Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka Z

POSZUKUJĘ IMIENIA DLA CHŁOPCA PODPOWIEDZCIE

Polecane posty

Gość kasiulka Z

Gość jeronima
Tomasz , Mateusz, ................

igor, radek, a moze jak moja kłolezanka dała na imie dziecku denis i całe szczescie ze dziecko ma drugie imie bo 1go az wstyd uzyc i woła mu kuba....!!! ale siara

Mnie też czas goni i żadnego pomysłu na chłopca:D Tak mi ładnie pasowało Tymon i Szymon (Tymek--Szymek) a tu niespodzianka:D Gdybym wiedziała, że mogę mieć 3 chłopaka to bym inaczej kombinowała:P Jedyne co mi pozostaje to liczyć na córkę:):):):)

NO TYLKO JAKUB,KUBA,KUBUS,JAKUBEK,KUBULEK,KUBI,KUBECZEK,KUBOL,KUBOLEK,KUBASEK...MISIU :D

To zależy, czy wolisz imiona tradycyjne, czy raczej \"nowoczesne\". Musi być to imię, które tobie sie podoba, mam znajomych, którzy dali córce ma imię Mia i teraz mówią o niej \"nasza mała\". Byłoby dobrze, żebyś była przekonana co do swojego wyboru, warto też sprawdzić jakie imiona są w twoim mieście bardzo popularne i poszukać takiego mniej popularnego. Jakub może i jest pięknym imieniem ale na placach zabaw aż roi się od Kubusiów. Ja tak trochę miałam z Mikołajem, starszy syn bardzo chciał mieć brata Mikołaja i spełniliśmy jego prośbę a potem okazało sie, że to bardzo popularne imię i w przedszkolu pani mówiła do dzieci po nazwisku.

jak bede miala syna, nazwe go Maksymilian:) bardzo mi sie podoba to imie... tak samo jak Mikołaj.... ale tak nie nazwe dziecka, z osobistych pobudek :) ciekawe i wcale niezbyt wymyslne imie to takze Roch pozdrwiam 🌻

Gość Maciej Maciuś

Ja mam rowniez syna i dalam mu na imie Oliver, mozna rowniez Oli powiedziec. Synek ma 1,5 roku a imie podoba mi sie coraz bardziej:)

Gość Norbert Norbuś

No to cos w tym imieniu magicznego chyba jest,skoro w piaskownicy az roi sie od Kubusiów-bez przyczyny nie podbija sie tylu ❤️

Gość Wojtuś albo Tomaszek

Gość A JAKIE IMIONA POLECILYBYSCIE
MI? MIESZKAMY W WALII Z MEZEM I SPODZIEWAMY SIE SYNKA. CHCEMY ZEBY MIAL LADNE IMIE, KTORE BEDZIE DOBRZE BRZMIALO I PO POLSKU I ANGIELSKU NO I NIE MOZEMY SIE ZDECYDOWAC... MACIE JAKIES PROPOZYCJE?

Gość IWO80
OJ dziewczyny temat spadl mi jak z nieba!!! tez szukam imienia dla chlopca, bo dla dziewczynki juz mam, a nie znam jeszcze płci! a co myslicie o imieniu Marcel?? pozdrwawiam

Gość ADRIANEK

Mi sie podoba Cyprian: Cypek, Cypis... A mam Michałka ale u wszystkich to jest Miszka

Gość ale cudo...
mama trójeczki---> Nie znasz jeszcze płci dziecka? Czy nie chcesz jej znać?

Gość piękne imię
Ja mam kota Kubusia- śliczne stworzonko.

Gość ryszarda_P
Mi podobają się: -Bartek i Kuba - al są strasznie popularne, -Mateusz, -Jan, -Tomasz, -Jędrzej, -Szymon, -Artur, -Krzysztof, -Mikołaj, -Sylwester, -Grzegorz.

Dominik, Wiktor, Adrian, Natan, Aleksander. Mało jest ładnych, męskich imion.

Jeremiasz,Jeremi,Tomasz,Wiktor,Karol,Jakub,Piotr

ja tez mam ten sam problem bo mieszkam w angli i musze wybrac imie ktore mozna uzywac w Polsce i Angli... narazie wybralam Mateusz (po ang Matthew) - oczywiscie po dlugich konsultacjach z ze znajomymi anglikami i rodzina - wszyscy uznali ze jest ok... ale podoba mi sie jeszcze Filip (po ang Philip) wiec juz sama nie wiem

Gość kaczucha22i5
Pawełek! :-)