Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowany-zdeperowany

wszystkie ladniejsze dziewczyny zwiazaly sie z cudzoziemcami

Polecane posty

Co slysze to ta ma Wlocha, inna Hiszpana a jakies inne chodza z Anglikami. Coraz wiecej Polek woli obcokrajowcow niz nas Polakow. Nawet na forum sa ku temu dowody. Ja mam 25 lat i coraz bardziej zaczyna mnie to wnerwiac. Jak ja sobie mam kogos znalesc. Jak ide do dyskoteki i prubuje poznac jakas dziewczyne to mnie odrzuca udajac ze ona to nie taka latwa. Ale jak tylko zakreci sie kolo niej jakis Wloch to od razu cala happy. Probowalem umowi sie z paroma znajomymi to tyko slysze "wiiesz ja juz mam chlopaka za granica". kurde jak to wnerwia. czy my polacy naprawde jestesmy tak okropni?

Gość MY polacy nie może TY
jesli szukasz żony wsród pustych laleczek z dyskotek - to nic dziwnego

wlasnie nie chodzi tylko o glupie panienki z disco tylko tez o moje normalne kolezanki ze studiow. co slysze to kazda gdzies wyjezdza i po miesiacu juz ma faceta obcokrajowca. ja mam 25 lat i zadnego stalego zwiazku na koncie. po prostu zaczynam sie przerazac

Gość kasiasita
może też wyjedz w poszukiwaniu lepszego jutra

Gość Silvy
hehe... może w Polsce kobiet aż tak nie doceniają... albo kobiety czują się niedoceniane, nic w tym dziwnego :D

Gość Polscy faceci to fleje
myja się raz na kilka dni. Juz wiele razy, gdy już doszło do etapu łóżko z niby " zadbanym facetem", co to był dobrze ubrany, ciałko opalone, ale jak my zajrzałam w majtki i powąchałam fiutka, bo brudnemu nie dam wejść w siebie, to smród. Wielu Polaków musiałam wypierdolić z łózka z powodu smrodu fiuta. Wy się nie myjecie, mamusie was nie nauczyły. Mamusie was nie nauczyły niczego, nawet sprzatać swoich pokoi. Jesteście fleje i brudasy. Cudzoziemcy są samodzielni, można na nich liczyć, nie robią po pewnym czasie ze swojej dziewczyny/nrzeczonej czy żony swojej mamuśki. I myja się.

Zgadzam się większość facetów śmierdzi! A do tego, wielu wcale nie używa perfum, nawet dezodorant jest dla nich obcy. Na codzień mam do czynienia z wieloma facetami, którzy chyba nie słyszeli o sztoczeczce do zębów. Przykre😡... Ale cóż. Z brudasem źle, a bez niego jeszcze gorzej... 👄

Gość lucky strike....////
polska nie kończy się na kafeterii tu można spotkać tylko frustratki ktore wszystko wkurza

Gość zona obcokrajowca
Polacy sa zacofani, uwazaja ze zony sa od gotowania i sprzatania nie maja pojecia o partnerstwie rozrzucaja swoje rzeczy wszedzie a zwlaszczas skarpety ; ogolnie to sa brudasy i fleje; nie umieja gotowac i nie chca sie nauczyc nie chca dzielic sie obowiazkami domowymi ogolnie pasozyty - poza niewielkimi wyjatkami wiem co mowie mam 35 lat mialam kilku chlopakow (wszyscy wyksztalceni ale mamisynki roszczeniowe) i meza Polaka ktorego kopnelam w d. bo tylko wymagal nic z siebie nie dajac.teraz mam meza brytyjczyka i jest super - w ogole bez porownania wniosek: zmiencie podejscie, dbajcie o siebie, doceniajcie i cholubcie partnerki/zony a bedziecie zbierac owoce

Gość ZŁy EDMUND
deska na erotycznym bronisz facetów tu obrażasz?

