÓWI Moniś, Moniczko, albo Moni.. Nienawidzę jak ktoś mówi do mnie Monia albo Mońcia

Gość Fajne jest
Fajne ma zdrobnienia: Monisia, Moniczka, Monka, Mona, Monia, Monis, Moni, Nika :)

Gość Wedlug mnie
Super imie!

Gość znam dwie moniki
jedna jest gruba i durna a druga dawala dupy polowie liceum, beznadziejnie mi sie kojarzy to imie :-O

Gość Wedlug mnie
Dajcie spokoj z takimi skojarzeniami. Kazde imie sie moze zle kojarzyc, w zaleznosci od tego jaka osoba je nosila. Ale to imionko akurat samo w sobie jest calkiem fajne.

Gość zielony listek
tak, podoba mi sie

Moniki sa zawsze szczuple i wysokie, choc niekiedy sredniego wzrostu. Wszystkie to blondki nie wazne jasne czy ciemne farbiowane czy natuarlne. Samo imie kojarzy mi się z limonką:)

Ładne imię, ale znam ładniejsze.

Gość znam 3 moniki
wszystkie puszczalskie

Gość o__MONIKA__o
w moim przypadku tez sie zgadza wiekszosc, poza tym ze wole miec w domku przedmioty modernistyczne niz antyki :)

Gość Mozeeeeeeeeee
do znam 3 Moniki moze wlasnie w takim srodowisku sie obracasz i takich ludzi do siebie przyciagasz. ;) Ja jakos nie znam zadnych puszczalskich.

Gość
no to sie dowiedzialam ;)

Gość znam 3 moniki
One nie sa moimi koleżankami;),własnie dlatego,ze takich na szczęscie nie przyciągam

Gość dkwbfqlkbf
znam 3 moniki - ciekawe jakie Ty masz imie

Gość znam 3 moniki
Ja nie pytam na forum czy podoba sie komus moje imię;)Jeżeli ktos zadaje tak infantylne pytanie to musi sie liczyc z podobnymi odpowiedziami;)

Gość dkwbfqlkbf
a skad wiesz czy to jest imie autorki/autora topiku?

Gość ___________Monika
Moje drugie imię to Monika i szczerze nie cierpię go. Nigdy tak sie nie przedstawiam, staram się go nie podawać i jestem zła na tatę, że takie dla mnie wybrał. Uważam, że jest brzydkie, tandetne, zbyt popularne, bez wyrazu i w ogóle nie znam żadnej miłej czy mądrej Moniki. Dobrze, że pierwsze imię mam bardziej udane. A mój mężczyzna też nie znosi tej Moniki, pamiętam, że bałam się mu powiedzieć :) ... a on skomentował "bleee , jak jakaś dresiara M o n i k a " . Reasumując - blehh :)

Gość ano nie
Moje drugie imię to Monika i szczerze nie cierpię go. Nigdy tak sie nie przedstawiam, staram się go nie podawać i jestem zła na tatę, że takie dla mnie wybrał. Uważam, że jest brzydkie, tandetne, zbyt popularne, bez wyrazu i w ogóle nie znam żadnej miłej czy mądrej Moniki. Dobrze, że pierwsze imię mam bardziej udane. A mój mężczyzna też nie znosi tej Moniki, pamiętam, że bałam się mu powiedzieć :) ... a on skomentował "bleee , jak jakaś dresiara M o n i k a " . Reasumując - blehh :)

Jedno z bardziej obnoszonych wsród kobietek z mojego rocznika, zaraz obok Kasi, Ani i Agnieszki.

Gość znałam kilka Monik
większość z nich bardzo negatywnie mi się kojarzy. Do tego stopnia źle że nigdy nie dałabym tak na imię swojej córce. Zazwyczaj były to osoby mega zakochane w sobie. Takie lanserki na pokaz, mające się za coś lepszego od innych. Dziewczyny które nie miały w sobie praktycznie żadnych godnych podziwu cech, dziewczyny o niezbyt dobrym charakterze i osobowości, a jeśli już były miłe to zazwyczaj po określonym czasie okazywało się to jednak nieszczere i wymuszone przez jakieś inne czynniki. Na pewno nie były to osoby którym by można było w czymkolwiek ufać. Zazwyczaj ciężko było z nimi przebywać a co dopiero się zaprzyjaźnić. Ostatnio poznałam kolejną Monikę. Na razie wydaje się bardzo fajna i miła. Całkiem inna niż poprzednie Moniki i mam nadzieję że tak już pozostanie.

Gość lklklk
na pewno są fajne Moniki, ale większośc to puszczalskie, niestety. Jesli ktoś by tu zapytał jakie imie kojarzy ci się z dziwką to ja obstawię Monikę na pierwszym miejscu.

Gość Co z was za ludzie
Ale generalizujecie. To az zenujace. Nie roznicie sie niczym od rasistow, dla ktorych wszyscy murzyni sa gorsi, czy antysemitow - kazdy zyd jest ble. Ja nie jestem Monika, ale uwazam ze jest to calkiem ladne imie. Szczerze mowiac nie znam zadnej puszczalskiej Moniki, ale nawet gdybym znala, to na pewno nie ocenialabym przez to wszystkich Monik jedna miara. Znam za to duzo puszczalskich Sylwii, Justyn, Kamil, Asiek, Kasiek itd. Ale nigdy bym nie stworzyla takich beznadziejnych, opartych na skojarzeniach stereotypow, jak wy.

Gość Co z was za ludzie
A i jeszcze jedno - do kolezanki "ano nie": uwazam ze to imie nie jest ani tandetne, ani dresiarskie. Wrecz przeciwnie. Jak juz wczesniej ktos napisal, to imie ma w sobie cos takiego, co nazwalabym klasa. Wystarczylo powiedziec ze Ci sie nie podoba, zamiast rzucac nieprzyjemnymi epitetami. Zastanowie sie moze (razem z chlopakiem) nad swoimi imionami, zanim zaczniecie obrazac innych. Podkreslam jeszcze raz - nie jestem Monika, zeby nie bylo ze bronie sama siebie.

Gość Co z was za ludzie
jest w mojej wypowiedzi blad, mialo byc "zastanowcie sie"*

Gość minia25
no fantastycznie... ja mam na imię Monika i muszę z tym żyć, ale nie posunęłabym się nigdy do tak okrutnych i niesprawiedliwych uogólnień. Tego typu generalizowanie naprawdę nie jest miło przeczytać. Pozdrawiam wszystkie Moniki... i nie tylko, także pozostałych uczestników dyskusji.

Gość
a ze dzisiaj mam imieniny to zycze sobie i innym Monikom wszystkiego naj 🌻

Gość Zyczonka
Wszystkim Monikom w dniu umienin duzo sloneczka, usmiechu i wszystkiego najlepszego. Moniki, jestescie super babki!