Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka-2 Lola u

Po stracie- staranka i ciąża

Polecane posty

czesc:) Dzisiaj Wiktoria odważyła się i zaczęła raczkować:) :) :) :) :)

Agula2121 Gratulacje dla Wiktorii :) jeszcze trochę a nie nadążysz biegać za nią :) A ja nacieszyłam się mężem całe 2 dni po weekendzie bo jutro znowu musi jechać :( A on też nie ma co wybrzydzać jak tu ciągle o kryzysie śpiewają :(

gawit jutro ten dzien! Prosze zamelduj nam czy zadzwonili z pracy;) 3mam kciuki👄 kamika Ty to masz męża jako gościa w domu, moja siostra ma podobnie więc wiem jak to wyglada;) Aniu buzioleczki👄 Agula dziekuje za info bo wiesz ja nie jestem dobrym kucharzem:D i takie przygotowywanie dań dla dziecka jest dla mnie wysiłkiem. Nie mam problemu w smaku, doprawianiu przyprawami lecz w gramach. Ale mąż kupił mi elektroniczna wage wiec mysle ze jakoś bede sobie radziła:P hahaha:P Do tej pory warzywa gotowałam na parze ale zawsze gdzies tak jakby za malo marchewki dodawałam, no a z tą kaszą to nie wiedziałam ze tam jest gluten:) więc zaczne Gabrysiowi dodawać ja do zupek + żółteczko. Nie martw sie szkołą ja tez studiuje zaocznie, madusia tak samo i wszystkie jakos radzimy sobie. Mam nadzieje ze z zaocznych studentek nie pominęłam kogoś? Ale tak szczerze to ja tez mam dość juz tej szkoły..... A my byliśmy dzis na szczepieniu na II dawce pneumokoków. Gabrys bardziej płakal niz ostatnio:D a teraz jest marudny. Doprowadziłam go do tego że ma na skórze skorupy!!! Ma tak przesuszona skóre, że aż mi głupio. Bo ja nie wiedziałam ze nadmanganian potasu wysusza a dr zapomniała mi powiedziec abym tylko przez jakis czas go kąpała w tym a ja go juz 2 miesiace w tym moczyłam:( no ale dzis juz troszke lepiej wygląda niz ostatnio, kąpie go w oilatum i jeszcze chciałam mu kupic balsam z oilatum ale u nas w aptece go nie ma bo to nowosc. Ale mam wyrzuty sumienia ze tak zaniedbałam dziecko!!! Ale trudno mi tak dbac o niego bo Gabrys ma bardzo wrażliwą skórę i raz albo ma potówki na całym ciele wiec wtedy by mu podsuszyc ciałko a raz ma za sucho i skóra robi sie szorstka i by go nabalsamowac, to raz ma odparzoną pupę a raz jest ok. Pani dr juz nawet przepisywała dla niego masc z antybiotykiem na pupe. Dzis stwiedziła ze on ma taką urode, bo ja juz go w 4 dniu po porodzie do domu przywiozłam z odparzoną pupą a Gosia z Sara widziały Gabcia odparzenia jak były u mnie. Za namową Gosi zmieniałam mu pieluchy na pampersy i jest troche lepiej ale raz na jakis czas go i tak odparza mocno:( Ale ja nie widze zeby on cierpiał! Zawsze jest taki radosny!!! :) PRZEPRASZAM ZE SIE SPISAŁAM ALE JA JUZ TAK MAM🌼

