Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Radykalne zmiany - zapraszam wszystkich

Polecane posty

Gość AAsiuniaa
Delicious_ Rozumiem.....moi koledzy też różne głupstwa mówili...jak zobaczyli że tak schudłam...kiedyś to mówili że to brzydko wygląda:D...ale ja ich nie słucham...bo kiedys..jak miałam chłopaka to mi powiedział że powinnam troszke schudnąc:( to bylo okropne..nio i i gdy sie rozstalismy to sie za siebie wziełam:) nio i schudłam:).Wiem że głodówka jest zła...nio i sie złamałam...do 17:00 nic nie zjadłam( oczywiście śniadanko zjadłam:) ) a potem zładłam pare chlebków WASA:/ echh....jutro chyba sobie zakleje usta taśmą:D Buziaczki:) udanego weekendu zyczę :)

hej AAsiuniaa 🌻 Jaaap => Gdzie sie podziewasz?? :) jak tam zyjecie? ja jednak dzis jade na grilla, kupilismy juz kielbaski itp ... ojj nienawidze kielbasek z grilla no ale coz robi sie dla milosci :P:P generalnie powiem wam ze z tym moim odchudzaniem jest dziwnie. strasznie skacze mi waga. jednego dnia rano mam 55 a drugiego 56 i tak na zmiane (waze sie zawsze naczczo). wczoraj nie cwiczylam, nie mialam czasu, dzis musze nadrobic. ale powiem wam tez ze dzieki tej diecie warzywno owocowe skurczyl mi sie zoladek i nie przyswaja niektorych rzeczy. wczoraj np zjadlam sobie jedna mala parowke i to byl zly pomysl. musze jednak caly czas bazowac na warzywach do obiadu bo moja watroba tego nie przetrzyma :P pozdrawiam 🌻 zycze milej niedzieli :) nie wiem jak u was ale u mnei dzis swieci sloneczko wiec dzien zapowiada sie bardzo ciekawy :P

Gość AAsiuniaa
czesc Delicious_:) Ja nie wiedziałam że Ty jesteś na diecie owocowo-warzywnej:) troszke o niej czytałam:) podobno duzo sie chudnie...ale jest troszke niebezpieczna...bo przecież owoce ani warzywa nei mają w sobie białka:/ a to jest bardzo wazne....ale w sumie może też sie odważe i zaczna ja stosowac:P.Dzis pogoda jest naprawde ładna:) u mnie tez świeci słoneczko:) pewnie bedzie bardzo cieplo:)Wczoraj oglądałam pogode i mówili że bardzo gorąco ma być w poniedziałek:) to dziś muszę naprawde zastosować głodóweczke :P żeby jutro sobie jakąs bluzeczke obcisłą ubrać:P :P :D Ja również życzę udnej niedzieli:) tez bym sobie pojechała gdzies na grilla:P nio ale niestety siedze w domku:( Pa pa :)

Do dietetyczki => kochana doskonale wiem jak sie odzywiac i nie jem wszytskich owocow , zreszta nie jestem juz na diecie wiec nie wiem po co te uwagi. :O:O:O Do Asiunia 🌻 ja bylam na tej dietce jakies 3 tygodnie temu. ona jest zdrowa wiec nie masz sie co martwic o bialko :) ja schudlam na niej 6 kilo w 2 tygodnie. robilam ja juz chyba 4 raz, i za kazdym razem mniej wiecej tyle chudne. teraz zrobie ja sobie w okolicach czerwca, troszke pod koniec. Ale mowie Ci choc ta dieta wydaje sie badzo rygorystyczna i wogole niektorzy jej odradzaja, to ksiazka o niej zostala napisana przez bardzo dobra dietetyczke, poza tym jest bezpieczna. jak bym mogla caly czas jadlabym same owoce i warzywa poniewaz samopoczucie jest wprost wspaniale, nie masz problemow z trawieniem itp :):) pozdrawaim

