Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaaaa

RANKING LEŻACZKOW! jakie polecacie???????

Polecane posty

Gość mamaaaaaa

chce kupic synkowi taki lezaczek bujaczek ale wogole nie wiem jaki wybrac tyle ich jest, poleccie jakies fajne lezaczki warte swojej ceny

Słuchaj ja mam taki.....http://www.allegro.pl/item192900115_babygear_firmy_fisher_price_super_lezaczek_.html Co prawda nasza córka ma dopiero dwa tygodnie,ale często w nim leży gdy np ide pod prysznic wkładam w niego małą i zabieram ze sobą.Dość wygodny,efektowny,jakościowo widać ,że dobrze zrobiony.Wibracja delikatna.Kolory dość przyjemne. Tylko tyle moge o nim napisać,za krótko go jeszcze mam ,żeby wychwalać pod niebiosy.

A ja kupiłam kiedyś zwykły, w promocji w plusie:D Slużył córce ile trzeba, do dziś \"Miś Fasola\" na nim leżaczkuje. I też nic mu nie brakowało. Był stabilny, z zapięciami, fajnie bujał, miał pokrowiec doprania i kosztował 20 zeta:P

A ja polecam z firmy fisher prise.Nie umiem wkleić zdjęcia z allegro,ale jest kolorowy i kosztuje 200 zł,plus minus.Jest do 18 kg.Możesz go używać jako bujak lub leżak,w zależności od tego czy dziecko śpi czy leży.Jak jest trochę strsze to mozesz go też ustawić proporcjonalnie do jego wieku.Miałam dylemat który wybrać bo ten co koleżanka pokazała wcześniej na zdjęciu też mi sie podobał ale wkońcu wybrałam ten bardziej kolorowy.AA,jest też na baterie,ponoć ma wibracje,ale ja tego nie używam.

Gość proszę o linki
200 zł za leżaczek, to trochę za dużo, zwłaszcza, że nie wszystkie dzieci chcą w nim leżeć.