Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helunia

Tęsknie za swoim Misiaczkiem!!! Słomiane wdowy razem tęsknić będzie raźniej!

Polecane posty

Gość lilia nad stawem
proponuje kilka dni przerwy, przemysl dalczego sie klocice, z jakiego powodu najczesciej, jezeli uwazasz ze wina lezy po jego stronie, to musisz troszeczke go zmienic, jakis czas temu wyylalam dziewczynom ksiazke dlaczego faceci kochaja zlozy, czyli co robic zeby facet szalal za Toba jak chce to ci wysle i tak sie nudzisz to poczytasz sobie, alep rzede wszystkim to szczera rozmowa bez tego nic nie osiagniecie

no moze wyslij na madzia_0111@o2.pl musimy widze tak naprawde powaznie pogadac z nim :) dziekuje humor mi sie poprawil :)

bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego ale jak czasem mnie wkurzy to mam go dosc i mam mysli zeby to wszytsko rzucic w cholere

Dobry Wieczór Mogę się przyłączyć dzisiaj znowu dolączyłam do gona słomianych wdów bo mój Misiek wyjechał do pracy. Smutno mi nie mogę sobie znalść miejsca, dobrze że długo siedziałam w pracy to przynajmniej mi dzień jakś zleciał. Pociszam sie tylko tym że to tylko miesiąc bo potem jade do niego na urlop.

ide spac moze jutro juz nie bedzie takich glupich mysli.dobranoc wszytskim :) lilia wyslij ja odbiore najwyzej rano

czesc dziewczyny...widze ze rozne humory panuja... madziu hmmm ja tez tak mialam...przez jakis czas caly czas sie klocilismy, myslalam nawet zeby odpuscic sobie...ale to minelo na szczescie...ale porozmawiac musicie...o nieporozumienia latwo ale bez szczerej rozmowy nie da sie ich wyjasnic...a wyjasnic trzeba od razu bo potem jak sie namnoza to bedzie dopiero masakra... stokrotka26i gdzie Twoj misiek wyemigrowal?? tu u mnie goraco na maksa...na szczescie dzis mamy wolne...zpalismy do poludnia, zrobilismy pranie, bylismy na obiedzie i sie zrobila 17...ale na szczescie jutro tez wolne:) lilus moglabym Cie prosic o tego ebooka?? moj adres fisiowna@o2.pl bede Ci wdzieczna:) buziaki

Gość łza płynie kap kap
Hej dziewczyny u mnie zaczyna sie czas dluzyc... moj ukochany wraca w weekend za tydzien:) wiem ze to juz blizej niz dalej ale jakos czuje wieksza tesknote:( i niepewnosc czy cos nie wypadnie i mu sie przedluzy pobyt.Mam nadzieje ze wroci jak bylo ustalone...

Hej dziewczyny! I znowu pada u mnie:( Normalnie zalamac sie idzie:( Anek do Polski jade 19 lipca, ale to tylko na pare dni. Mamy tyle tam planow, ze nie mam pojecia jak sie ze wszystkim wyrobimy, ale chociaz bedzie co robic:) Madziu, nie smuc sie i nie przejmuj:) lilia ma racje, nie ma zwiazkow gdzie ludzie sie czasem nie pokloca, moze takie macie temperamenty? Ale rozmowa jest potrzebna na pewno skoro zle Ci z tego powodu. Bedzie dobrze, przesylam usmiechy:D :D :D A teraz bedzie wywod:) Do tego co tak czyta i czyta, moze dalej czyta:) Nie wiem skad Ty to kochany bierzesz, tym bardziej, ze wlasnie nie znasz ani dziewczyn ani ich facetow. Ja akurat jestem na tej emigracji i widze co sie dzieje. Jesli facet kocha swoja kobiete to jej nie zdradzi, chocby sie walilo palilo. A te pokusy to chyba tylko Tobie sie wydaje, ze na emigracji to co druga na Ciebie leci:) Albo spotykasz tych co to maja takie opowiesci ile to oni nie mieli albo ile miec by mogli. Jakos patrz, my z moim rozstalismy sie na jakis czas i nic sie nie stalo. Dziwne? :) Wiec nie wmawiaj tu dziewczynom nie wiadmo czego, bo to one nie Ty najlepiej znaja swoich facetow. I jesli cos nie gra, to my jako kobiety intuicyjnie to wyczuwamy. A z ta kasa to tez zes dowalil:) Skoro tak czytasz, to chyba wiesz, ze dziewczyny pracuja. A realia polskie chyba sa Ci znane. No:) A tu znowu co tak cicho? Ja to chyba zaczne sie z wami kobiety na konkretne godziny umawiac, bo co wpadne to nie ma nikogo, a za jakis czas dwie nowe strony:) Buziaki.