Gość AAsiuniaa
Delicious_ jak często jadłaś te owoce i warzywa...i jakie jadłaś:)to ja chyba sie na nią skusze:)..bym Ci była bardzo wdzięczna jak byś mi napisała jak ja stosowałaś:) pozdrowionka:) :)

ojj zmeczona jestem ... ledwo siedze:) ale specjalnie dla ciebie napisze 🌻 a wiec stosowalam ta dietke 2 tygodnie. jadadlam same owoce i warzywa oprocz : ziemniakow, roslin straszkowych, kukurydzy, slodkich owocow typu pomarancze, brzoskwinie, banany. ja jadlam bez ograniczen-> tzn kiedy mialam ochote. w tej dieie nie ma zadnych jadlospisow. jesz kiedy chcesz. na poczatku pierwsze dni sa spoko ale po okolo 2-3 dniach nadchodzi zwatpienie. musisz co chwila jesc. warto wtedy przygotowac sobie jakies surowki i pokrojone warzywka i co chwila szamac. potem jest juz coraz lepiej:) efekty widac dopiero w 2 tygodniu. wtedy chudniesz z dnia na dzien => doslownie:) ja jadlam najwiecej pomidorow, ogorkow, kapusty ale takiej duszonej, rzodkiewki. kupowalam tez takie gotowe syurowki w plastikowych opakowaniach (w kazdym warzywniaku sa) i do nich dodawalam jeszcze warzywa. bardzo sycace. dobrym rozwiazaniem jest tez ugotowanie zupy na kilka dni. gotujesz wode, sztkujesz wloszczyzne, wrzucasz. gotujesz jakis czas, potem dodajesz koncentratu pomidorowego i juz. moze na poczatku nie jest smaczna ale da sie przyzwyczaic. trzeba tylko pamietac ze to nie jest glodowka, i ze mozna sie obzerac bez zadnych konsekwencji.

Gość AAsiuniaa
Delicious_ dziękuje Ci bardzo...a po czym taka zmęczona jestes:):)? Jak było na grillu:)? Ja kiedyś stosowałam diete kapuściną...i tam sie tez gotowało zupke:)i była naprawde dobra:)...jeszcze raz dziekuje:)

Gość AAsiuniaa
Ojejku a tu znowu tak cichutko:(:( Ale ja rozumiem...pewnei dużo macie pracy i w ogóle:) ja w sumie tez:) wiec do zobaczonka:):)

Nom rzeczywiscie cichutko sie zrobilo :O Asiunia -> Na grillu bylo super a zmeczona bylam dlatego ze przechodzilismy caly dzien po lesie i po plazy ... ale ogolnie warto bylo, miedzy nami mam nadzieje bedzie lepiej :) co do pracy to rzeczywiscie strasznie duzo nauki mam ostatnio ... czasem ak jest ze caly tydzien wolny od sprawdzianow ale jak zaczna zapowiadac to w jednym tygodniu zawala kazdy dzien .. masakra :O dzis na szczescie w domku posiedzialam, brzuch mnie bolal-> okres mam :O niby biore tabletki anty dzieki czemu nie mam juz takich strasznych bolow ale czasami jednak mnie zlapie ... szkoda gadac :P Jedyne co dzis mi poprawilo humorek to pogoda .. ojj sliczna :P No to by bylo na tyle :P odezwe sie jeszcze jutro w miare mozliwosci 🌻 buziaczki :)

Witaaaaaaaaam! :D Przepraszam, za tak dluga nieobecnosc... Mi jakos nie idzie:O😭 Mam diete, nie mam, mam, nie mam...:/ Dlatego postawilam na jedzenie prawie wszystkiego na co mam ochote, ale w mniejszych ilosciach... I oczywiscie bede cwiczyla:) Na razie efektow nie widac, ale mam nadzieje, ze nadejdzie ten czas, gdy spojrze w lustro i powiem \"Tak! To jest to do czego dazylam!\" Postaram sie nie opuszczac was na tak dlugi czas to moze mi to wszytsko lepiej pojdzie:P Pozdrwiam 🌻 i napiszcie co tam u was kochane:):D A tak swoja droga wy to dobrze macie: grille. spacery po plazy, lesie hehe 🖐️:D:D

