Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helunia

Tęsknie za swoim Misiaczkiem!!! Słomiane wdowy razem tęsknić będzie raźniej!

Polecane posty

hehe a potem bede liczyla przyjazd jak wroce:) ale powiem Wam ze srednio mam ochote jechac...nie lubie Wloch:( wolalabym Hiszpanię bo uczę sie hiszpanskiego ale coz;)

z oborą można żyć .. dzieją się gorzsze rzeczy...choroba itp... głowa do góry mminie za pare dni.. OleNka ja się chętnie zamienie bo już w domu nie moge wysiedziec jestem przemęczona i czekam na sierpień wtedy się gdzieś wyrwiemy .. może mazury??

ja mam dosc pracy, ale psychicznie jestem zmeczona. No i zyje wyjazdem...witamy Cie Madziu:D

Madzieateż uśmiechy puszcza..wiesz jak pracujesz to jest inaczej jesteś miedzy ludzmi a w domu co cztery ściany i codziennie to samo chetnie bym już poszła do pracy..

Gość Tak czytam i czytam
i szczerze mówiąc to nie wiem czy się z was śmiać czy płakać... robicie z tych rozstań większą aferę ,niż by wam kto umarł,ale jak panowie wrócą to kasę wam dobrze się liczy,co? inna sprawa,że im tam, bez was zadna krzywda sie nie dzieje,wielu z nich nawet bardzo to odpowiada(znaczy ta wolność od wszelkich obowiązków)no chyba tylko taka,że trochę muszą sie wokół swojej osoby zakręcić,nawet po długim dniu pracy, to nie to co w domu,wszystko zrobione i podane pod dziób i jeszcze jedno,z tęskonty za wami też nocami mało który z nich umiera,pocieszycielek wokół jest mnóstwo,wierzcie ,wiem co piszę ,bo sam też tam byłem,i trzeba wyjątkowego samozaparcia,żeby nie skorzystać,w końcu czego oczy nie widzą ,tego sercu nie żal...

Gość lilia nad stawem
a u mnie dzionek minal bez wiekszych emocji, pogoda coraz ladniejsza tylko jakos malo nas dzis przez caly dzien, sarpanitu od soboty bedzie u nas coraz cieplej wiec wielce prawsdopodobne ze jak wrocisz to beda upaly i bedziesz sie mogla troche poopalac

Gość lilia nad stawem
zeby potem mozna bylo sie pogodzic, wiesz madziu wiekszosc klotni jest dlatego bo oni patrza na wszystko inaczej niz my, my o wszystkim myslimy, przezywamy a dla nich to normalne, moj tez mowi ze teskni a na gg go nie ma, wiem ze zmeczony jest ale chwilke czasu jakby dla mnie znalazl to byloby mi milo

Gość mała coffii
tęksnie.. :) czekam na lato i Niego podbno gdzies jedzi?:P poszukam w krzakach i wozach:P

Gość lilia nad stawem
w krzakach powiadasz??? ciemno teraz to nic nie znajdziesz a jeszcze sie poklujesz, dziewczyny dlaczego dzis jest tak pusto???

Gość lilia nad stawem
madziu nie martw sie zobaczysz sie jutro wszystko sobie wyjasniecie, gorzej jakbys byla na miejscu ktorejs z nas, Ty chociaz masz chlopaka na codzien, napisz co sie stalo i nie sluchaj jakis smutasow bo bedzie jeszcze gorzej

Madzia nie narzekaj:P a my musimy slucha opinii jakichś ***** ktorzy sa przekonani ze nasi faceci nas zdradzaja i Bog wie co robia:D mimo ze nie znaja ani nas ani ich:D:D:D ttrzymaj sie:)

ja sie zastanawiam co on tam robi :( mam dosyc tych ciągłych kłótni :( może lepiej by mi było bez niego :(

dzieki...ale ile tak mozna ciagnac?? ile razy mozna sie kłocić a pozniej przepraszac??mowic i obiecywac ze juz wiecej sie nie bedziemy kłocić?? :(

Gość lilia nad stawem
madzia przestan pewnie nic sie nei stalo a ty panikujesz, a jeszcze niedawo pisalas ze tak go kochasz, idz lepiej spac jutro wzystko bedzie latwiejsze

Gość lilia nad stawem
sorki madziu ale nie ma czegos takiego jak zwiazek bez klotni, jestesmy tylko ludzmi czasem wsytarczy ze ktos inny nam popsul humor a przypadkiem odegramy sie na tej ukochanej osobie, kazda para sie kloci i to normalne, a potem ludzie sie godza i to jest najfajnijesze, a mi to wisi ze ktos pisze ze faceci zdradzaja, pewnie panna go olala i teraz biedak straszy innych, ale my sie nei damy

ale my sie caly czas kłocimy :( jeden dzien sie przepraszamy a na drugi sie kłocimy :( to tez uważasz za normalne??

Gość lilia nad stawem
wiesz tez tak mielismy przez pewien czas ok 2 miesiecy, stanelo na tym ze myslalam o rozstaniu powaznie i to w walentynki, mial mi napisac nastepnego dnia co dalej z nami, napisal ze chce byc ze mna pogadalismy szczerze i od tamtego czasu jest oki, magda mloda jestes on tez dopiero zaczynacie zycie uczuciowe, ianczej patrzysz na pewne sprawy niz ja czy inna dziewczyna po 20,