Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka-2 Lola u

Po stracie- staranka i ciąża

Polecane posty

Gawit❤️ Dziękuje Ci👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 i ja w Ciebie wierzę,że w tabelce zaciążonych przejmiesz moje miejsce:D Gdyby Ci się rachuba czasu pomyliła;) to przypominam,że nie wiele Ci go zostało,bo i ja dobiegam końca:) Balbinko🌼 i Ty masz urwanie głowy ze mną,bo Cię atakuje każdym możliwym kontaktem jaki mam z Tobą:( dzwonić jescze pewno będe,aby się upewnić................. Dzięki Ci,że jesteś👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Gawit_79, Lattina, Kamilka_25, Balbinka-2 dziekuję Wam bardzo:) :) :) Agatha 2007 miło jest przeczytać że myślałaś o mnie:) Marghi dziekuję, w sobote posprzatałam całą łazienkę - moze to to przyspieszyło bo zaraz czułam lekki ból krzyza ale nie myslalam ze to jest to:) to moj pierwszy poród. jeszcze odnosnie II fazy porodu to nie umiałam przec bo nie czułam miesni brzucha od znieczulenia, ale jakos dałam rade. nastepny poród nie wyobrazam sobie bez znieczulenia zewnatrzopnowego to przynosi taka ulge, ze czulam sie lepiej niz sprzed ciazy. Zapamietałam co pisałas Aniu jak rodziłas Michałka ze nie krzyczałas w czasie porodu,zeby miec siły na rodzenie i tak własnie zrobiłam - bardzooooooooo to pomogło a słyszałam jak rodziły inne dziewczyny w czasie jak juz urodziłam - krzyki niemiłosierne, brrrryy Trzymam za Was kochane kciuki i żebyscie tuliły swoje maleństwa jak najszybciej:) Jak wstawić zdjecia zebyscie mogły obejrzec??????

Balbinko czy jest coś o czym powinnam o Tobie wiedziec a nie wiem? Jakos nie w temacie jestem ale przeraziły mnie wczesniejsze wypowiedzi dziewczyn......:( Gosiu ja tez sie bojeeeeeeeee! Wczoraj miałam gosci kuzynki i kolezanke i opowiadały mi o swoim porodzie (rodziły w tym czasie co nasza Ania) no i ich opowiadania były rózne...Sama nie wiem co juz o tym sądzić ale mam nadzieje że porod bedzie tak samo szybki i latwy jak Aguli:D Gawit i Ty sie złotko doczekasz maluszka, wierze w to MOCNO 👄

Agula moze Balbinka bedzie wedziała jak stawiac zdjecia bo ona ma taka stronkę z Michałkiem, Sara tez by wiedziała ale jej nie ma- CO SIE Z NIĄ DZIEJE!????!

A ja mam nadzieję, że mi nikt nie będzie opowiadał o ciężkich porodach bo jak tak to wychodzę i nie chce tego słuchać bo po co się stresować, niech się wygadają ale nie w mojej obecności. Co innego z szybkimi i lekkimi porodami :) Ale przyznam się, że trochę się obawiam, że w moim szpitalu pod koniec roku mogą mieć już limity wyczerpane bo następny jest 40 km dalej :( a szwagierka to musiała już w marcu jeździć po szpitalach ale w samym gdańsku bo limit jakiś miał wyczerpane

Agla2121- Gratuluję Byłam dziś na usg tarczycy i nie jest żle.Nie jet ona duża i nie ma guzków,więc z leczenieim nie powinno byc problemu.W przyszły piatek pierwsza wizyta u endo. pozdrowionka dla wszystkich

Dzięki dziewczyny!! ja wiem, że doczekam się dzidziolka, kiedyś ... kiedy przyjdzie na mnie pora :D Agatko jeżeli chodzi o mój wpis do Balbinki, to się nie martw! to nie ma nic wspólnego z tym forum!!! Justynka super, że z tarczycą nie jest tak źle :D kamilka ja podobnie jak Ty nie chcę słuchac o porodach :D nie oglądam zdjęć, filmów z tego wydarzenia :D wolę nic nie wiedzieć, niech mnie to zaskoczy :D Marghi kiedyś napewno zajmę to zaszczytne miejsce w tabelce :D Pozdrawiam 😘

