Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Radykalne zmiany - zapraszam wszystkich

Polecane posty

Buuu....czemu tu tak mało piszecie:( ja tu czekam i czekam i czekam aż mi ktos odpisze a tu nić:P :(

ja mam jeszcze pare pytanek, ale od poniedziałku zaczynam mam nadzieje ze z dobrym efektem:)

Gość AAsiuniaaa
Nio i KLOPS...:P znowu podjadanie mnie zawładneło:( JA NAPRAWDE NIE WIEM JAK SIE POWSTRZYMAĆ:(

Delicious - masz wzrostu tyle co ja,tyle,że ja waże 57kg. a najlepeij sie czułam ważąc 52;) dlatego teraz po dwóch dniach warzywno-owocowych od jutra przechodze na diete SB.

Witam wszystkich :) Przepraszam ze tak dlugo nie pisalam, mialam strasznie duzo spraw na glowie .. mam nadzieje ze nie zapomnialyscie juz o tym topiku 🌻 Asiunia 🌻 nie martw sie, mi tez czasem sie nei udaje:) jednak nie mozna rezygnawac :D A tak wogole dziewczynki musze sie wam pochwalic, moj sposob dziala i przez okolo tydzien schudlam 1 kilogram :D Diane-> ja tez bylam na dietce warzywno owocowej ale przez 2 tygodnie, schudlam okolo 6 kilogramow.co do wymiarow to wzrost oczywscie 160, w udzie mam w najszerszym miejscu pod tylkiem 54 cm, a biodra ...na wysokosci kosci miednicowych mam 85, a na wysokosci tylk (razem z pupa) mam 92 cm ... :D acha a co do 2 dniowej diety warzywno owocowej to nie przyniesie ona efektow poniewaz proces spalania zaczyna sie dopiero w 2 tygodniu, przez co wszytskie te toksyny nadal siedza w tobie i bedzie ci trudniej zrzucic :O musze wam tez powiedziec ze spraktykowalam te rowerki w powietrzu (robimy swiece i pedalujemy :) ) -> sa bardzo meczace, i strasznie boli od nich kregoslup, mysle ze o wiele lepsze sa rowerki zwykle, aczkolwiek troszeczke wyzej niz normalnie, od paru dni mam takie zakwasy az milo ;);) pozdrawiam

przechodze na diete MZ i ograniczenie weglowodanów. Mamy podobne wymiary,choć ja mam w najszerszym miejscu w udzie 52 cm. biodra 90. aha i dzisjaj sie zwarzyłam waże 56 kg:P własnie sobie robie swoja zupke z kapustki:) ?Do zrzutu mam jakies 4 kg,takze wiekszych poswiecej nie potrzebuje. Powodzonka.

Delicious_ widzisz tyle Cie nie bylo i ja zaczęłam dużo jeść:P:P...w sumie to wczoraj bylam z siebie dumna bo nie mialam takich napadów do jedzenia:) hmm...nio a dziś sie znowu zaczeło:( echh...nie wiem juz co robic:(

hej dziewczynki 🌻 ojj taka zabiegana jestem ze nawet spokojnie przed komputerqam nie moge zasiasc ;) Jak wam ida wasze dietki no i jak z waszymi postanowieniami ?? ja powiem wam szczeze ze dzis dalam plame :D ostatnio z moim chlopakiem doszlo do paru nieprzyjemnych spiec i klotni ale na szczescie wszystko jest juz dobrze ... Moj Michal zrobil mi dzis taka niespodzianke ze nie wiedzialam czy mam sie cieszyc czy plakac :D wchodze do pokoju a tam -> ciasto itp, do tego jakies tluste potrawy ktorych nie potrafie opisac :D no i sie pozywilam dzisiaj .. na szczescie przed 18 hehe :) ale ogolnie jeden dzien dobrego jedzonka nic mi nie zaszkodzi ;) teraz ide sobie zrobic papke kawowa na celulit -> musze sie go pozbyc bo wogole mi sie nie podoba :O posiedze owinieta folia z godzinke, o efektach opowiem wam potem ;) pozdrawiam i do uslyszenia 🌻

acha i jeszcze jedno ;) dzis zakupilam sobie zielona herbatke -> pomaga w przemianie materii i zwalcza celulit, postanowilam ze bede pic 2 filizanki dziennie ... kiedy wypilam pierwsz lyk ... ZWATPILAM .. ona jest okropna :O nie wiem jak ludzie moga ja pic :D podziwiam ich wszytskich 🌻 ale jestem zawzieta i trzymam sie swojego wiec przezwycieze jakos te niechec do tej \"pysznej\" herbatki ;)