Nick........dł.cyklu.......następna @....... starania od...miejscowość Madusia_3.....32................13.01............ Świnoujście. Ewa............ok.30..............?..............sierpie ń 2006.................. minimonia......28.............01.06................?.... ..........warszawa. gawit_27.......30.............02.08.........luty2008 ...Luton/Łódź. malawronka....28.............02.03.............maj2007.. .....Wrocław... zlosna78......28-31...........27.06.............maj 2007.........Opole.... Lattina..........35.............?................06.2008 ...........Warszawa Justynka27....28..........13.07..........już może wcale............Torun kalpek............28...........?..............listopad20 07...........Końskie KaKru85.............32............07.03........marzec200 8.........Brodnica Nick......................data straty.........................tydzień ciązy nueva....................11.08.1996..................... ..........11 tc Agula2121................6.03.2007...................... ...........7 tc Kalinka1985 .............6.01.2007.................................8 tc Ew........................30.03.2007.................... ............6 tc minimonia...............30.03.2007...................... ..........6 tc Mika23...............18.02.06...01.01.2007.............. 10tc;10tc gawit_27............10.03.06 i 23.03.07..................10tc, 11tc malawronka.............18.07.2006....................... ..........9tc Agatha2007.............24.04.2007....................... .......6/7tc zlosna78..................1.07.2006..................... .............8tc Marghi...............02.09.2006...22.05.2007............ ...7tc,7tc lola u.....................17.04.2006............................ ....12tc megi1982..........03.2003...03.2006,03.2006............. .ok.10tc lida74................30.01.2004, 14.02.2007..............28tc,10tc olawd................15.05.07,02.11.2007................ ....5tc,11tc kf26................09.05, 09.06, 04.06, 12.06............3*9t, 23tc Koug........................02.00....................... ..... ........25tc Lattina.................20.02.2008...................... ............7 tc ivonka83...............08.12.2007....................... ..........39tc kamika_25.............16.10.2007........................ .........11tc Justynka27...29.05.02,08.02.06,31.03.08,18.09.08.....8tc ,10tc, 16tc,9tc Kait.....................07.04.08....................... ...... ........5 tc Motylek84.............05.12.2007; 19.05.2008..............7tc,10tc gośkaa..................29.08.2007,14.07.2008........... ....7tc,4tc Madusia3...............26.06.06......................... ............20tc kalpek....................5.02.2007,02.09.2008.......... .3tc,9tc< br/> KaKru85................03.02.2009....................... .........3tc ZACIĄŻONE Nick......tydzień ciąży.....t. porodu......dł. starania ....miejscowość olawd..........24tc...............23.01.2009......ponad 2 lata....k.olsztyn MAMUSIE Nick.........data narodzin maleństwa...imię maleństwa.......wiek Lida.................08.06.2005............... Borys............. 3l 6m Balbinka............02.10.2007............... Michał..............1r2m... Meggi...............04.03.2008................Antoś..... ................... Daga................03.2008................ ...Jasiu.......................... Lida.................11.04.2008............... Aleksander....8m(wczoraj!) kf26.................07.05.2008................Natala... .................... Agula2121..........15.06.2008................Wiktoria... ........8m...... Lola-u...............23.06.2008................Julia.... ............7m...... Agatha..............01.07.2008................Gabriel... .......7m2tyg.... Dorcia.............. 01.07.2008................Izabella..........7m2tyg... Marghi............. .08.07.2008...............Jakub.............7m1tydz... Koug.................23.08.2008................Emilia... ..................... Mika23..............10.09.2008................Maja...... ................... Kamika25........... 22.10.2008...............Damian.............3 m.. DANE NICK ............IMIĘ ............ D.UR........ E-MAIL ...............nr. gg Balbinka-2......Ania......23.10. 