Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsfffsfs

Jaka podłoga pasuej do fioletowych ścian w korytarzu?

Polecane posty

Gość sfsfffsfs

chcę położyć płytki ale nie mam pojęcia jakie będą pasowały. Chciałam szachownicę ale nie sposób jej kupić. Poszukuję innych pomysłów. Pomóżcie.

Da się zrobić,zdaje się w castoramie widziałam.Poprostu zapytaj,może mogą sprowadzić w razie czego.Ja mam szare,tzn,jasno szary z leciutkim nakrapianymi ciemniejszymi kropkami.Fuga cazarna,do tego chodniczki czarne z fioletowym wzorkiem,a na ścianie 4 oprawione w czarnych ramkach grafiki. A szachownicę przemyśl,bo możesz dostać oczopląsu.

Gość sfsfffsfs
nie sposób jej kupić szachownicy do 100zł. Najtańszą (20x20cm bo takiej potrzebuję) znalazłam za 130zł a na to mnie nie stać. Mysłama o gładkich białych z ciemną fugą (drzwi będą koloru wenge) ale też nie jestem do końca przekonana.

Taka drobna?Naprawdę dostaniesz oczopląsu.Kurcze,aż tyle kosztuje?Mi nie wpadły w oko takie drogie kafle.

Gość a mnie sie podoba
do fioletowych scian, a w zasadzie baklazanowych bo takie mam, panele ciemne w kolorze wenge-rewelacyjnie pasuja do takiego koloru scian

Gość sfsfffsfs
Taka drobna bo korytarz jest wąski i w ogóle mały i muszą być małe żeby był efekt. Zrezygnowałam już jednak z tego pomysłu jak już pisałam ze względu na cenę. Nie dziwię się, że nigdzie ich nie widziałyście bo to włoskie płytki głównie na zamówienie w dobrych sklepach iternetowych. Te zreszą za 120-14- były najtańsze. następne 220 ;-( Chyba zdecydujemy się na na takie: http://www.paradyz.com.pl/?s=72&a=7&lang=pl&collID=282&str=17 - te siwe Jak myślicie ładnie to będzie wyglądało? wiem, że wenge najbardziej by pasowało (takie wybraliśmy drzwi) ale to jest korytarz i panele nie wchodzą w grę - muszą być płytki. Ta, którą wybraliśmy to gres polerowany 4 klasa ścieralności więc chyba będzie praktyczny. A może jeszcze macie jakieś pomysły?

Gość o matko jedyna
fioletowe ściany, to zły pomysł. ale jak już je masz to podłoga powinna być w kolorze białym. fiolet bardzo pomniejsza pomieszczenie. wszystkie zimne kolory tak mają. brrrrr nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła u siebie

Gość sfsfffsfs
a jaki kolor proponujesz?

Gość sfsfffsfs
zielony, czerwony i beż odpada- s w innych pomieszczeniach. Pomarańczowy to już zupełna ochyda a zresztą w co drugim mieszkaniu na moim osiedlu jest pomarańczowo. Fiolet bardzo mi się podoba.

To nie sypialnia,żeby trzeba było ocieplać klimat.Ja mam fiolet od lat i nie narzekam.