Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złota Rybka Od Marzeń

Marzenia do spełnienia - masz takie?

Polecane posty

miec dom i ze 4 koty + kilka dochodzacych :D:D:D i podrozowac z mezem :) na szczescie marzenia jak narazie spelniaja sie wiec wciaz pojawiaja sie nowe :) im wiecej mam marzen tym wiecej mam i udaje mi sie zrobic :)

oo no to super gratuluje :) i widze ze rzuciłaś palenie...ja tez rzuciłąm i staram sie wytrzymac bo to moje marzenie obecnie :) ktos moze pomyslec ze blache prawda ;)

no to trzymam kciuki za ciebie bo moim zdaniem rzucanie palenia do nie błachostka...mam nadzieje ze uda ci sie wytrwac :) wyznacz sobie cel i podazaj za nim a osiagniesz sukces :) jaki masz sposob na rzucanie palenia?

dzieki staram sie trzymac w moim postanowieniu i musze przyznac ze dobry plan pomaga mi w tym...moze to smieszne ale rozpisalam sobie caly plan mojego postanowienia-marzenia do spelnienia i dzieki temu gdy mam chwile slabosci siegam po kartke i motywacja wraca :)

ooo czyli rozpisujesz sobie taki plan taak? jak to wyglada??

ooo czyli rozpisujesz sobie taki plan dzialania tak?? jak to wygada??

nie umiem tego dokladnie wypisac polecam ci ksiazke "niebo na ziemi" Konrada Milewskiego z tej ksiazki wzielam pomysl na to jak taki plan wypisac...kazdy z nas zrobi go troszke inaczej dlatego warto przeczytac wskazowki i dopasowac je dla siebie :) dla mnie swietna sprawa taki plan bardzo motywuje !!!

Podszyć się pod mężczyznę moich marzeń :) A tak poważnie, to domek na przedmieściach + kot + ukochany mąż + dwójka dzieci. Niekoniecznie w tej kolejności.

Gość mnie nie wiele
potrzeba do szczęścia mam męża, dzieci, marzy mi się większy dom, bo mamy małe mieszkanko moglabym wtedy miec duże akwarium, rowery, piłkarzyki i grać z córkami to marzenie pewnie zrealizujemy a te raczej nie prawdopodobne to: jedno mieszkanie w Nowym Yorku a drugie w Paryżu, no i przede wszystkim spotkać pewnego pirata z Karaibów ;)

Gość marzy mi się też leżeć
pod palmą, pić zimną colę i patrzeć na ocean

Gość To marzenia nie do spełnienia
Ale marzę o tym, żeby ON, w którym się zakochałam, zauważył mnie i żebyśmy byli razem i kiedyś mieli własne małe mieszkanko w Krakowie z masą książek i psem...

mysle ze niektore marzenia mozna zrealizowac...tak na prawde to trzeba wierzyc id azyc do tego zeby sie spelnily po to sa cuda zeby ich doswiadczyc :)