Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem plaska

a co sadzicie o moich wymiarach?

Polecane posty

Gość jestem plaska

wzrost 158 cm waga 48 kg biust 80 cm:-((( pod biustem 74 cm biodra(tzn mierzylam najszersze miejsce w tylku)87 cm udo 51 cm talia 64 cm pas 69cm wiem ze jestem baaaardzo plaska i jest to powod dla ktorego nie moge siebie zaakceptowac:( poza tym mam szerokie biodra i grube uda.a co WQy sadzicie?

Gość wrotka85
nie dziwię się że jesteś płaska- jesteś po prostu za chudziutka. musisz trochę przytyć to i piersi urosną. wiem coś o tym. zgubiłam w ciągu pół roku 10kg i biust mi z 80B zmalał do 70A niestety. ale jestem szczęśliwa, bo teraz jak sobie idę pobiegać to nic mi się o twarz nie obija i nie czuję się już niezręcznie

Gość twarz ok
schudnąć i przytyć to żaden problem, ale jak ktoś ma ten biust A i jest szczupły to nie przytyje - na pewno nie tylko w biuście, raczej nogi, pupa, brzuch. gruczoł jest mały - a gruczoł od tłuszczyku nie urośnie :( ogólnie Autorko jest ok, nie masz za grube nic a nic

Gość jestem plaska
dokladnie...moge przytyc ale wtedy urosnie mi tylek i ogolnie nogi.wydaje mi sie ze jestem za gruba od pasa w dol...ale troszke mi lepiej po tym co napisalyscie:-)

Gość załamana na maxa
mam takie same wymiary tylko ze jestem NAPRAWDE PŁASKA jak leze nie mam biustu to moj kompleks ... nie mam faceta mimo 20stki na karku brak kasy na sylikon i mimo powodzenia bo paradoksalnie uchodze za laskę!! mam straszne opory w kontakttach bo czar pryska po zdjecie push-upa :(((((((((((((( wiem ze cycki to nie wszystko nie oszukujmy sie jednak to wazny atrybut bez ktorego ciezko wegetowac

Gość jestem plaska
ja tez jak leze nie mam kompletnie nic!!w ogole wczoraj przymierzylam staniczek od kostiumu kapielowego mojej 6-letniej bratanicy i wiecie co???pasuje jak ulal!!6-letniego dziecka:(((( ja faceta mam od 3 lat ale mimo wszystko ciagle krepuje sie przed nim.wiem ze to chore ale np nie pokaze mu sie nago w swietle:((

Gość jestem plaska
i ja tez wiem ze cycki to nie wszystko,ludzie maja naprawde zmartwienia.ale ja jakos siebie nie potrafie zaakceptowac:-(

Gość załamana namaxa
ja mam spore kompleksy...niewykluczam ze powieksze cycki jednak obawiam sie ze implanty sie nie przyjma byłam na konsultacji lekarz bez ogrodek stwierdził ze nie miał jeszcze tak nikłego okazu:((((((((((9 jednak pokazał tez mase nieudanych opieracji o ktorych sylikonowe pieknosci nie mowiaa a jest to znaczny procent blizn ran itd ostatecznie lubie swoje ciało ale ta nagonka medialna i moi ex utwierdzaja mnie w przekonaniu ze jednak deska to deska jak znacie kogos to znajdzcie mi faceta ktory nie jest pedofilem a preferuje brak biustu:/

hey! nie mów że się przejmujesz biustwem ja jestem totalną dechą 77 w biuście i 64 pod i jakoś żyje i wisi mi to co sobie inni o mnie myślą a biustu bym nigdy nie powiększyła

Gość katie ty masz być dechą
?? nie przesadzaj, masz az 13 cm roznicy miedzy w obwodzie a pod a sa dziewczyny ktore maja tylko po 3-5cm roznicy i to sa dopiero deski, a nie ty

wiem że są ale mają po 13, 14 lat, a ja mam 16 do tego jestem chuda i niska (baaardzo niska) i wyglądam jak dziecko. Jeszcze nikt nigdy nie uwierzył mi na słowo że mam 16 lat... :(

Gość dziecino bo młodziutka jesteś
jeszcze i ciesz się z tego, a zapewniam ciebie, że te, które maja po 3-5cm różnicy to nie są dziewczynki, a dorosłe kobiety i to one maja problem, a nie ty, bo ty jeszcze cały czas rozwijasz się i rośniesz:)

Gość klokloklo
a moje wymiary to 1.77 cm 60 kg ale jestem dosc plaska mam 75b ech ale czuje ze moge sie podobac:)

Gość załamana na maxa
ja mam wlasnie w porywach 3cm roznicy a jedna piers mierzac od pachy do sutka ma max 7cm....czy mam wymieniac wiecej? moi ex mowili ze sa niby rowne mam atrakcyjne sutki i ogółem mi pasuja bo jestem ponoc ładna....jednak nie chodze na basen plaza to dla mnie zgroza co z tego ze usztywniony stanik jak zero cycka a wiek co tu mowic tez nie rokuje nadzieji nawet gin mowił ze niewykształcił sie u mnie gruczoł mimo ze sa poprawne i ponoc w czasie ciazy rozwina ale kto mi zagwarantuje ze po laktacji nie beda wygladac jeszcze gorzej zreszta co ja tu moralizizuje nawet chłopa nie mam a samotna matka z bank spermy to raczej nie mysle zostan

Gość załamana na maxa
samotna matka z banku spermy nie mysle zostac PRZEPRASZAM DO TEGO MAM WRODZONA DYSLEKCJE GRAFIE I WSZYSTKO PO KOLEI

Gość ewassssss
Ja mam super cycki a i tak facet mnie zostawil ;(

Gość jestem plaska
załamana na maxa sa fececi dla ktorych biust jest malo wazny!!moj np. kocha mnie taka jaka jestem.ja sie go wstydze,mam opory zeby sie rozebrac w swietle ale on ciagle powtarza ze pierdola jestem:-) wiec to nie chodzi o to zeby podobac sie facetowi tylko zeby podobac sie sobie!a ja nie moge na siebie patrzec!!:(