79.....balbinka2@tlen .pl......7456466 nueva ..........Violka ..........1976 ......violek5@o2.pl ........8554249 Madusia3.......Magda........05.03.1975...madzi alena_f@wp.pl Agula2121......Agnieszka.....18.02.86...Agula2 3@onet.eu...9885915 kalinka1985..Karolina..0.09.1985..karolina krawczyk@interia.pl.86 8 gawit_27......gabrysia......24.03.79...iskie rka1979@o2.pl...227458 malawronka....Ewa.....03.03.84....malawronka1@wp.pl... 10881214 Agatha2007....Agata...06.02.1986...AgathaJanas @interia.pl...93021 zlosna78.........Ania........09.09.1978..... ..zlosna@interia.pl Raaria..........Sara ..... ...15.05.. .... antic*pate@o2.pl ....4233094 lola u.............Jolanta.......20.12....... jolciau@op.pl.......991099 lida74............Lidka.........23.12.1974.............. ......7946628 daga_p_11...Dagmara...09.06.1976.....dada-p -11@tlen.pl.. 6853633 Koug.............Ania.........16.06..........an icaop@wp.pl Lattina...........Lena........1976..........l attina1@tlen.pl Marghi............Gosia.......31.03..................... ...................... Ivonka83.........Iwona......09.09........iveta83@wp .pl..........521492 kamika_25......Kamila....20.11.1982...kamika_k200 5@wp.pl..1900966 Justynka27....Justyna....16.12.81...justysia_23@ tlen.pl...12504147 olawd............Ola..........09.11.80......atdebek@ wp.pl. .....9490864 kalpek...........llona............16.08.86.....kalpek2wp .pl....12144019 KaKru85.........Kamila..........21. 12.1985... kamilabrodnica@interia.pl IMIONA DLA DZIECIACZKÓW nick...........imię mamy........imię dla synka........imię dla córeczki Marghi..........Gosia................................... .. .....Gabrysia Meggi...........Ania.................................... ................... Balbinka........Ania..................Kazik......... ..........Amelia/Magdalena Madusia........Magda................Adaś........ .. .........Melania Agatha.........Agata.................Oliwier....... ..........Oliwia lola..............Jolanta...............Bartuś..... ...... ......Dominika gawit...........Gabrysia.............Alanek....... ...........Amelka malawronka....Ewa..................Maciuś............... ...Laura Gośka...........Gosia.................................. ................... Mika............Magda.................................. . ......Maja Aga123.........Agnieszka............................... ................. Raaria..........Sara...................Maciuś........ .........Kaja Agula2121......Agnieszka...... ................. .............Wiktoria Lida.............Lidka................................ ...................... Daga_p_11.....Daga...................................... ......Wiktoria Halina kf26.............Kasia.................................. ..........Karinka Dorcia..........Dorotka..............Michał........... .................. Lattina.........Lena..................Tadeusz/Andrzej... ...Ida olawd............Ola...................Tymoteusz........ . ....Zosia krucha.................................................. ..................... Amichasia............................................... .................... kasztanowo-ruda......................................... ................. Koug ............Ania.......................................... ...Asia,Agata kamika_k.......Kamila................................... .. . ....Wiktoria Motylek................................................. ..................... MIEJSCE ZAMIESZKANIA Nick.......... Imię............... Miejscowość....... Województwo Raaria......... Sara............... Mysłowice.......... śląskie Marghi........ Gosia............. Nowy Sącz.......... małopolskie Madusia...... Magda............ Świnoujście......... zachodnio-pomorskie Balbinka...... Ania............... Ruda Śląska.......... śląskie Gawit......... Gabrysia......... Łódź................... łódzkie Lida........... Lidia.............. Kościan............... wielkopolskie Dorcia........ Dorota........... Nowy Sącz............ małopolskie Agatha........ Agata............ Jedlicze............... podkarpackie kamika........Kamila............Kożyczkowo............po morskie Justynka27......Justyna.........Toruń................kuj awsko-pomorskie Agula2121....Agnieszka....Warszawa/Drzewica....mazowieck i/łódzkie lolau.........Jolanta............Przeworsk.............. podkarpackie

