Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rorsch

czy sa w HM satynowe balerinki i materialowe japonki?

Polecane posty

Gość rorsch

chodzi mi o te balerinki co sa na allegro fioletowe, zielone, czerwone, a japonki takie zwykle materialowe, ktore sa co roku, za 19zl z groszami. Sa one jeszcze w sprzedazy? jaka jest cena tych balerinek?

Gość podobno będzie
Zapodaj djęcia to ci powiem (ale kolorowych nie widziałam, a z materiałowych są na małym klinie w kropeczki i w paski. A na lato płaskie japonki to są takie fuji, na słomkowej podeszwie i takie nie wiem jakie ale brzydkie - z dziwnym tym między palcami)

Gość let me think
Jakieś tydzien temu kupiłam sobie takie balerinki, rozmiar 38, ale nie jestem z Wawy, wiec nie wiem czy jeszcze u Was są - bo pewnie ze stolicy jestes:) Na Twoim jednak miejscu przymierzyłabym te balerinki, ja je probuje rozchodzić, bo mam niby 38 albo 38,5 i pomimo ze palce jakoś lezą, to uważam ze one są jakos dziwacznie zbudowane w palcach. Chciałam 39, ale te z kolei były na mnie za szerokie, wiec wybrałam opcje ciasniejsza:P Kupiłam chyba za 49 zl, chyba tak... w kazdym razie ogólnie bardzo mi sie podobały wiec je wziełam. Nie wiem jak w innych hm ale u nas były one w dziale dziecinnym:o i moze dlatego numeracja jest nieco inna, bo jest napisane 38, ale to amerykansa 7, a z tego co wiem, to 38 to jest amerykanska 8 dla dorosłych oczywiscie. Dlatego radze najpierw przymierzyc, a pozniej ewentualnie kupic przez net:)

Gość rorsch
dzieki wielkie, czyli pewnie jeszcze sa. A nie orientujesz sie co do japonek?

Gość rorsch
i w ktorym hm kupilas swoje balerinki?

Gość let me think
japonek nie widziałam:) A jestem ze Szczecina, wiec daleka droga:D Balerinki są jednak śliczne:) Zwłaszcza zielone i fioletowe:) Prosiłam też moją przyjaciółke z Wawy by dla poszukała rozmiaru 39, ale własnie nie mogła ich znaleźć, bo chyba nie wszystkie HM ma dział dzieciecy, ten w centrum zdaje sie ze nie ma;) No chyba ze przeniesli je i beda tez dla dorosłych, bo to troche dziwne jak buszujesz w butach dla dzieci:P:P Powodzenia:)