Gość rufinka
Ja doceniam polakow, zwlaszcza ich maniery ktore sa o wiele lepsze od tych z zachodu. w tej kwestii jestem za polakami. Ale co do autora postu: nie szuka sie dziewczyn na dyskotece, te laleczki leca tylko na funty albo euro, bo Polski facet choc byc moze fajniejszy to nie ma tyle kasy. Kobiety to w duzej czesci materialistki, i trzeba to przyjac do wiadomosci pozdrawiam:)

O a w tym artykule polski facecik dobitnie pokazał swój stosunek do kobiet, do ich aspiracji, dążeń i ambicji. stosunek do kobiet, do ich dążeń i ambicji. "(elegancki mężczyzna kontra zmęczona i krzykliwa kobieta - to taki mój ogólny wniosek z ostatniej debaty, po której On prowadzi w sondażach jakieś 55 do 45, zaś Ona chyba tylko w dzieciach, bodaj 4:3...). " I teraz się dziwcie polscy panowie, dlaczego polskie kobiety cześciej wybierają cudzoziemców na swoich zyciowych partnerów, a nie was polaków. Tutaj link http://fakty.interia.pl/felietony/zarzeczny/news/zarzeczny-polska-z-oddali,904936 Pan Zarzeczny dobrze reprezentuje typowego polskiego faceta Obtłuszczona gęba, ale jaki uczony :D Ocenia innych, ale na siebie nie popatrzy.

a polskie kobiety mają śmierdzące cipki :classic_cool:

Gość rufinka
no tak, mezczyzni nauczeni sa ze kobieta ma siedziec w domu rodzic dzieci, gotowac..itd.itd.... Ja nie stawiam na kariere zawodowa wiec taki model rodziny by mi nie uwłaczał, ale nie pozwolilabym aby mezczyzna chcoial aby zrezygnowala ze swoich zainteresowan. Tego nie zrobie, bo choc bedziemy jednym to i tak wciaz bedziemy odrebnymi istotami:)

Gość ja też....
lucky...>> dobrze wiesz, że nie wszystkie kobiety tutaj to frustratki:P

Gość a wszyscy lepsi hydraulicy
zwiazali sie z cudzosiemska firmą No coz, prawo rynku

Gość ja też....
a tak a propos autorze, to pisze się "znaleźć"*:P;)

popieram przedmowczynie - wiekszosc (choc nie wszyscy) Polakow w starciu z obcokrajowcami przegrywa w przedbiegach, glownie ze wzgledu na ich skostniale poglady na temat funkcjonowania rodziny i przedziwna mentalonosc. na co komu facet, ktory uwaza ze miejsce zony jest w kuchni, w towarzystwie sypie seksistowskimi dowcipami, lapie za tylki solaryjne nastolatki, najpierw chce miec gromadke dzieciakow, ktorymi pozniej nie bedzie chcial sie opiekowac i ktorych zapewne nie bedzie potrafil wyzywic, po czym stwierdzi, ze zona po 4 porodach sie roztyla i zostawi ja dla innej...(skrocona charakterystyka na podstawie ciagle przewijajacych sie tu topikow)... dlaczego kobiety zawsze maja siegac po towar z najnizszej polki? oczywiscie w PL rowniez sa wartosciowi faceci, ale cholernie ciezko trafic na jakis niewybrakowany mentalnie/fizycznie okaz...

Gość zona obcokrajowca
wspaniale to ujelas acidofilna:))) pozdrawiam!

Gość zona obcokrajowca
murzyni mają takie wielkie penisy:)

Gość skoro Anglik gotuje mi obiadki
i do tego , mowi,ze jestem piekna nie czepiajac sie mojego BMI, to mam nie korzystac?

Gość zona obcokrajowca
kiepski podszyw ten powyzej o murzynach doprawdy pokazuje 'poziom' autora/ki jakze niski....typowo polskie czyz nie ? (zaloze sie ze to zakompleksiony polski facecik z zasniedzialymi pogladami:))

Gość ***---****
masz rację i nie interesuja mnie dziewczyny które twierdzą że wszystko co najlepsze pochodzi z zagranicy

Gość vfsvv
faceci pewni siebie w stosunku do Polek, cudzoziemcy, nie wstydza sie zabiegac o nie, okazac zainteresowania a Polacy sa zakompleksieni i jak takiego samej sie nie poderwie, nie ma szans na jakis sensowny kontakt nic wiec diwnego ze z braku laku Polki daja sie uwodzic cudzoziemcom

osobiscie nie twoerdze ze wszystko co najlepsze pochodzi z zagranicy tematem jest dlaczego polski wola teraz cudzoziemcow i wniosek jest prosty bo polacy zatrzymali sie na czasach kiedy kobiety nie pracowaly i byly w domu (przed 2 wojna swiatowa) i jakos nie widza ze swiat idzie do przodu, ich kobiety sa wyksztalcone , maja zainteresowania i ich swiat nie kreci sie wokol ich rozbuchanego ego:) i ze malo juz takich ktore beda im nadskakiwac jak ich mamuski panowie ocknijcie sie! zamiast narzekac ocencie sie i zmiencie bo swiat poszedl baaaardzo do przodu