kamila220579 (mam nadzieję, że dobrze spisałam cyferki z Twojego nicku) ;) bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :( Dziewczyny tutaj są super i na pewno pomogą! ja powiem Ci jak to wygladało u mnie. pierwsza strata marzec 2006, po niej zero badań, pół roku odczekać i zacząć się starać. druga strata marzec 2007. lekarz nadal nie widzi sensu badań 😡. robię badania na własną rękę, takie jakie znajduję tutaj http://strata.mojeforum.net/temat-vt54.html, póxniej zmieniam lekarza. znów badania , niektóre te same, bo nie miałam wyników, okazuje się, że mam podwyższoną prolaktynę i przez to nie dochodzi u mnie do owulacji. od października biorę bromergon (na obniżenie prolaktyny), a od listopada CLO + pregnyl (na wywołanie owulacji) na razie bez upragnionego efektu w postaci ciąży :( ale się nie poddaję! teraz zamierzamy się wybrać do kliniki leczenia niepłodności. Grunt to znaleźć dobrego lekarza! 😘 Dam znać jak zadzwonią w sprawie pracy, chociaż nie wydaje mi się :( Miłego dnia 😘

czesc:) Kamilko z cyferkami( nie pamietam jakie tam miałas przy nicku)bardzo mi przykro z powodu Twojej straty malenstwa:( ja tez czekałam 3 miesiące po poronieniu, miałam robiona cytologie i badanie krwi i tak to juz nic wiecej:)od czerwca zaczelismy starania i we wrzesniu sie udało:) Czytalam Twoje wypowiedzi na innym topiku, czytajac je znowu poczułam to jak to bylo kiedy ja stracilam dziecko:(

miałam się odezwać, jak dowiem się czegoś w sprawie pracy! więc zaczynam od 1.03 :D mówię Wam jak się cieszę :D Pozdrawiam 😘

Gabrysiu kochana ja również się ciesze że dostałaś te prace. Należy Ci sie ona!!! ❤️ a więc czekamy do marca na relacje z pracowania. Teraz myśle że u Ciebie bedzie tylko z górki, dostaniesz owulacje, zajdziesz w ciąze, urodzisz, pojdziesz na płatny urlop i bedziesz miała to czego sama pragniesz🌼 DZIDZIUSIA! Wywróże to dla Ciebie👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Agulka to ja nie dziękuję co by nie zapeszać tej pracy ;) Agatko ale mnie wzruszył TWój wpis! dziękuję! normalnie napisałaś wszystko o czym marzę 😘 !!!!!!!! Resztę serdecznie pozdrawiam 😘

Dziewczynki ja z prosbą! jeżeli nadal nie podarowałyście żadnej fundacji 1% podatku, a chciałybyscie to zrobić to proszę podarujcie je Halince. Halinka jest córeczką mojej koleżanki(co poniektóre z Was na pewno kojarzą marchewkę- to mama Halinki) . Malutka ma 4 miesiące. W styczniu lekarze w jej malutki ciele wykryli nowotwór, który jest złośliwy! Halinka dzielnie walczy! nie poddaje się! Ta dziewczynka jest mi bardzo bliska, dlatego będę wdzięczna za każdą złotówkę! Tu dane potrzebne do przekazania 1 % podatku: Nazwa OPP: Fundacja Dzieciom: \"Zdążyć z Pomocą\" KRS: 0000037904 w informacjach uzupełniających trzeba wpisać Halina Malesińska a tu link, który zawiera nr konta na które można wpłacać pieniążki dla Halinki i troszkę informacji o jej osobie http://www.dzieciom.pl/6996 Bardzo dziękujemy! ja, mama Halinki i ona sama!!!!!!!!!!

gawit_79 gratuluję nowej pracy i też trzymam kciuki, żeby teraz to ci było z górki jak napisała Agatha2007 kamila220579 witaj i bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :( Ja nie miałam robione żadnych badań bo ponoć po pierwszym poronieniu się nie robi ale lekarz do którego chodziłam ma bardzo dobrą opinię więc mu zaufałam ale uważam, że dobry lekarz to podstawa więc trzymam mocno kciuki za Ciebie ❤️ A ja miałam dziś pierwszą jazdę i nie spowodowałam żadnego wypadku :D miałam przerwę od ostatnich egzaminów prawie 2 lata i mam nadzieję, że teraz w końcu zdam to prawko :) A i jazda tak mnie pozytywnie nastawiła, że poszłam se spokojnie na zakupy (bo wiedziałam, że nikt na mnie nie czeka w sensie, że zawsze tata mnie zawozi i czeka aż wszystko załatwię a ja nerwowo biegam po mieście żeby tata jak najkrócej czekał) a na koniec poszłam sobie do fryzjera i znacznie skróciłam włoski i ciekawe czy mężuś zauważy bo niestety znowu wyjechał :(

