Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicjja

czy mając gorszą cerę muszę zadowalać się beznadziejnymi facetami?

Polecane posty

...czy mam się czuć \"upośledzona\"? produkt wybrakowany? chcę się z tego wreszcie wyzwolić!!

Gość zimny Roman
a kto to jest beznadziejny facet ??? I co jest z twoją cerą?

Napewno nie jako \"produkt\"! Każdy ma prawo do szczęścia!

Wg mnie to dla beznadziejnych facetów liczy się tylko wygląd!

Gość zawód jak zawód
boszzzzzzzzz dziewczyno nie masz większych problemów????:( poza tym tylko to jest ważne i tym dzielisz ludzi na beznadziejnych i ,,dziejnych"? żałosne

Gość wię skoro Alicja ma problemy z
wyglądem i ma facetów to znaczy, że oni nie są beznadziejni bo nie patrzą tylko na wygląd

coś jest, po prostu taa..kazdy, ale dla osoby ktorra jest bardzo wrazliwa na piekno w kazdej postaci(mowie ROWNIEZ o wew pieknie) trudno wytrzyymac taka niesprawiedliwość..

Gość innamorata-cotta
alicja to moze wybierz sie do dermatologa, niech on ci poradzi.

Gość zimny Roman
nieodpowiedziałaś na pytanie...beznadziejny=brzydki ?

Gość polecam AFRONIS

Gość eeee tam gadasz pierdoły
ja od zawsze mam problemy z cerą a faceta mam prima sort hehe niektórzy tak mają, że nie dbaja o cere a maja ladną a innych dużo kosztuje dbanie o jej wygląd ale przecież nie to jest najważniejsze w czlowieku

Gość pomyśl o tych biednych facetac
którzy się z tobą męczą:O faceci cenią przede wszystkim piękno zewnętrzne a u Ciebie muszą poszukać tego wewnetrznego:(

dziewczyno - gdyby to wszystko od urody zalezało...od cery, koloru włosów..myślę ze swiat bylby duzo prostszy.. Uwierz mi... Piękne i ladne kobiety tez nie maja szczescia w milosci..

Gość be wygladu
ale maja powodzenie , ktos sie nimi interesuje... a brzydale rownie dobrze mogly by nie istniec nikt by nie plakal

to zainwestuj w swoja cere. moja kolezanka poznala chlopaka akurat wtedy gdy byla na samym poczatku kuracji na tradzik. miala lat 26 a cere zmasakrowana. zakazali jej uzywac fluidu i pudru, dali masc i tabletki. powiem szczerze ze wygladala wtedy przez 2 m-ce naprawde zle. ale znalazl sie chlopak, ktory mimo jej wygladu sie z nia umowil. nie przeszkadzala mu cera. po paru miesiacach kuracja sie skonczyla, dziewczyna ma super cere i przystojnego chlopaka, ktory nie kocha jej za wyglad :)

nie mam wiekszych problemow! mam mnostwo problemow... bezndziejny facet to taki ktory mysli ze moze sie przyczepic i ze nic mu nie grozi, i co, gorsza, ze \"taka\" dziewczyna bedzie mu wdzieczna. ps. podobno nie brzydka, ale moja biedna poturbowana cera ktora tak wiele przeszla, przeslania mi wszystko, niestety..teraz wypowiadam walke, walcze ze swoim kompleksem i poczuciem nizszosci!

Gość innamorata-cotta
alicja,ja mialam tradzik i jakos mi to nie przeszkodzillio spotkac faceta o gladziutkiej cerze , ladnego i ktoremu moje krosty jakos nie przeszkodzily. kwestia tez tego jaki jet twoj stosunek do zycia. zatuszuj je jakos, idz do dobrego dermatologa ktory ci omoze, w zamian ubieraj sie bardziej sexy, badz bardziej promienna pokaz inne twoje zalety p.s pomysl w ten sposob tez: kazdy z nas bierze to co mu sie podoba. ty bys chciala chlopaka ktory by cie odpychal swymm wygladem?

