Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swierza narzeczona

Ubezpieczacie pierscionki zareczynowe??

Polecane posty

Gość swierza narzeczona

Na wypadek kradzezy, zguby, itp??

Gość Ja nie ubezpieczam
Nie wyobrażam sobie go wyceniać.

Gość tak na wypadek rozstania
będzie franca musiała mi go oddać !!!

Gość english translator 3.1
a ruchal to chudy Mojzesz calkiem zdurnialem. Swierza pisze sie przez "z" z kropka czy rz?

Gość a to tak z niczego powstało
nigdy mi taki pomysł do głowy nie przyszedł... Ktoś ci palec z tym pierścionkiem odetnie czy o co chodzi? Jaka kradzież???

Gość swieza narzeczona
moj nnarzeczony chce ubezpieczyc pierscionek pytam sie wiec czy ktos juz to zrobil a nie prosze was o porade. Pierscionek moze ci ktos ukrasc to zdaza sie czesciej niz ci sie wydaje,zwlaszcza,z ediamenty sa latwe do s^przedania... wiec obawy nie sa bezpodstawne.

Gość nie masz gorszych zmartwień
???? Nie jeśli pytasz o zdanie to ja nie ubezpieczyłam bo mi się nie chce w to bawić. To co jak ubezpiecze pierścionek to i obrączkę (bo też mam super) i kolczyki pewnie (mam takie ładne złote). Szkoda gadać. Może jakby mój pierścionek kosztował ze 20 tys to i bym ubezpieczała:)

Gość swieza narzeczona
innej bizuterii nie ubezpiczam, chyba ze bede posiadaczka unikatowych egzmplazy piescionek zarecznowy to jednak rzecz szczegolnie cenna, nie tylko finansowo ale tez sentymentalnie wiec sie zastaanawiam and ubezpieczniem, ale nie wiem ile to moze kosztowac... nasze obraczki beda tansze niz pierscionek to pewne, chcemy miec proste obraczk i bez diamentow wiec ubezpieczenie nie ma sensu.

Gość ale zastanów sie
ze skoro pierscioniek jest dla ciebie cenny zwłaszcza sentymentalnie to nawet czy go ubezpieczysz i potem w razie co, dostaniesz odszkodowanie, to czy te pieniadze zrekompensuja ci ta strate????

Gość swierza narzeczona
Muszę jeszcze ubezpieczyć swoje piersi, bo moj nażeczony twierdzi, że są najpiękniejsze na świecie.