Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa

ja szybko chudlyscie po ciązy karmiąc piersia??????

Polecane posty

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa

wiele kobiet bardzo chudnie karmiąc piersią czesto po porodzie wazą mniej niz przed ciązą, tylko pytanie jak dlugo trzeba czekac zeby powrucic do dawnej sylwetki, jak to bylo u Was?????? BO ja malo jem bo za bardzo nie mam apetytu a nawet nie mam zbytnio czasu zeby zjesc , duzo spaceruje z synkiem, karmie piersia a 6 kg z 19 dalej mam na plusie a minąl juz miesiąc. w swoje spodnie sie nie mieszcze a szkoda mi kupywac nowe bo pozniej beda wisiec jak schudne(a mam taki zamiar) wiec dziewczyny w jakim tempie chudlyscie?

ja po poł roku doszlam do siebie dodatkowo pomoglo mi dieta bez nabialowa bo mala byla alergikiem spadlam nizej niz przed ciaza

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
oj to chyba bede musiala kupic sobie wieeeeksze spodnie, najwyzej je sie pozniej zwezy

mi zostaly 2 kg z 17 nabytych w czasie ciazy. Syn ma 3 m-ce i przez pierwszy m-c mialam 4 kg na plusie - takze mysle, ze Ty tez zrzucisz. Oczywiscie nie obylo sie bez dodatkowych zakupow i teraz spodnie co najmniej od 1,5 m-ca leza w szafie, bo wygladam w nich jak w worku :)

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie tego sie boje

Gość podnosimyyyyyyyyyyyyyy

Gość Milena12345
Mi niestety "troche" zostało. Jestem już 6 m po porodzie, karmię tylko piersią a przez cały czas mam +5 kg. Cały czas mam nadzieję że się "tego" pozbędę... Mamo_Oskara - super szkrab!

Gość karina21
Ja karmilam swojego synka przez miesiace i w ciagu tego czasu wrocilam do swojej wagi przed ciaza, tylko ze mij maluszek mial kolki i nie mialam chwili odpoczynku caly czas bylam na nogach no i oczywiscie dieta w czasie karmienia, ale zostal mi jeszcze brzuch i nie wiem jak z tym walczyc moze jakas mama tez miala z tym problem i moze mi doradzic co zrobic

Gość karina21
przez 3 miesiace

Ja jestem 5 m-cy po porodzie.W czasie ciazy przytylam 22 kg karmie piersia,dodaje butle no i ejszcze mam kilka kg do zrzucenia-niestety...:-/ W sumie nie mieszcze sie w te najmniejsze spodnie sprzed ciazy,w niektore mieszcze sie, a w niektoych wygladam jak baleron..taka posciskana:P No ale miejmy nadzieje ze dam rade to zrzucic.