Witam kochane napisalam do Was wczesniej, ale nie skopiowalam i mi wszystko wcielo:) Porodem sie nie przejmujcie, bo kazda rodzi inaczej znam duzo kobiet osobiscie , ktore rodzily bardzo lekko. Gosiu wyluzuj pamietaj masz byc spokojna. Justynka no to juz do przodu z ta tarczyca. Lolu to niedlugo bedziesz mamusia jak to szybko zlecialo. Agula gratuluje malej kobietki w domu i czekam na foty z niecierpliwoascia. Gawit pewnie, ze sie doczekasz dzidzi tylko wrocicie do Polski i do roboty:) Agatko ja wiem co to saegzaminy i poprawki w sobote mam 2 i jeszcze 2 egaminy a reszta 3 , bo ma przepisany jeden. Z jednego sie wymigalismy , bo tak zablysnelismy, ze cala grupa ma 5 z cwiczen:) A u nas wszystko gra dom praca studia, ale jak pomysle , ze jeszcze jeden zjazd 4 egzaminy i koniec 1 roku to od razu mi sie buzia smieje. Pozdrawiam wszystkie serdecznie:)

Madusia ja myslałam że Ty juz po egzaminach, oj to w takim razie zycze powodzenia- i nie dziekuj👄 Aniu spodobały mi sie Twoje słowa co do porodu, postaram sie tak myslec mimo, że dopada mnie panika! Aniu to ja mam nadzieje ze to nic złego, jak bedziesz chciała to ja z miłą checia poczytam na GG o co to chodzi z Toba;) Dzis cały czas tylko o tym mysle, spakowałam juz w połowie torbe do szpitala, brzuszek zaczyna mi coraz wiecej twardniec, ginek mowił mi cos o KTG ale nie wiem kiedy mam sie na to wybrac? Czy jak sie źle poczuje czy jak? Mam iśc na to do szpitala i powiedziec ze cos mnie martwi i maja mi zrobic- tak mowił, to chyba chodziło o ruch dziecka jakby było ich za mało, hmmmm.... Podziwiam lole ze ona taka jakas spokojna, ja wpadam juz w panike, ale nie pokazuje tego po sobie w domu aby innych nie martwic;)

Balbinko ❤️ cieszę się, że to nie moja wina, no przynajmniej po części ;) i że chcesz jeszcze ze mną rozmawiać! a napewno są tam dziewczyny, którym będzie Cię bardzo brakowało!!Ja się do nich zaliczam, ale na szczęście wiem gdzie Cię szukać :D Agatko a jesteś już po terminie ?? próbowałaś metody na wywołanie porodu ?? (słyszałam o intensywnym sprzątani i seksiku :D ) chociaż nie na wszystkie osoby to działa :D a poród ?? napewno przeżyjesz! i świetnie dasz sobie radę! Agulka czekam na zdjęcia Twojej Niuni!! Madusiu powodzenia na egzaminach! jestem pełna podziwu dla Ciebie za to, że masz jeszcze ochotę na studiowanie! ja jakoś absolutnie się na studiach nie widzę! znaczy nie widzę się na sesjach, bo studiowanie samo w sobie jest fajne :D tylko te sesje 😠 Gosia ❤️, lola❤️, meggi ❤️, Justynka ❤️, kamilka [serce lida ❤️ ] i wogóle ❤️ ldla każdej z Was moje drogie!!!

gawit oj nie:D jeszcze mam 2-3 tyg czasu ale wszyscy mi mowia ze ja nie doczekam terminu:P mam nogi jak balony i sinieja mi oraz takie tam;) Balbinka to ja juz sie domyslam o co to chodzi;) Ucałuj Michałka od cioteczki Agatki👄

Marghi obiecuje, że dzisiaj odpisze. Mam zamęt, bo w środe wylatuję i muszę szystko spakować. KOSZMAR!!! Mnóstwo gratów nazbierałam przez to pół roku.