Gość AAsiuniaa
Delicious_ czesc:)ja wciąz tu jestem :):) czekam i czekam aż ktos cos napisze:)Mi sie nie udaje " nie jesc" przekąsek:( i jest mi z tym źle:( i to bardzo:( oglądałam pogode i widziałam że niedługo ma być bardzo ciepło:(i jak ja sie pokaże w spódniczce:(.....

ahh te przekaski .. mi sie zdarzaja juz coraz rzadziej, na szczescie :) a Tobie radze powiesic sobie wielki czerwony znak STOP na lodowce => Pomaga :D:D hehe a takna powarznie to jak cie nachodzi chec na zjedzenie czegos, zrob sobie np mala kanapke z duza iloscia warzyw albo zjedz sobie jogurt naturalny. trzeba miec w sobie sile zeby sie temu przeciwstawic :P ja zaraz musze isc cwiczyc, potem prysznic i papka kawowa na celulit, ojj dluga noc mnie czeka ;) Co do spodnic to ja nienawidze ich nosic, hmm chcialabym ale niestety kompleksy mnie przewyzszaja :O:O ale co tam ! do wakacji jeszcze miesiac nawet powyzej wiec damy rade, nie? jak narazie moja waga nie podwyzsza sie, mozna powidziec ze powolutku spada w dol, jak narazie niecaly kilogram, ale bioroc pod uwage ze nie stosuje sie do wsyztskich swoich zasad jestem zadowolona:) moj cel to 5 kilo w dol ... powiedzmy ze jestem optymistka :D jak sie nie uda do poczatku czerwca to znowu zastosuje diete warzywno owocowa i 6 kilogramow pojdzie sobie w swiat 🌻 pozdrawiam i nie zostawiaj mnie na tak dlugo :D:D

Gość AAsiuniaa
Delicious_ witam Cie bardzo serdecznie:)...dziś postanowilam naprawde nic nei zjeść pomiędzy posiłakami:) jem tylko rzodkiewki:)a to naprawde ma mało kalorii:) wiec pare mi nie zaszkodzi:) zazdroszcze Ci że masz taką silną wole:) ale ja od dzis naprawde próbuje sie powstrzymać:) Od poniedziałku zaczełam ćwiczyć takie specjalne ćwiczenia na nogi i brzuch...i mam okropne zakwasy...poprostu szok:D...szczególnie na pupie no i udach:)Oczywiście że damy rade... latem bedziesz chciała nosic spodniczke:)zobaczysz:)Ja mam 18 lat i jestem z Bydgoszczy:) a Ty ile masz lat i skad jestes:)? Już Cie nie zostawie:P :P :D POZDRAWIAM:) :)

Gość AAsiuniaa
Kiedyś też robiłam sobie ta papke z kawy :) To jest świetna rzecz...nogi i brzuch są bardzo gładkie:)ale ja tylko raz to robiłam bo później juz mi sie nie chciało:) ale musze zacząc znowu...zrobei wszystko żeby nie mieć tego brzydkiego celulitu...blee...:P

hehe :) ja mam 17 lat i jestem z Olsztyna :) uwierz mi ze wcale nie amm silnej woli, cos tam sobie skubne, cos podgryze :P hehe ale sie staram ... a ta papka kawowa na serio pomagala na celulit? byl mniejszy? i mniej widoczny ? pozdrawiam 🌻

Gość Jaaap
Moga sie dolaczyc?? :D

Gość Jaaap
Moge* :P

Gość Jaaap
No wiec ja rowniez mam 17 lat :D Szukam topiku, ktory sie nie rozpadnie po kilku dniach tak jak wszystkie inne:P Mam nadzieje, ze obecnosc w takim topiku mnie troche zmobilizuje do cwiczen:P Nie jestem gruba, ale "troche" tluszczu mi sie odlozylo...:O Wiec trzeba zaczac dzialac! Co prawda, codziennie przezuwam cos slodkiego, ale staram sie spalac:P Wszedzie chodze pieszo, i zaczelam cwiczyc 8min abs, legs, arms, buns i stretch, oraz 30 min skakanki... Obym wytrwala:D No wiec do dziela dziewczyny!! :D A wage podam pozniej... jak sie zwaze (choc to moze skonczyc sie dla mnie zalamaniem nerwowym:P) Lece pocwiczyc!:D

