Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Radykalne zmiany - zapraszam wszystkich

Polecane posty

Ojj wlasnie wrocilam :) strasznie zmecozna jestem:) ehh juz dzis myslalam ze ze mna i Michalem wsyztsko skonczone, mowie ci tak sie poklocilismy, normalnie szkoda gadac ... :O na szczescie ten wyjazd nam pomogl i jak narazie wsyztsko juz wrocilo do normy. jutro znowu na grilla tym razem do mnie, znowu sie objem:P jutro juz chcialabym sobie poplywac, bo dzis glupia nie wzielam stroju a woda byla cieplutka jak zupa ... mam nadzieje ze ty tez sie dzis dobrze bawilas :) do uslyszonka:)

Gość AAsiuniaa
Czesc Słonko:) Ja wczoraj byłam nad jeziorkiem.... było tak goraco że nie dało sie leżeć na kocu...wiec poszłam do jeziorka sie wykąpać:D woda normalnie "malinka" taka cieplusia...dziś też jade nad wode:) i musze dużo pływać:) nio i oczywiście prażyć sie na słoneczku:) żeby wytopić "tłuszczyk":P A co do naszych nóżek...to na pewno są cudowne:):) A z Twoim chłopakiem na pewno bedzie dobrze...co to za związek bez jakiejś małej kłótni:)Ooo grila tez bym sobie zjadła:) To ja życzę udanego dnia:) i ładnie pływaj:)bo pływanie to najlepsze ćwiczonko:) Pa pa do zobaczonka:)

Gość ja mam problem
bo schudłam z 50 kg na 46 kg spodnie sa trochę luzne w bidrach ubyły 3 cm ale w udach muszę jeszcze stracic jakies 5 cm!. ogólnie waga jest ok ale wymiary nie dobrze a schudłam 4 kilo w 7 tygodni... nie wiem co zrobi z tymi udami:-(

Gość AAsiuniaa
do ----> ja mam problem najlepszym rozwiązaniem na ładne uda to cwiczenia....jest bardzo dużo ćwiczeń na nóżki:) więc powodzenia:)

ja mam problem -> 8 minute na nogi lub cwiczenia callanetics, z tym ze mozna cwiczyc tylko te cwiczenia na uda:) do tego bieganie ale dlugodystansowe wolne ( od tego nie rozrastaja sie miesnie) no i mozna sobie zafundowac papke kawowa:)

Gość AAsiuniaa
Ojj cio tu tak wszystko ucichło:( Aniu przecież nie trzeba sie już uczyc:) co tam u Ciebie:)? Ja chyba troszke przytyłam..ale nie wazne:(:(od jutra zaczynam DIETE:)..a w sobote jade zbierać truskawki:) Pozdrowionka:)

Hehe nauki juz nie mam ale wolnego czasu tez nie :P w dodatku moja mamusia coraz czesciej zajmuje mi komputer (w MOIM pokoju) bo pisze sobie z kolezankami z dawnych lat :D hehehe .... Asiunia - a jaka diete zaczynasz? ja postanowilam ze juz nie bede stosowala wiecej diet, owszem fajnie sie chudnie ale na nasze nieszczescie najwiecej w biuscie :O tak wiec zostaja mi tylk ocwiczenia .. chociaz przyznaje sie z enie cwiczylam juz kilka dni :) Ojj ide juz spac bo zmeczona jestem :) Jeszcze tylko jutrzejszy dzien w szkole i WEEKEND :D nareszcie .... Pozdrawiam i caluuuuuje 👄

Gość AAsiuniaa
Czesc Aniu:) ja nie stosuje zadnych diet...jak juz to glodowka:):) i dzis ja wlasnie przestrzegam...choc rodzice okropnei krzycza:/ale jestem stanowcza :P...a cwiczyc to cwicze i teraz jeszcze wiecej...czasem to mam taki napiety brzuch ze nie wiem co robic:/ Masz juz jakies plany na wakacje:)? Pozdrawiam buziaczki:)

Gość AAsiuniaa
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Troszke mi sie nudziło:P:P...szkoda że nic tu nie piszecie:( ANIA !!! gdzie Ty sie podziewasz:D