Gawit no ja miałam okazję poznać historie Halinki:( Śliczna kochana niuniusia👄 oby jej Pan Bóg poszczęścił !!!!!! kamika powodzenia na jazdach, szybko minie i nim sie obrócisz to bedziesz miała juz prawko;) Ja mam i nie jezdze:D:D:D A ja chciałam zlożyc o 2 dni spoznione ale bardzo szczere życzenia mojej rówieśnicy AGULI !!!!!!!!! 🌼A❤️G❤️N❤️I❤️E❤️S❤️Z❤️K❤️O🌼 wraz z moim mężem i Gabrysiem życzymy Ci dużo zdrówka, miłości (aby jej nigdy nie zabrakło) oraz spełnienia najskrytszych marzeń a także zadowolenia i 100 pociech z Wikusi, szacunku, miłości i pomocy od męża oraz wiele ciepła i serdeczności od bliskich Ci osób🌼🌼🌼

oj a nawet o 3 dni sie spozniłam z życzonkami:) bo juz jest po północy:D Jeszcze do Sary musze napisac bo jej obiecałam;) A no i dzis sie dowiedziałam, że mój wujek u ktorego wykryto raka moze przejsc operacje po której bedzie juz dobrze:) O Boże kochany jak ja się ciesze:):):)

czesc:) Kochaniutkie moje dziewczyny DZIEKUJE za zyczenia i pamiec❤️🌼❤️ U nas jak Wiktoria zaczeła raczkować to teraz wszedzie jej pełno:) ale tez lubi sobie postac przy jakims mebelku albo za raczki chodzić i stawia juz całe stopki nie na palcach:)mysle ze jeszcze troche i zacznie chodzic bo bardzo mocna jest:) zaczełam dawac jej Flipsy i bsuper sobie radzi z gryzieniem, chociaz ma tylko dwie dolne jedynki:)

Cześć dziewczyny:) A no mąż zauważył zmianę bo aż tak ślepy nie jest a zmiana konkretna i powiedział, że aż buźka mi się zaokrągliłam i wyglądam 10 lat młodziej :) ale na wszelki wypadek nie pytałam się na ile wcześniej wyglądałam :D Ja już jestem po kolejnych 3 godzinach jazdy bo dziś byłam w gdańsku i jutro też jadę ale na plac i jak tak dalej pójdzie to te moje 30 godzin to moment wyjeżdżę i aż zaczynam się strachać :( A i miałam kijową nockę bo z wieczora se uświadomiłam, że chyba spadłam na dalszy plan bo mąż do przytulania to ma synusia a ja zostaję tylko do "rozładowania energii"(ale nie powiem w czym) :( ale już mu to wygarnęłam i zobaczymy czy będzie jakaś poprawa Pozdrowionka 🌻

🖐️ kochane! Mało się odzywam, bo zajęta jestem tym remontem! chciałabym, żebyś wprowadzili się na Wielkanoc, a chyba sie nie uda :( Jeszcze duuuuuuuuuuuuuuużo przed nami :( poza tym relaksuję się przed pracą ;) jutro idę wypełniać te wszystkie papiery ;) chyba zacznę od poniedziałku, ale to będę wiedziała jutro! Wiecie martwię się o naszą Marghi :( Gosia odezwij się! wszystko u Ciebie dobrze? napisałam Ci wiadomość na nk, ale nie odpisujesz, a czasem widzę Cię zalogowaną! bardzo zmartwiła mnie Twoja ostatnia wiadomość na nk do mnie :( błagam napisz coś! Pozdrawiam babeczki 😘

