Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawa ola

jaką dolną fryzurkę lubicie u kobiet ?

Polecane posty

czy cieniutki paseczek jest bardziej podniecający czy moze ogolona na goło? niektorzy mowia ze taka ogolona to wygalda jak u dziecka i tylko pedofile sie tym podniecają a nie 100% mezczyzni ja mam kreseczke.. ale mysle zeby teraz zmienic na taką strzałeczke skierowaną w doł :)

Gość null czyli 0
!!!!! :P :D

Gość antyfranka
Tomaszekk się uwaza za seksperta :o

Gość emest
Tomaszek jest biseksualny

Gość antyfranka
tak myślałam...:o

ja tylko hetero to moja lasia jest bi. Antyfanka niezła jesteś :-)

Gość barchanowaaaaa
kurwa!!!! ciekawska ola - kiedy wreszcie zaczynają się lekcję?????? bo od tego długiego weekendu Ci się w dupie przewraca!!!!!

barchanowa o co ci chodzi ? jakie lekcje ? jak juz to sie spytaj kiedy pracy bronie hehehe bo ja mam 25 lat a tak wogole to nie rozumiem czemu sie czepiasz.. dla mnie wszystko co sie wiaze z zyciem intymnym jest wazne a to ze chce miec ladna fryzurke to chyba dorbze swiadczy.. ty pewnie masz pękniętego jeża.. wiec lepiej zgol tego krzaka i siedz ci cho

Gość lakzer
na 0

Gość barhanowa
a praca z jakiego tematu? przemyślenia pustej lali? :D zresztą - nie rozumiem - chcesz być ładna "tam" dla swojego faceta czy dla wszystkich okolicznych? sądząc po twoim pytaniu to chyba ta druga wersja :O

moja praca jest na temat// Controlling jako zespół instrumentów operacyjnych i strategicznych w zarządzaniu przedsiębiorstwem // ale co ty mozesz wiedziec .. a co do faceta to nie martw sie mam jednego .. nie przyrównuj innych do siebie .. łajzo :)

no to widze ze mezczyzni sa jednoznaczni.. moj tez mowi ze woli mnie taka wygolona na 0 :) ale jakos zzylam sie z tym moim paseczkim

Gość barhanowa
twój facet na pewno jest zachwycony, że pytasz innych "jaką dolną fryzurkę lubią u kobiet", opowiadasz jak mu obciągasz, gdzie ci wkłada, gdzie ci każe wtedy patrzeć, itp., itd....... szczere gratulacje dla niego zresztą - twój problem. spadam, bo nie chce mi się z tobą nawet gadać :O

Gość babajaga1
Ola, Ty po prostu jesteś pusta, zarozumiała i .... a, nieważne.

widac ze mi zazdroscicie.. ja przynajmniej chce sie dowiedziec jak najwiecej zeby zadowolic mojego ukochango.. a wy czytacie moje opowiadania jak mu ssam i sie podniecacie bo nigdy pewnei tego nie robiłyscie.. jak wam nie pasuje to nie czytajcie.. od tego jest forum zeby pisac wiec o co wam chodzi? macie kompleksy? nie ma kto wasm dupki zerznac ? jak chcecie to zaplace za jakas meska dzi*ke i wam dupki spierze to moze wtedy zamkniecie mordy

Gość babajaga1
Ależ z Ciebie przekupa straganiara.:O Nie znajdziesz Ty tu osób, które Cię polubią, oj, nie znajdziesz...:O

Gość Multimilioner
kok lub warkocz kłosek

ooo jeden facet za cienkim paseczkim :) niezle ale co myslicie o tym ze jesli faceci wola kobiety na lyso ogolone to znaczy ze maja sklonnnosci ( ukryte ) pedofilskie.. ze taka ci*ka poprostu kojarzy im sie z dzieckiem.. taka wypowiedzi slyszalam slynnego w polsce sexuologa

Gość nie o to chodzi
a ja żeby się dowiedzieć jak zadowolić MOJEGO ukochanego pytam JEGO a nie facetów na erotycznym forum:O mój facet nie lubi "na zero", zrobiłam kiedyś tak, powiedział, że jeśli bardzo nie muszę być tak wydepilowana, to on wolałby starą wersję, czyli trójkącik przystrzyżony na krótko. i tak jest.

Gość nie o to chodzi
no właśnie mój facet mówi że jemu całkowicie wydepilowana kojarzy się z małymi dzieczynkami i nie pasuje mu tak, na szczęście, bo mi też nie :)

Gość benny hill
ciekawska ola ja kiedys probowalam, ale taka depilacja mnie po prostu boli. pozniej to miejsce mam bardzo wrazliwe i kazde tarcie o ubranie powoduje cholerny bol. masz na to jakis sposob?

Gość antyfranka
piszcie piszcie...mi tylko czytanie zostało... :o🖐️

Ta te słynne seksuologii i psychologii polskie już pare z nich siedzi. Także ich się słuchaj to ci wyjdzie hehhehehe

Gość benny hill
do nie o to chodzi-----przystzyzony na krotko? mam rozumiec ze nozyczkami? i jak to zrobic zeby bylo rowno?

Alez te fryzurki naprawde przeszkadzaja w milosci francuskiej. A po za tym, przyjemnie jest lizac łechtaczke (nawet bardzo przyjemnie) ale również fajnie też jest lizać kobiecą myszkę od zewnątrz i w trakcie wjechać językiem do środka i skierowac się do łechtaczki. Precz z fryzurkami ! ! ! :-) Wyedepilowane jest piękne ! ! ! ;-) ,

Gość antyfranka
proponuję przy linijce...:o