Gość AAsiuniaa
Delicious_ Ooo no to miałaś fajnie:) tez bym sobie z chłopakiem pochodziła;) nio ale go nie mam:) nawet pieska nie mam:P. Na pewno miedzy wami bedzie super;) A ze szkoła to mam podobnie:)np. dziś miałam iśc na 18-stke do kolegi...nio ale nie moge..bo sie naprawde na jutro muszę duzo uczyć:( i musiałam impreze odłozyc na bok:( Nie martw sie ..brzuszek przestanie boleć;) A przyznam że pogoda jest sliczna:):)aż sie chce wychodzić...i nawet moja dietka wychodzi...jestem bardzo szczęsliwa:):)nio ale nie zapeszajmy...bo jeszcze mnie okropne obrzarstwo "złapie":) Jaaap Witam Cie gorąco:) A z tą dietką sie nie martw:) przyjdą gorące dni to sie odechce jesc:)naprawde :) a z tymi posiłkami robiłam tak samo:) Powodzenia:):) To ja życzę słonecznych dni:):) Pozdrawiam:)

hej dziewczynki 🌻 ojj dlugo sie nie odzywalam, az mi glupio :) co tak slychac u Was?? ja siedze teraz na informatyce, w domku prawie nie mam czasu na siedzenie na kompie -> albo nauka albo chlopak , hehe ale ogolnie z wynikow w nauce jestem zadowolona. jak na liceum sa dosyc dobre :P:P teraz sie ciesze bo jest juz cieplej i nie chce sie jesc. za to pije sie duzo wody :) pogoda w sam raz na dietkowanie ... AAsiuniaa jak Ci idzie? z tego co pamietam zamierzalas zaczac ta warzywno owocowa? i jak?? Jaaap -> a ty> schudlas juz troszke? ja powiem Wam szczeze zeschudlam malutko -> moze kilogram albo dwa ... jakos trudno mi jest zrzucic wage, moze to przez te tabletki ?? hmm nie wiem ... :) pozdrawiam 🌻

Gość AAsiuniaa
Delicious_ witam Cie serdecznie:) Niestety nie stosuje tej diety:( ...nie moge...bo rodzice mnie pilnują na kazdym kroku przez te zeszłoroczne odchudzanie:( teraz musze wszystko jesc:( choć często sie sprzeciwiam:D i nei zawsze coś zjem:P. To ja Ci gratuluje że masz dobre ocenki...ja w sumie też nie narzekam:)Choć troszke sie musze męczyć nad tymi ocenami...ech... juz nie mam siły:( Ja sie muszę z wami na weekend rozstać..bo jade z przyjaciółką na działke:):)ach...nie moge sie doczekać:) Ja również wam życze udanego weekendu:) słyszłam że ten ma być upalny:)Buziaczki i pozdrowionka:)

Witam, witam! :D Czy schudlam? hmm... nie wchodze na wage (to moj najwiekszy wrog:D), ale jak tak na siebie patrze, to jakby mi troszke brzuch spadl(ale tylko troszke:P) i na pewno nie przytylam! :D Co juz jest jakims malym powodem do radosci :D Kiedys moze jakas wieksza motywacja mnie nawiedzi:P Gratuluje ocen:D I jak najlepszego zakonczenia roku zycze:D AAsiuniaa - udanego \"dzialkowania\" 🖐️

hej dziewczynki 🌻 pewnie juz zle na mnie jestescie , ze sie nie odzywam co? :) ojj na weekend wyprowadzilam sie do Michala, jego rodzice wyjechali wiec mielismy mieszkanie dla siebie, nie mialam czasu usiasc na kompa nawet ... ojj dzis minelo 10 miesiecy odkad jestesmy razem :):) a tak poza tym to umieram od kilku dni, pogoda jest tak meczoca -> cos strasznego ... ale ciesze sie ze wogole jesc sie nie chce. caly czas pije wode mineralna. no nie liczac piwa ktore pochlaniam codziennie hehe ale pije Redsa wiec nie wiem czy mozna to nazwac piwem ... moj facet sie ze mnie smieje ze prawdziwa baba jestem ze nawet babskie piwo pije ... a ja poprostu UWIELBIAM Redsa Sun :):) hehe milego dnia w szkole, 3 majcie sie -> jeszcze tylko niecale 20 dni i koniec meki :):)

