Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfffiatuszek

CzY OnA NiE JeSt PiĘkNa ?????????????????????????????

Polecane posty

Gość kfffiatuszek

matko jak na nią patrze to wpadam w naprawde duże kompleksy.... http://www.foksal.com.pl/new/fotk-8897-257-1-1.php nie wiem co ze mna jest...ma piękną buźke,śliczne włosy....no piękna z niej dziewczyna. Dlaczego ja taka nie jestem????:(

Gość akurat na tych zdjęciach
nie wygląda za dobrze :P W serialu Pierwsza miłość jest o wiele ładniejsza

na tych zdjeciach jest sliczna ale czy w serialu wyglada lepiej... taka kuleczkowata troszke (nie chodzi mi o to zeby wyzywac kogos od grubych i malych) i mam wrazenie ze zmienila sie od pierwszych odcinkow pierwszej milosci - wczesniej wygladala lepiej

Gość sa gusta i gusciki
szczerze to Aneta Zajac nie podoba mi sie za bardzo . Szpeci ja duzy nos . Ale ogolnie zle nie wyglada. Figura ok. Tylko ten nosek :/

Gość zosia_samosiaaa
duzy nos?? -chyba cie pogielo heh

Gość na pocieszenie
powiem ci, ze jestes tak samo przeslodzona i dziecinna jak ona. "kfffiatuszek", "CzY OnA NiE JeSt PiĘkNa ?????????????????????????????" te pokemony mnie zabijaja :O

Gość desnuda
Jest ladna, ale taka "wyblakla", zero wyrazu, a w filmie ma bardzo dobrze wykonany makijaz, w rzeczywistosci nie ma takiej pieknej cery.

Gość wcale nie jest ladna
brzydka tez nie. taka normalna. jak na moj gust w skali od 1 do 10 to na 5.

Gość ona mi sie nie podoba
taka mdla blondynka ... Choc sa oczywiscie brzydsze od niej, ale i ladniejsze :)

Gość sa gusta i gusciki
tak ma duzy nos ale reszta ok

Gość sa gusta i gusciki
na zdjeciach tak tego nie widac ale w serialu niestety tak

Gość kfffiatuszek
duży nos???? heh a to dobre...z której strony ona ma duży nos? jest mały i zgrabny...

Gość sa gusta i gusciki
kfffiatuszek czy w ocenie jej nosa sugerujesz sie tylko tymi zdjeciami?

KoFFaNy kFiAtUsZkU! PoDzIwIam TfojjĄ uMieJęTnoŚć PisAnIa NASTOLETNICĄ, a TaKżE iLoŚć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WyKrZyKniKufff! Jestem pewien, że p. Zając tak nie potrafi! Widzisz - już ma Ci czego zazdrościć. Papatki, buziaki i bierz się za książki, bo koniec roku już niedługo.

Gość kfffiatuszek
z tego co widziałam w telewizji też nie ma wielkiego garbatego nochala....

Gość widziałam Anetę w AUCHAN
na Bielanach wrocławaskich i jest niziutka i taka bardzo niepozorna, raczej nie rzucająca sie w oczy; nie bardzo podoba mi się ani ona ani jej typ urody, ale rozumiem, że może się podobać w końcu kazdy ma inny gust widzialam też tego jej faceta, z który gra w tym serialu, ale już innym razem i on choć też nie w moim typie to znowu bardzo rzuca się w oczy, bo jest bardzo szczupły, wysoki i taki jakiś wymuskany, niemniej jednak na żywo robi wrażenie:)

Gość sa gusta i gusciki
nie garbaty ale duzy ma nos . Obejrzalal wiecej fotek i jeszcze bardziej przekonalam sie ze ma duzy nos

Gość taa w filmie nawet
kiedy gra kobietę w ciąży popierdala na planie w szpilach, karzełek :P

Gość zając bez anety
jestem facetem i ona nie podoba mi się. ma pospolitą urode, jest taka słodka jak beza w cukierni ja lubie kobiety z pazurem

Gość taa w filmie nawet
otóż to, kobieta nie może być słodka bo się znudzi i zamdli faceta ;)

i zaprzeczam jakoby miała duzy nos, ma normalny, mały nos, lekko zadarty sympatyczna z buźki, ale żeby zaraz piękna to.. co to to nie;)

Postaram się obiektywnie napisac,bo w serialu jej nie znoszę,taka przesłodzona niedorajda :-O Z wyglądu....nie jest tak tragicznie,ale żeby od razu pięknie?niska,pulchna,duży nos,zniszczone włosy,solarium.... Nie potrafię tego typu dziewczyny określić mianem pięknej.

Ona jest pulchna? Ona jest niska i może sprawiać takie wrażenie, ale powiedzieć o niej pulchna, to nadużycie.:(

Gość na pocieszenie
"Aneta"? Widzę, że niektórzy są z panią aktorką po imieniu. Wizyta w Auchan - to zbliża :P

rozumiem, że "pani" Aneta skończyła już 18 lat, ale tak się składa, że jestem od niej nieco strasza dlatego tak sobie pozwoliłam;);) czy to straszne faux pas?:D

Gość na pocieszenie
Nie, to nie jest "straszne faux paus". To śmieszna poufałość :) O obcych zwykle mówimy używając ich imienia i nazwiska. Okazuje się jednak, że wystarczy odwiedzić ten sam bank co Krystyna Janda, dostać autograf od Małysza, by przejść z nimi na ty i opowiadać o tym jak się spotkało, widziało Krysię i Adama ;) Prawie znajomi :P