Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicjja

czy mając gorszą cerę muszę zadowalać się beznadziejnymi facetami?

Polecane posty

Gość a ja myśle że
nie moja droga , nie biorą brzydkiego żeby był wierny, nie o tym tutaj pisze, czego zdaje sie nie zauważasz albo nie rozumiesz chodzi mi o zmiane priorytetów w wyborze partnera najpierw kluczowy jest wygląd drugiej osoby, w miare jednak jak poznajemy ludzi i nabieramy doświadczenia życiowego doceniamy o wiele bardziej inne cechy charakteru a wygląd schodzi na dalszy plan i nie jest podstawowym warunkiem tego, ze w ogóle sie z kimś spotykamy są oczywiście i tacy dla których wygląd jest najważniejszy od początku do końca ale to już inny temat bo jest ich zdecydowanie mniej , autorka niestety trafila na wlaśnie tą beznadziejną mniejszość , niestety

Gość Maciek_26_Lodz
"uuch" Rozumiem Twoje oburzenie. Ale jak napisała "a ja myśle że" chodziło mi poniekąd o coś innego. Coż nie zrozumielismy się. Bywa i tak pomiędzy kobietą i mężczyzną. Prawda? Mogę mieć jedynie nadzieję że, tylko Ty tak zinterpretowałaś moją, miejscami być może i zbyt pragmatyczną, wypowiedz. Przecież oboje wiemy że, faceci nie interesuja się tylko i wyłącznie tymi pięknościami z różnych powodów, choćby dlatego by nie zostać przez taką pannę "znokautowanym" już po pierwszym wypowiedzianym zdaniu. Można rzec "takie jest odwieczne prawo natury" i takie właśnie jest życie - zewnętrzna atrakcyjność dziewczyny bardzo często rzutuje na jej charakter, osobowość i faceci sie z tym liczą. A tak nawiasem mówiać ciekaw jestem jak Ty byś to ujęła? A może napisałabyś odwrotnie że, dla 95% facetów wyglad zewnetrzny dziewczyny nie odgrywa większego znaczenia? "a ja myśle że" Dzięki za pomoc i małe sprostowanie. Bo robiło mi się już naprawde przykro. :( Pozdrawiam Was obie dziewczyny.

Gość Maciek_26_Lodz
a ja myśle że "najpierw kluczowy jest wygląd drugiej osoby, w miare jednak jak poznajemy ludzi i nabieramy doświadczenia życiowego doceniamy o wiele bardziej inne cechy charakteru a wygląd schodzi na dalszy plan i nie jest podstawowym warunkiem tego, ze w ogóle sie z kimś spotykamy są oczywiście i tacy dla których wygląd jest najważniejszy od początku do końca ale to już inny temat" Bardzo trafnie to ujęłaś. O wiele mniej bezpośrednio ode mnie i chyba z tego powodu lepiej. Prawda "uuch"? Pozdrawiam.

Macku >> masz racje ze te super atrakcyjne sa drogie w utrzymaniu :) ale ladne i modne samochody tez :) nie oszukujmy sie wszyscy na poczatku patrza na wyglad bo tylko to przy wstepnym poznaniu jest widoczne :(

Gość Maciek_26_Lodz
"uuch" Tylko mi nie pisz mi tu jeszcze że, jesteś z Bałut. Bo zaczynam się bać.

Brawo. Dobrze powiedziane. Ludzie to jednak też zwierzęta i prosze się nie obrażać. Nasza pozycja w stadzie wynika z naszej atrakcyjności i naszych umiejętności. Im jesteśmy atrakcyjniejsi tym nasze akcje stoją wyżej i dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn.Fundamentalna ekonomiczna zasada popytu i podaży ma tu jak najbardzej zastosowanie.

Gość Maciek_26_Lodz
valeriana "super atrakcyjne (kobiety) sa drogie w utrzymaniu, ale ladne i modne samochody tez" W moim mniemaniu jedno z fajniejszych stwierdzeń w tym topicu - ze względu na trafne porównanie. "wszyscy na poczatku patrza na wyglad bo tylko to przy wstepnym poznaniu jest widoczne" Wydaje mi się że z biegem lat już coraz mniej.

Gość uuch
Nie rozumiem tak przedmiotowego traktowania ludzi atrakcyjnych nadal. Tak samo atrakcyjny człowiek jak i nieatrakcyjny moga zyskać lub stracić przy głebszym poznaniu. A upodobania co do wyglądu partnera ma każdy :) Dla jednego liczy się sama twarz,dla innego sylwetka,czy skóra. I jakieś defekty ma właśnie 95 procent ludzi :D Mnie już temat zmęczył,szczerze ;p Brakuje mi argumentów i błednie odczytuję wasze wypowiedzi. Maćku,nie przestawaj się bać. No i racja mam okropny charakter,czepiam się i ciskam,bo jestem brzydka :( 🖐️ :)

Gość Maciek_26_Lodz
"No i racja mam okropny charakter,czepiam się i ciskam,bo jestem brzydka." Nikt tu tego nie pisał. Ja też spadam, bo więcej już sie chyba nie da napisać na ten temat. Pozdrawiam.