Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuś

Kto musi siedzieć w pracy, a mu się nie chce?

Polecane posty

Gość pracuś

Gość pracuś
Wszystko już dziś przeczytałam od rana. A kto powiedział, że się nie cieszę, że mam prace? Tylko nie chce mi się w niej siedzieć dzisiaj i tyle

mi tez sie dzisiaj nie chce siedziec... taki ladny dzien i tak klientow nie mam nudy... czytalam o tej dziewczynie, ale nic na to nie poradze, ja tez szukalam pracy dlugo bo 1,5 roku ale znalazlam, a po nastepnym 1,5 roku mam juz na conajmniej 3 lata obecna prace :)

Ja też siedze w pracy. Nudy okrpone ale jest jakiś pozytyw- szef wyjechał, więc krzesełko przed firme i buźka do słonka Już widze pierwsze efekty słoneczka na policzkach.

Gość słońce....
ja też w pracy do 16 ...a to jeszcze 3 godz ale jakoś wytrzymam bo muszę :) pozdrawiam

Gość pracuś
mój szef nad morzem odpoczywa, ale ma swoich szpiegów-zastępców i kierowników :)

ja nie wiem gdzie moje szefostwo, bo nie odpowiadaja mi na maile... widzialam tylko szefa szefowej nie znam, jedynie kilka razy rozmawialysmy przez telefon i nawet glosu jej nie pamietam... ehh a ja do 17 :(

Gość pracuś
ja do 16, może sieuda wcześniej, czyli już niedługo i z tą myślą od razu lepiej. Dla tych, co jeszcze musza zostać dłużej 🌼

Gość gryzeldinia
a mnie tam sie chce;)

a ja mam labe czyli 10 dni wolnego i dopiero 7 ide do tyrki a i w tym dniu mam jakis piknik wiec dzionek przeleci szybciutko :) pozdrwiam wszystkich pracusiów ;)