Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda ciocia

moja siostra urodzila dziewczynke.Jutro jade do niej do szpitala. Co kupić małej

Polecane posty

Gość mloda ciocia

poradzcie? czy wypada kupic wielkiego miska pluszowego? czy moze bukiet nisko scietych roz ? pordzcie

Gość merkonia
misiek, grzechotka, spiochy, wszystko sie przyda, a kwiaty - dla młodej mamy, jej tez cos sie nalezy :)

Gość niuniasek1
najlepiej kup cos dla dziecka... ja kiedys dostalam takie maleńkie buciki...

Gość mloda ciocia
tylko chodzi o to ze ja dla dziecka kupilam juz pełno ubranek wszelkiego rodzaju!

kup taką maskotkę z pozytywką słoneczko albo księżyc naciągacz i pozytywka ślicznie gra mój syn choć ma 4 lata już to do dzisiaj taką ma a dostał ja też jak byliśmy w szpitalu :))

Ja tez chce taka kochana ciocie:D Misiek to doskonaly pomysl;) Kwiaty, czy ja wiem? moze lepiej czekoladki?

Kup lepiej kwiaty dla siostry. Pewnie kazdy przywlecze cos dla dziecka, a o niej nikt nie bedzie pamietal. Mloda mama milo sie poczuje, jesli rowniez o niej ktos pomysli.

Gość mloda ciocia
hm maskotke z pozytywka? nie slyszalam o czyms takim.. jutro bede w sklepie z zabawkamii dla dzieci poszukam. Moze i to dobry pomysl.

Gość majua
A jak maleństwo się nazywa? I gratulacje

Gość lklklk
a ja bym siostrze kupiła seksi bielizne, żeby ja dowartosciować po porodzie. A wy kwiaty-po co , do szpitala zdaje się nie mozna wnosic, czekoladki?- jesli karmi( prawie każda karmi) to raczej nie zje.

Gość lklklk
a karmiłas kiedykolwiek? Oczywiscie że przytyła, ale przecież schudnie.

Gość tak jest............
Karmiąca matka może jeść czekoladę. Ja bardzo ucieszyłam się z czekoladek, ale najbardziej cieszyły mnie prezenty dla dziecka. Ubranka, kosmetyki- to ma prawie każda mama, a jakoś zawsze brakuje kasy na kupno zabawek, dlatego pluszaki, grzechotki najbardziej ucieszyły moje maleństwo.

Gość a może kupić
dla siostry jakiś fajny balsam ujędrniający dla młodych mam, albo inne kosmetyki, albo wygodną piżamkę, coś żeby mogła się dobrze poczuć, jak wróci do domu;

Gość lklklk
z czekolada trzeba uważać , zwłaszcza w pierwszych dniach ,bo to silny alergen i moze dziecku szkodzic.