Gabrysiu to i mnie teraz zmartwiłaś Gosieńką:(:(:( Mam nadzieje, że Gosia sie na mnie nie obraziła. Gosiu napisz choć słówko👄

Hejka dziewczyny!!! Jesteście jeszcze??? Ja w końcu zaczęłam wyciągać młodego z domu bo do tej pory pogoda temu nie sprzyjała ale od kilku dni było lepiej i siedział chociaż na werandzie a dziś byliśmy prawie godzinę na podwórku co prawda kręciliśmy się blisko domu bo wiaterek czasem zawiewał ale zawsze to coś :) no i ja se w końcu też zażyłam kąpieli słonecznej :) Pozdrowionka :)

Gość Amichasia
Nie wiem czy mnie pamiętacie. Rok po stracie zostałam mamą!!!!

kamika a ja zaczełam za namowa zabierac Gabcia (autem) w gości i mi sie rozchorował:( tak to jest jak przez zime zaprzestałam hartowania go i trzymałam w domku. amichasia prosimy o szczególy a przy okazji to bardzo sie ciesze i jakk najbardziej gratuluje z całego serduszka 👄 Aniu oj oby sie ta nerwówka szyko zakonczyła👄 a co u nas juz pisze: Gabi zachorował na oskrzela. Bylismy u pani dr w piatek i mówiła ze to dopiero poczatek choroby i dobrze ze przyszlismy za wczasu bo oskrzela słychac ale słabo i tylko z jednej strony wiec moze po antybiotyku przejdzie. Oklepujemy go, bo miał zarąbisty katar, ledwo oddychał tzn. na dzis dzien jest w miare lepiej a dzisiejszą noc mamy wszyscy calusieńką przespaną bez pobudek i płaczu bo Gabrys juz lepiej oddycha. Wydaje mi sie że idą mu ziąbole bo slina leje sie mu litrami i cały czas zjadałby mnie czy tate :D cały mokry jest i musze mu tak czy siak zakładac śliniaczki. A dla przypomnienia to on nie ma jeszcze ani jednego ząbka a na lipcówkach dzieci maja juz nawet po 6 zębów :) Mnie tez jakas choroba nabiera z mężem ale nie damy sie i za wczasu podkurujemy sie własnymi sposobami:D Miałam cos pisac i juz zapomniałam....... najwyzej potem jeszcze dopisze;) 🖐️

Dzwoniłam do Gosi potem Gosia do mnie:D U niej wszystko dobrze, więc sie nie martwcie. Jedynie Kubuś ma krosteczki na brzuszku i szorstkie palmki na rączkach i z opisu Gosi wynika, że Gabryś ma to samo! A mnie wlasnie dr mówiła ze to jest sucha skóra wiec dlatego taka szorstka i a krostki to potówki;) U Gosi była 3 dniówka ale juz jest dobrze. Reszte myśle że Gosia napisze jak tutaj zaglądnie;) Gosiu dla Ciebie 👄👄🌼👄👄

Cześć dziewczyny! A ja chciałabym się troszkę pożalić bo miałam dziś dzień do bani a jutro też nie lepiej się zapowiada :( Otóż zaczęło się od telefonu męża rano jak powiedział, że jego tata miał wylew a potem jeszcze dodał, że bliźniaczki jego brata mają ospę a wszyscy byliśmy razem w niedzielę i teraz mogę se czekać czy Damiana też to czeka czy nie. Fakt faktem, że ponoć im młodsze dziecko tym lepiej to przechodzi a dobiła mnie siostra bo zakosiła mi buty a ja miałam dziś jazdę a jej to maja taki obcas, że nie nadają się do nauki :( A jak po wszystkim wróciłam godna, zmęczona i z bolącą głową do domu to młody był strasznie marudny i nawet nie udało mi się nic zjeść a on za chiny nie chciał ode mnie cyca :( Ale teraz mały zasnął i właśnie dzwonił mąż, że poprzednio to teść miał mocniejszy wylew i mam nadzieję, że będzie dobrze A co do siostry to pisała SMSa żebym nie krzyczała, ale nie ma o co sie martwić bo mam zamiar się do niej nie odzywać przynajmniej przez 2 dni No to zmykam mężowi coś do jedzenia przygotować trzymajcie się :)