Meggi❤️🌼 O jeju już wracasz? szkoda:( byłam przekonana,że zostaniesz dłużej.szkoda,szkoda,szkoda.Gdyby moje samopoczucie było lepsze to bym Cię zapewne odwiedziła w Krakowie,bo mój mąż często tam służbowo jezdzi,no ale mówi się trudno.Będziemy w kontakcie:D Jeżeli byś dała rade skrobnąć maila to będe wdzięczna ,a jeżeli nie to Cię Kochanie zrozumie.Trzymaj się i ucałuj odemnie ślicznego Antosia. Mam pytanie ogólne do cięzarnych czy to byłych czy terazniejszych-BŁAGAM DORADZCIE MI CO SOBIE MOGE KUPIC NA HEMOROIDY!!!!! Używam czopki avenoc i masc prosterisan,ale to guzik daje😭-od trzech dni to już płacze z bólu

Balbinko ja rozumiem Twoje wyjaśnienia!!! i szanuje Twoją decyzję! jak już napisałam, wiem gdzie Cię szukać ;) ❤️ Pozdrowionka dla wszystkich ❤️

Gawit szczerze mowic to mi sie tez nie chce zdawac tych egzminow zaciecie do nauki mam srednie, ale daje rade i to nawet niezle. Nie mam wyboru albo studia, albo zapomniec o pracy w zawodzie padagoga, a ja tylko w tej pracy sie dobrze czuje:) Agatoko niestety jeszcze nie koniec a juz mi sie naprawde nie chce ogolnie mialam ciezki ten rok w pracy itp wiec przydadza mi sie 3 miesiace odpoczynku od nauki:) Balbinko jak tam Misiek zaczal raczkowac????? POzdrawiam wszytkie goraco👄 Ewa odezwij sie w koncu i mamusia Sara tez:)

Oj szkoda, że Ewa zaglądać nie będzie :( Mam nadzieję, że wszystko ułoży sie po jej myśli i w końcu tu będzie z powrotem!! Ania to że Michaś jest niesamowity, to my nie wątpimy :D jest śliczny i taki kochany!!! A my właśnie załatwialiśmy dziś sprawy mieszkaniowe w związku z powrotem do Polski i nie jestem zadowolona! ogólnie wychodzi na to, że będziemy sporo kasy do tyłu :( Buziolki 😘

Gość Madusia w imieniu Marghi
Dziewczyny Gosie wywala z naeta, ale prosila zapytac ile wedlug Was wytrzyma jeszcze skoro jej sie brzuch obniza:)

Madusia ja nawet smska nie skrobne dla Gosi bo mam mało na koncie, ale jak mozesz to przekaż jej ogromne całuski ode mnie i napisz aby sie nie martwiła bo ma duzo czasu. w sumie to ja tez sie nad tym zastanawiam bo mnie juz sie obniżył brzuchol i szyjka sie juz skraca.... Jak chcecie moje fotki brzucholka robione przez telefon to moge przesłac na poczte tylko podajcie mi e-maila na GG;) Ide spać bo jutro na godz 17 mam egzamin ustny z angielskiego a rano chciałabym sie jeszcze poduczyc:P

Cz4ść słoneczka👄 Madusia dzięki:D🌼🌼🌼 Cały czas mnie wychrzaniało z netu,a więc poniosły mnie nerwy i go wyłączyłam. Balbinka dzięki🌼🌼🌼 Booooooooli Używam prosterisan i czopki avenoc,ale😭 Wczoraj były u mnie 2 koleżanki/nie razem/ i jedna i druga zauważyła,że mi lekko opadł brzuch.Potem zapytałam męża i on wpatrując się w mój potwierdził,że faktycznie jest niżej,między piersiami a brzuchem mam dolinke gdzie mi wejdą 4 palce.Kto mi może coś na ten temat powiedzieć?Boje się,że będe wnet rodzić. 🌼Agatka🌼 dzięki za buziaka i dzisiaj mooooooooooooooocno trzymam kciuki za Ciebie-daj znać jak poszło ,ale MUSI być dobrze:D Agatko Ty piszesz,że Ci opdał brzusio,od kiedy juz tak masz?Ja bym chciała chociaż do końca 37t go donosić,tak aby w 38t weszło.Ja na temat swojej szyjki nie wiem nic,dowiem się w przyszły czwartek/jak dotrwam do 26czerwca/,ale obawiam się,że i tam są zmiany,bo mnie momentami cos tam jakgdyby uciska i kłuje.Na dodatek od niedzieli bardzo mi się stawia brzuch,jest twardy twardy twardy. Agatko jezeli mozesz to przeslij mi fotke-emali masz i nr.gg tez. Gabrysia👄🌼 Malawronka🌼❤️ dlaczego od nas odchodzisz?obraziła,zdenerwowała Cię któraś z nas?zostań,powróć👄👄👄 Sara 🌼🌼🌼 Te same słowa kieruje do Ciebie👄👄👄 Nie ma Sary,nie ma mamy!,ani wrzut ciekawych,niedziele bez ogłoszeń parafialnych,bloog bez nowych fotek,mówiąc krótko zaniedbany:( Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie👄👄👄 Meggusia🌼🌼🌼 Lolita❤️ Zaraz napisze meska do Lolu