Gość AAsiuniaa
czesc dziewczynki:) jejku jak mnie tu długo nie było:)wybaczcie...ale mam strasznie dużo nauki...bo w końcu za tydzień już musza być wszystkie oceny wystawione:/...ach troszke Ci nauczyciele mecza:(jak pisałam wczesniej miałam jechać do koleżanki na działke...nio i pojechałam...było super:)Delicious_---> też piłam damskie piwko ale Gingerra( czy jak to sie tam pisze) i naprawde mi zasmakowało:). Mnie te upały też troszke męczyły..szczególnie jak trzeba było siedzieć w szkole:/...ale ja lubie taką pogode:)Słyszałam że od wtorku ma być coraz cieplej:):)ach...bardzo sie ciesze bo już ocenki bede miała wszystkie wystawione i pewnie gdzieś sobie pojade odpocząc:).Troszke sie boje jutra:P...bo wyprawiam swoją 18-stke dla rodziny...hmm..i co...oczywiście bedzie torcik i dużo jedzenia...ale chce sie powstrzymac...zjem tylko kawałeczke torcika i BASTA :P Ojj ale sie rozpisałam:) mam nadzieje że niedługo też sie odezwiecie bo widze że was tez dawno tu nei było:) Buziaczki i miłego weekendu:)

Witajcie 🌻 ja skonczylam z drastycznym jedzeniem itp. Za bardzo ucierpial na tym moj biust -> z rozmiaru 70C zmalal na 70B .. owszem jem regularnie, ale jem wszytsko-> nawet miesko. Znalazlam nowy lepszy sposob na utrzymanie figury-> cwiczenia codziennie cwicze 8minute na posladki, rowerek w powietrzu na wysmuklenie nog. czasem robie brzuszki ale mysle ze juz nie sa mi tak bardzo potrzebne. dzieki tym cwiczeniom i wczesniejszej diecie mam teraz w talii 60 cm. pozdrawiam, no i milego weekendu:) ja wlasnie jade na zakupkyy z ukochanym ... zamierzam kupic jeansowa mini (pierwsza w moim zyciu) :D:D:D , pare bluzeczek na lato, no i oczywiscie kilka torebek bo mam bzika na ich puncie :P papa

Gość AAsiuniaa
Czesc wszystkim Jejku...jak tu sie zrobiło "smutno":( nikt nie pisze:( aż sie chce jeść:D.Moj biust tez sie zmniejszył i to bardzo bardzo duzo...mowi sie ze jak sie odchudza do biust pierwszy "chudnie" :/.Ja uwielbiammmm chodzić na letnie zakupki:) muszę sobie kupić dużo sukieneczek, spodniczek i krótkich spodenek na lato:P...a co...zaszaleje:P..... Prosze piszcie coś na tym forum:P.... Pa pa do zobaczonka:)

No wlasnie masz racje -> smutno jak cholera :P widac, zostalysmy tylko we dwie , hehe:) jak tam srednia na koniec roku? mi niestety wychodzi 3,8 ... wredni nauczyciele :D co do zakupow to ostatnio sobie nakupowalam bluzeczej:) kupilam tez mini dzinsowa, ale po przyjsciu do domu stwierdzialm ze jednak moje nogi nie sa fajne, wiec teraz cwicze cwicze cwicze, zeby moje nogi mi sie spodobaly :D

Gość AAsiuniaa
czesc:) nio zostałyśmy same:):) u mnie średnia 4.0 bardzo sie z niej ciesze:) ale za rok musi byc lepsza i to o wiele:P ...dziś jest taki upał że nie da sie wytrzymać:) dziś sobie nawet spałam w dzień:D.Ja teraz chodze w spódniczkach:P i nawet te moje nogi wyglądają:D choć i tak ćwicze:P ale nie za dużo bo mam okres:/ teraz to "ćwiczę" w ogródku wyrywając chwasty:D...tylko jak wczoraj ciełam suche gałązki drzew sekatorem to sobie "obciełam" kawałek skóry na palcu...bleee..okropność:(:(...ale nie martw sie... na wakacje nasze nóżki bedą jak "malowane" :P. Mam nadzieje że czasem tu jeszcze bedziemy sobie pisały:) Pozdrawiam i życzę udanego weekendu:);)