🖐️ Gosia kontaktowała się ze mną i nie martwcie się o nią! nie jest źle :) Ja łażę do pracy. dziś był mój trzeci dzień, a ja jakaś nieprzytomna chodzę :( zmęczona, praca mi się nie podoba! tylko czekam kiedy zaciążę i pójdę na L4 ;) oby jak najszybciej! Pozdrawiam serdecznie 😘

Madusia ma dziś urodziny i mam nadzieje, że tutaj zagląda bo chciałam jej złożyć życzonka od naszej trójki:) 🌼 Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają. 🌼 A i jeszcze dla malawronki, która tez dawno do nas nie zaglądała (spóźnione ale szczere) od naszej trójki: 🌼 Zdrowia, szczęścia, pomyślności, z życia samych przyjemności. Każdy dzień niech lepszym będzie, a słoneczko gości wszędzie. 🌼

Cześć kochane dziewczyny👄👄👄 Jestem i żyje,jest mi ciężko....,ale żyje.Dziękuje Wam za dobre serce,ciepłe słowa i troske. Dziękuje w szczególności Gabi i Agatce. Czy któraś z Was zna ,albo miała kontakt z Nati? to jest dziewczyna z topiku Dwie obumarłe ciąże. Nati dzisiaj miała mieć cesarke.Przez ostatni czas mało co siedziałam przy kompie i nie zdążyłam sobie wziąć nr. tel. od Nati:( jezeli któraś z Was ma to prosze podajcie mi,tak bardzo chciałabym do Niej zadzwonić. Nati podobnie jak ja straciła 2 dzieci,tak ogromnie to przeżywała,bała się,że ich nie będzie mieć nigdy.Udało się i jej:D:D:D Gabrysiu teraz na Ciebie kolej!!!życze samych romantycznych i miłosnych chwil i radosnej nowiny już tuż ,tuż:) Czuje,że tak będzie:D oczywiście wnet:D Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczynki i nasze małe bobaski:)👄 A!Wczoraj mały Antoś/synek Meggi/ skończył roczek:D ale ten czas leci! i musze Wam powiedzieć,że już chodzi i jest prześliczny-oglądałam zdjęcia na nk Michaś to wielki kawaler-śliczniutki:) Majeczka to cudowna laleczka rosnąca jak na drożdzach:D Gabrysia fotki ostatnio nie widziałam -Aga wklej coś! ale zapewne jest śliczniutki i słodki,miałam okazje widzieć Go kilka miesięcy temu i za 2 tyg. wybieram się z Kubusiem do Agatki na kawe:D a Sara nasza aktorka to ostatnio się wspina po drzewach,lata na miotle i śpiewa do pustych flakoników po perfumach:D:D:D To cała nasza Kochana Sara:) ciumki dla Ciebie👄👄👄 Madusia życzenia złożyłam rano na nk:) Jeszcze raz wszystkiego naj ,naj ,najlepszego!!!🌼🌼🌼

Cześć dziewczyny :) Madusia to je też się przyłączam do życzeń i życzę Ci wszystkiego najlepszego 🌻 A ja byłam wczoraj z małym na szczepieniu ale mu się udało i nie kluli go ponieważ musimy odczekać 3 tyg żeby sprawdzić czy zaraził się ospą czy nie :( Ale został zbadany, zmierzony a my uspokojeni :) otóż waży 6880 g i ma prawie 70 cm a co do żeberka to mogło być złamane podczas porodu i to wystające to może być miejsce zrośnięcia, ale mamy się tym nie przejmować bo to nic groźnego aczkolwiek lekarz powiedział, że będzie to obserwował :)