Gość be wygladu
a co ma grozić temu chłopakowi bo nie wiem ? widzisz ty nawet z tych co masz wybrzydzasz... ja np nie mam szansy na zadna dziewczyne...Ciesz sie z tego co masz bo inni maja o wiele gorzej

NIE-beznadziejny to znaczy MADRY i PRZYSTOJNY DLA MNIE (w rezultacie wychodzi ze moze byc calkiem glupi i brzydki-dla innych)

Gość Pełna swoboda
Oj tak 😠 Każda z nas załuguje na przystojniaków (przy okazji świectnie zarabiających) . Bez względu na naszą urodę

Gość Pełna swoboda
Bo kobieta może być nijaka lub przeciętna a facet musi być ekstra - jak w tych naszych filmach serialowych, romantycznych. Tak też powinno być w realnym świecie 😭

kazdy chce miec pieknego partnera i najlepiej zeby bylo to widoczne na pierwszy rzut oka z 20 metrow :) prawda jest taka ze wiekszosc z nas i ci przystojni i ci mniej, dobieraja sie w wiekszosci w pary pod zupelnie innymi wzgledami i wyglad schodzi na drugie miejsce. ja uwazam ze nie powalam wygladem, moj maz i jego koledzy :) twierdza cos zupelnie innego. z kolei moj maz tez nie powala wygladem, ale moje kolezanki dalyby sie pociac zeby miec takiego meza, bo przy blizszym poznaniu przestaje wszystkim zalezec na ksiecu z bajki, i wola zwyklego faceta takiego jak ON

nie kwestionuje tego ze inni moga miec gorzej..zapewne tak jest, tu jednak poruszylam swoj problem a nie innych, ktorych nawet nei znam znam siebie, znam swoja samotnosc i tesknote za normalnym zyciem, na \"sprawiedliwych warunkach\"-ale tego juz nigdy chyba nie osiagne.. a co do tzw \"brzydoty\"-cera zniszczona przez chorobe nie jest jest naturalna cecha jak np krzywy nos w ktorej mozna sie zakochac, w CHOROBIE nie mozna sie zakochac, MOZNA JA ZAAKCEPTOWAC.. prosze mi tu nic nie radzic w stylu -wyprobuj to i to bo to juz za mna..

madry i przystojny to tylko jakies 15% wszystkich facetow. biorac pod uwage ze wiekszosc jest zajeta trzeba laskawszym okiem popatrzec na tych, ktorzy sa tylko madrzy

Gość be wygladu
sprawiedliwe warunki.....prima aprilis dzisiajczy co ? Że ktoś miał lepiej ktoś inny musi mieć gorzej wypadło na nas....nie użalaj się nad sobą tylko pokochaj tego co się tobą zainteresuje, bo innych nie będzie.....Masz wymagania a sama nie chcesz ich spełniać

Gość eeee tam gadasz pierdoły
wiesz co, jesteś jak stańczyk, uczepilaś sie jednego problemu i biadolisz, on w swoim wzroście a ty w problemach z cerą upatrujesz przyczyny swoich niepowodzeń a tymczasem problem tkwi w was samych, w waszych charakterach i podejściu do życia i innych ludzi rozejrzyj sie dookola, piszesz tak jakby wszyscy inni byli idealni i bez skazy a ty jedna masz coś nie tak idealów nie ma moja droga, każdy ma coś nie tak , ale to nie powód żeby sie użalać nad soba i robić obrażoną mine na caly świat znajdz w sobie atuty , napewno je masz i nimi sie ciesz i je pokazuj, badz uśmiechnieta i przyjaznie nastawiona do ludzi nie jestem facetem ale zaloże sie, że oni sto razy bardziej wolą milą , uśmiechnietą, wrażliwą i sympatyczną dziewczyne ( nawet jeśli ma problemy z cerą) niż piekną ale nadąsana i wiecznie niezadowoloną lale !!!

Gość Pełna swoboda
valerina : He, he, he, he REAL : Przystojni i zamożni mają u swego boku takie kobiety za którymi inni faceci rozglądają się na ulicy ! ! ! Zejdź na ziemię. I przestań oglądać telenowele !

czy beznadziejny facet to tylko ten, ktory beznadziejnie wyglada? jesli tak to gratuluje podejscia do sprawy. moze wlasnie splawilas takiego, ktory byl w stanie zaakceptowac twoja chorobe? ja tez bylam bliska splawienia mojego meza, ale mialam okazje poznac go blizej i wiem ze nie znam drugiego takiego czlowieka, ktory kochal by mnie tak mocno - zaden przystojniak nie da rady juz tego zmienic

spełniam wszystkie oprocz tej jednej!! - przepraszam za ten narcyzm, winnym miejscu nie powiedzialabym tego ale tu moge. Wiem ze stac mnie na wiele, a jedna glupia rzecz tak wszytko potrafi skomplikowac..

nie mam od paru lat telewizora wiec nie wiem co jest na biezaco w telenowelach :) powiedzialam ze nie uwazam sie tez za pieknosc, ale widac ze sa tacy co maja inne zdanie. szkoda ze oprocz smetnej zazdrosci nie wnosisz nic do tematu :(