Asiunia:) masz ogrodek w domku, czy na dzialce siedzisz? ja mieszkam niestety w wierzowcu na 10 pietrze:) ale na szczescie pod miastem mam dzialke, wprawdzie nie jest to 5-cio gwiazdkowy budynek, tylko srednia altanka ale rzenocowac sie da:) jeszcze prawie nad samym jeziorkiem:D Hmm no to gratuluje sredniej, tez liczylam na 4,0 ale niestety chorowalam, kiedy mialam zaliczyc historie na \"3\" a babka od biologii powiedziala \"Aniu, boję sie ze jak postawie Ci 4 na koniec roku, to w 2 klasie nie bedziesz sie starac \" ... wkurzylam sie ostro, szczegolnie ze moje ocenki wygladaja tak: 3,3,4,4,4,4 :D:D:D no ale mowi sie trudno :) A moglabys mi podac swoj wzrost i ile masz w udzie (w najszerszym miejscu, pod posladkami) ??

Gość AAsiuniaa
Ogródek mam koło swojego okna:P bo mieszkam w bloku na parterze:D,działki niestety nie mam:( a Tobie zazdroszcze że masz działeczke:)zawsze możesz sie wygrzać na słoneczku:) a ja w moim ogródku to nei za bardzo:D...No to ta Twoja pani od historii troszke nei sprawiedliwa...przecież oceny masz znakomite...4 jak nic...nio ale tacy juz sa nauczyciele:/...wiesz co ja Ci jutro napisze oki ile mam bo teraz nie chce mi sie mierzyć bo troszke za późno,dobrze:)? a Ty ile masz:)? Ooo wiem już że masz na imie Ania:) miło mi:) Dobranoc:)

Witaj:) Jestem wlasnie po cwiczonkach, ledwo zyje :P Ja mam 160 wzrostu i mam 51 w udzie ... :O do wakacji jeszcze prawie miesiac, moim celem jest stracic okolo 3-4 cm, to pewnie nie mozliwe ale jestem optymistka :) Jakie plany na weekend? 🌻

Gość AAsiuniaa
Czesc Aniu:) Ojj do czego Ty mnie zmusiłaś:D...teraz mam kompleks...w udzie mam 53 ;( a wzrostu mam 172cm... Moje plany na weekend są nieciekawe:/...czyli chyba nic nie robie ;( ;(...dlatego za bardzo nie mam chumoru...a Ty jakie masz plany...pewnie masz ich bardzo dużo,prawda:)?

Kochana ! przeciez masz cudowne nozki !! co do weekendu to sama nie wiem, jakos ostatnio tez nie mam humotu ... jutro niby mam jechac z \"tesciami\" i chlopakiem nad jezioro za miasto ale nie wiem czy pojade,. w niedziele planuje grilla na dzialczece, ale zapewne znowu przez moje humory sie poklocimy i nici z planow :)

Gość AAsiuniaa
Ja właśnie nie mam ładnych nóg:( Ty masz super...bo masz chudsze od moich o 2 cm....zazdroszcze Ci:)...wiedziałam że masz plany:) nie martw sie na pewno bedzie dobrze:)Jest tak gorąco że aż nie wiem co robić :/ ...ech.... to ja życzę jak najlepszego weekendu:)Mam nadzieje że potem mi opowiesz jak go spędziłaś:)

hehe Kochana tylko ze sęk jest w tym ze ty jestes o 12 cm wyzsza wiec masz chude nozki:) patrzac na rozmiar ud patrzy sie rowniez na wzrost :D teraz przy Tobie czuje sie jak krasnoludek :P

Gość AAsiuniaa
Ojj Słonce nie przesadzaj:P moge sie założyć że nie jesteś "krasnoludkiem" :)na pewno masz super nóżki:)Ja dziś jade nad wode...troszke sie wstydze mojej budowy..nio ale trudno..trzeba sie odważyć:)Buziaki:)Miłego dnia:)

Ale ty uparta jestes :P Obydwie mamy super nozki :D tylko uwazaj na wode bo moze kwitnac, jeszcze jakis krost dostaniesz :) ja dzis chyba na malego grilla jade ale to jeszcze nie jest pewne. jak narazie siedze w domu i sprzatam .... do uslyszenia :) pozdrawiam 🌻