No to ja sie dziewczyni zegnam na 2 dni w niedziele wieczorem bede ma nadzieje , ze juz jako studentka 2 roku chociaz i tak pewnie jeszcze o tym nie bede wiedziec:)

Gosiu oki fotki wysle;) Co do brzuszka to nie wiem od kiedy mi zaczał opadac bo jakos przegapiłam to, zauwazyłam dopiero jak mi ludzie zaczeli zwracac uwage na ten temat, jak patrze na swoje zdjecia to w 34-36 tc jeszcze był wysoko, wiec pewnie od 36-37 tc zaczał mi sie obnizac ale to nie znaczy ze juz bedziemy rodzic, Gosiu wyluzuj👄 A lekarz mowił ze tak ma bolec bo sie powoli nasze dupska przygotowuja do porodu, ktory niekoniecznie ma nastapic od razu, moze urodzimy w terminie. Lekarz jak ze mna rozmawiał to gadał o tym co mam robic jak termin porodu mi minie a ja jeszcze nie urodze- wiec sama widzisz nawet on nie okreslił sie ze to bedzie wczesniej tylko bierze pod uwage wszystkie mozliwosci, a Gosiu tego dnia ani godziny nikt nie zna. Mój mąz bardzo by chciał zebym mimo wszystko teraz urodziła bo nasz synek byłby z tego samego znaku zodiaku co mąż czyli bliźniak a jak sie później ur. to bedzie rak;) Nie chodzi tu o żadne przesądy tylko mąz chce aby syn miał tak jak on:D och te chłopy:D

Madusia kochanie życze Ci powodzenia, jeszcze ten weekend i bedziesz odpoczywała👄 Ja niestety studentka 3 roku stane sie jak zdam we wrzesniu poprawke z filozofii:( hehe a bedzie ciężko nauczyc sie 250 pojęc:D

Cześć dziewczyny :) Margi są takie kapsułki na udrożnienie żył,które stosuje się też na hemoroidy.kosztują ok.30zł za 30szt. cyclo3fort...może Tobie pomogą :) Pozdrwiam każdą z Was cieplutko -mi zostało już tylko 12 tc ...

Gość a lola -u ma dziecko

lola urodziła???????????????????? Jak to? jeszcze przed egzaminem dzis pisałam z nią!!!!!!!! Jesli to prawda to SUPERRRRRRR!!!! 👄 A ja zdałam na +3 ten angielski i juz wakacje (no jeszcze poprawka z filozofii we wrzesniu- ale to nie wazne) :P

Nie to jakis fałyszwy znak, lola nie urodziła, pisała ze jak urodzi to od razu da nam znać;) Aniu wysłałam fotki👄

agatko czy i ja mogę prosić o fotki ?? gawit_79@poczta.onet.pl - to mój adres :D i gratuluję wakacji :D Wiedziałam, że z lolą to fałszywy alarm! jakiś zartowniś się znalazł :D Balbinko ❤️ Koug no właśnie co u Ciebie ?? napisz cosik więcej :D Całuski dla wszystkich 😘

Aniu juz wiem co chciałam ci napisac;) Bardzo sie ciesze ze Michałek zaczyna "chodzic" jesli to mozna chodzeniem nazwac hihihihi Bardzo bym chciała zobaczyc jak on do tyłu chodził, jak rak na wspak:D To tym bardziej musisz go ucałowac mocno ode mnie za to👄

Dobra dobra, nie moja wina, że na blogu nie ma nowych zdjeć :D Bardzo proszę o przysyłanie, nie pojawiam się na cafe, ale zdjęcia dodawać mogę:D Pozatym serdecznie zapraszam wszystkie na miłą pogawędkę na gg, bo muszę Was przeegzaminować z inwencji twórczej :D Mój e-mail anticipate@o2.pl