Gość lilia nad stawem
hej dziewczynki wyslalam Wam juz te e-booki o ktore prosilyscie, madziu nei martw ie tez tak mam ze nie wyobrazam sobie zycia bez niego, ale czasem mam dosc tej samotnosci albo jak mnie wkurzy to mysle czy nie lepiej byloby sie rozstac, ale chyba wszystkie tak mamy witamy stokrotko, zobaczysz z nami czasp lynie szybciej sarpanitu jest szansa ze trafisz n upaly w kraju

O to ja bym sie bardzo lilia cieszyla:) Ale jak znam zycie to u mnie na mazurach sie nie trafia, bo my to tam tez mamy jakas dziwna pogode. Teraz tez pada jak i tutaj, ale moja mamuska mnie pociesz, ze wlasnie mniej wiecej za tydzien mam byc ocieplenie:) Upalow ogolnie tez nie lubie, ale sloneczko i ciepelko owszem:D

Czesc dziewczyny. Ja pierwszy raz tutaj ,ale mialam do niedawna ten sam problem. Mam synka 6 letniego i moj mezus jezdzil do Szwecji przez 2 lata zarabiac pieniazki. Teraz jestesmy od pazdziernika nierozlaczni. Naprawde bylo bardzo ciezko i jemu i mi a tym bardziej,ze nas synek potrzebowal bardzo tatusia. Wzielam sprawy w swoje rece i mieszkamy razem w Szwecji. Wiem,ze nie kazdy moze tak poleciec na calosc,ale ja mialam to szczescie ze moj brat tez tutaj mieszka. Wprawdzie musialam wyciagnac mojego meza na drugi koniec swiata bo az na polnoc Szwecji (a pracowal na poludniu) ale warto bylo. On tez tego nie zaluje. Pozdrawiam wszystkie slomiane wdowy i walczcie!! Ja pomalu odzwyczajalam sie od niego i on ode mnie tez. Mysle,ze na dlugo takie zwiazki nie wytrwaja. W koncu cos zaczyna sie psuc a wtedy to juz maly kroczek do zdrady.

Gość lilia nad stawem
sapranitu szkoda ze nie lubisz upalow ale w przyszlym tygodniu bedzie goraco a ma byc w poniedzialek nawet 36 stopni, zobaczysz przyjedziesz blada a wrocisz jak murzynka, katarinek wiem do czego prowadzi dluzsza rozlaka, wszystkie tu wiemy tylko ze nie zawsze jest taka mozliwosc by byc razem niestety

Gość łza płynie kap kap
kurcze zauwazylyscie jak tu sie robi smutno i pesymistycznie? dziewczyny bedzie dobrze musi byc przeciez nie po to wylewamy lzy za nimi zeby cos poszlo nie tak! klotnie sa po to zeby sie godzic rozlaki zeby tesknic tak to sobie tlumaczmy;)

Witam Katarinek! Ja tez w Skandynawii:D Tyle, ze w Norwegii:) A w Szwecji tez bylam, ale tylko 3 miesiace, za to moje kochanie spedzilo tam 3 lata. Ale mnie osobiscie Norwegia bardziej sie podoba:) Chociaz tez mamy plan rzucic sie na polnoc, a polnoc Skandynawii to juz jak jeden kraj:) No to ja sie bardzo ciesze lilia jak takie sa prognozy w Polsce:) Musze w koncu slonca zlapac, bo mnie jaka depresja dopadnie niedlugo. Chociaz na chwile tutaj tez wyszlo:)

sarpanitu bardzo podobala mi sie Twoja wypowiedz do tego co to sie tak wymadrzal :D masz absolutna racje;)