Gość AAsiuniaa
Delicious_ wiesz co ja nie wiem czy mi ta papka pomogła....ale nogi to były cudowne...jednym słowem mówiąc: pupcia niemowlecia:D..a Ty jeszcze nie robiłaś:>? Muszę sie do czegoś przyznać....nie dałam rady z tymi OKROPNYMI przekąskami:( ale za to bardzo dużo ćwiczyłam:):) No ja w sumei też mam jeszcze 17lat ale za 12 dni kończe 18lat:P ....echh...:D Jaaap oczywiście...witam Cie gorąco:):P

Gość czemu nie reagujecie
Ta cała Kelly_ przy 170 cm. wzrostu chce ważyć 40 ????????? to anorektyczka!!!!

Gość Jaaap
AAsiuniaa - dziekuje za powitanie :) A co do tych przekasek... Ja normalnie czuje goniaca mnie czekolade...:O :( :P

Gość Jaaap
Dogonila mnie... :[

O ile sie nie myle to Kelly wogole nir zostala nawet przyjeta do naszego topiku -> takze uwazam ze to glupota :O A wy dziewczynki nawet jak wam sie nei uda nie podjadac to trwajcie dalej :P ja przeciez tez czasem sobie podjadam ale najwazniejsze to nie jesc slodyczy i nie jesc po 18 => TO JEST NAJWAZNIEJSZE :)

Gość AAsiuniaa
Jaaap Delicious_ witam dziewczynki:) Jaaap mnie nei tylko goni czekolada...poprostu mnie wszystko goni:(:( NORMALNIE NIE DAJE RADY:(:( Delicious_ dawno nei pisałyśmy:):) a gdzie Ty sie podziewasz:0 ja w sumei wczoraj nie mogłam wejść bo miałam STRASZNIE dużo nauki...ble...ale na szczęscie niedługo koniec roku:):)

Hej kochane 🌻 oj urwanie glowy mam ze szkola, normalnie tyle nauki ze szok :O:O u mnie wszystko ok, no moze oprocz tego ze jutro zacznie mi sie okres => napady na czekolade itp ... ojj :) musze to jakos przetrzymac. cwicze codziennie, nawet jezeli jestem zmeczona, poprostu musze. tylko najgorsze jest to ze poprzez cwiczenia moja waga nie bedzie spadac bo nastapi przyrost tkanki miesniowej ... no ale co lepsze? nizsza waga i brzydkie cialo, czy waga srednia a cialko wysportowane ... wydaje mi sie ze ta druga opcja :D:D hehe ... ogolnie siedze sobie teraz w domkum moj chlopak juz przysypia ... ojj ostatnio jakos za czesto sie nudzimy. w naszym zwiazku musza zajsc jakies zmiany, wiecej zabawy, jakis zajecia ... nawet glupi wypad do lasu:) hmm jutro moze zrobimy sobie grilla -> pieczone warzywa mmm pycha :D narazie koncze bo musze mu zrobic cos do jedzenia.a ja sobie wypije moja PYSZNA zielona herbatke :):O:O ehh :) pozdrawiam i caluje 👄

Gość AAsiuniaa
Delicious_ Ooo to ja Ci zazdroszcze...masz chłopaka:)pewnie Cie wspiera :)bo ja to nie mam na kogo liczyć:( Ja tez ćwicze codziennie...nie wyobrażam sobie dnia bez ćwiczeń:) Słyszałam w pogodzie że w poniedziałek ma byćnawet 30C...wiec postanowiłam przez weekend zastosować małą głodówke:)...nie powinnam bo juz kiedyś tak robiłam...i potem było " źle" :( nio ale trudno..tak to juz ze mną jest:P ... życzę udanego weekendu:) szczególnie na świeżym powietrzu:) pozdrawiam :) ;)

Wspiera? :O pff :D kiedy tylko slyszy o diecie albo o tym ze nie chce zjesc ciasta itp to sie denerwuje, mowi ze robie sobie z mozgu wode. A co do chlopaka to wcale nie jest zle byc singlem. z chlopakiem same problemy, klotnie itp. czesem trudno wytrzymac :( hmm ciekawe jak ma byc dzis i jutro, chyb zaraz sprawdze bo mam ochote sie gdzies przejechac ale zeby bylo cieplutko :D a co do glodowki to nie wiem czy to dobry pomysl, nie stosowalam nigdy ale musisz uwazac zebys efektu jojo nie miala :) 3mam kciuki :D pozdrawiam 🌻