Witam- dobrze mu Sarpanitu dogadałaś myśle że nawet tego nie czytał g...o wie a się wypowiada he he ...a upały mają być u nas od soboty tak że się u nas opalisz.. u mojego też pada właśnie poszedł na ryby, ciekawe co złowi..Katarinek witam i podziwiam mój też w Skandynawi -no już jesteśmy trzy-fajnie że się odważyłaś pojechać... boje się teżo to że z czsem możemy być sobie obcy.. a do wyjazdu nawet się nie szykuje no ale nigdy nie mów nigdy czas pokaże..Madzia coś ty taka kłótliwa - kłótnia czasami pomaga w oczyszczeniu atmosfery ale co za dużo to nie zdrowo -pogodzić się prosze szybciutko... buzi buzi i już.. coś mam dzisiaj humorek ale to chyba dlatego że mój już wraca za 21dni... znowu się rozpisalam,,, i znowu nikogo pewnie nie ma .. może pisze troche nieskładnie ale synek mi przeszkadza i rozrabia..pisze z doskoku..

ehh no i sie dzis caly dzen godzilismy :P znow wariat mnie wyrwał z zaskoczenia :P ale moze i dobrze... tylko obysmy sie jutro nie pokłocili... u mnie pogoda okropna. zimno i ciagle pada :( ja chce słoneczko!!

i znow nikogo nie ma :( my chyba powinnysmy sie umawiac na jakas okreslona godzine :P

Gość masz rację
czytam dalej i kilka słów do sarpanitu:naprawdę ,ani niczego nie wymyślam ,ani nie przesadzam,po prostu ja akurat trafiłem na takie środowisko i już,a skoro ty nie ,to tym lepiej... a co do kasy to tu akurat mnie nie przekonasz,bo wiem ,że zarobki na emigracji są o wiele wyższe niz w "Polsce,jak wspomniałem też jakiś czas tam byłem,inaczej nie miałoby sensu to tułanie się po świecie,a że dziewczyny pracują to widzę,bo zaskoczę cię ,ale rozumiem tekst pisany... a niby co innego miałybyście robić,skoro ,jak tu widać ,z nudów w głowach zaczyna wam się przewracać?oczywiście nie mam na myśli osób wychowujących dzieci,bo jaka to harówka ,to dobrze wiem ,w końcy jestem ojcem,na szczęście juz przy rodzinie...

Gość lilia nad stawem
hej dziewczynki wiecie pol nocy spac nie moglam z wrazenia tyle sie wczoraj stalo ze do 3 w nocy przewracalam sie z boku na bok, pamietacie o tej kolezance co wam mowilam, wczoraj powiedziala mi ze swoim chlopakiem ze jest w ciazy i jestem totalnie zaskoczona ta informacja, troche mi snutmo bo to moja ajlepsza kolezanka i wiem ze teraz wszystko sie zmini, nie bedzie juz tak jak kiedys, ona bedzie miala dziecko, a wiecie obok mnie mieszka kolezanka z ktora co prawda nie utrzymuje kontaktow i ona tez jest w ciazy i my wszystkie mamy po 23 lata i tylko na razie ja zostalam,musze cos zrobic zeby moje poszlo ze mna na wesele, a teraz najlepsza wiadomosc moje kochanie 21 wraca do polski na urlop i chce zebysmy razem pojechali nad morze na kilka dni, jestem tak szczesliwa spaiaca ale czuje ze moglabym gory przenosic wszystko jest takie piekne, juz dawno nie bylam taka szczesliwa, i to jest w zyciu najpieniejsze ze czasem jak czujesz ze jest ci zle ze to wszystko traci sens, pojaiwa sie iskierka nadziei dla ktorej warto zyc, zycie jest piekne