Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awww not bad

Połknęłam dziś spermę poraz pierwszy i....bylo fajnie!

Polecane posty

Gość cwokkutasny
klocek - sztama :)

Gość Mamusia Natura
Niezgodne z naturą zacofane poglądy-ha, ha, ha...Widzieliście kiedyś sukę połykającą spermę psa? A zwierzątka, zwłaszcza ssaki, sa przecież naszymi krewnymi-ha, ha. Żal mi Was dziewczyny, nie wierzę, że robicie to dla swojej przyjemności. Musicie strasznie kochać, strasznie i ślepo! Tylko gdzie miłośc tych facetów? Co z tego, że im to sprawia przyjemność. To nie jest miłość!!!

Gość cwokkutasny
a mamusia to wogóle w wieku rozrodczym jeszcze ?

Gość Mamusia Natura
A Ty myślisz, że tylko staruszki mają takie poglądy?! Odezwijcie się dziewczyny, te które tego nie lubią- w przeciwnym razie stwierdzę, że na kafeterii siedzą sami zboczeńcy!

Gość cwokkutasny
W kazdym razie widze że raczej kobieta :) Prosze zatem o wybaczenie jesli uraziłem zmysł estetyczny ... Od żony nigdy bym czegoś takiego nie wymagał - bo choć - jak deklaruje - ze mnie kocha przecie - to jednak wydzielinami moimi ma prawo się brzydzić ... Pot, łzy , męski zapach, wypadające owłosienie ... podziwu godne ze ona ze mna sypiać jeszcze radę daje ...

Gość Mmik
Moja nie robi z polykiem. Mam na szczęście kumpla bi który bez jakiegokolwiek rewanżu z mojej strony od czasu do czasu po treningu obciaga ze spustem w gardło. Dla mnie mega z***biste uczucie. Szkoda ze raczej nigdy nie zrobię tego z moja.

Gość gość
ja nie lubię uważam że tylko ku,rw,y połykają spermę !!! feee ochyda i nie uwierzę że jakaś kobieta robi to dla swej przyjemności Rozmawiam z kobietami i mówią , że robią to dla faceta bo on im marudzi itp.... kretynki zmuszają się do robienia czegoś co uważają za ohydne !!!!!! szkoda że jeszcze gówna mu nie jedzą .... ale może niebawem do tego dojdzie !!!!

Gość gość
Do gość wyżej ...Żal mi Cię...seks jest dla ludzi,złotko! Biedny ten Twój facet,jak mu loda zrobić nie chcesz.

Gość alechandro
Takie cos to tylko dla blachary albo k****e Nigdy bym sie nie spuscil zonie albo partnerce do buzi bo ja to caluje i ona oblizuje smoczek dla mojego dziecka.

Gość ja tam też lubie :]
robienie loda i połykanie spermy to oznaka 100% akceptacji ;) Ja miałam tak,że z jednym partnerem miałam odruch wymiotny i nie chciałam mu robić :/ Ale poznałam faceta,któremu mogłabym codziennie robić lodzika :P i nigdy nie wyplułam :D Po prostu to polubiłam ;)

Gość yxcv
Wczoraj poraz pierwszy z nowym facetem sie piescilam i loda mu robilam tak sie przy tym napalilam ze sie zdecydowalam i cala ilosc spermy ktora w buzi mialam to polknelam,Bylo fajnie i nawet mi to smakowalo i teraz juz zawsze tak bede robic,bo mi to duzo przyjemnosci sprawilo

Gość gość
co tam dzewczyny

Gość rtzna 2
Mam nowego faceta i dzisiaj mysle pierwszy raz polknac podwarunkiem ze mnie dwa razy przeleci i drugi raz ta porcje wemnie wleje

Gość gość
skoro tak zachwalasz połykanie spermy, to pewnie robisz to zaraz po analu. Niedziwota, sperma pomieszana z gównem o kolorze czekolady, musi faktycznie z***biście smakować. Zazdroszczę Ci, bo ja bym się na 100% porzygała. Czy dla zabicia smrodu zapijasz setką wódki? Uważaj bo się uzależnisz.

Gość Drogie dziecko :)
po analu?puknij się w głowę!powiedz mi z jakiego powodu nie nalezy po analnym uprawiac waginalnego? a jak facet robi Ci minetke to jest Ci fajnie,nie?;)

Gość gość
Witam Wszystkich! Czytając wypowiedzi, uważam,że niektóre "Panie" nie powinny wchodzić na to forum albo "stuknąć się w głowę" zanim tu wejdą..co ma wspólnego "wziąć się do nauki z połykaniem spermy"..przestarzały stereotyp niech już położy się spać i pozwoli wypowiadać się na tym forum osobom zainteresowanym tematem. Pozdrawiam.

Gość gość
Też się kiedyś wstrzymywałam,ale po pierwszym razie już kolejne wystrzały były smakowite.To wspaniałe uczucie i więź,która wzmacnia związek.

Gość Marcin27y
Moja dziewczyna postawiła mnie przed aktem dokonanym połykając moją spermę bez zapowiedzi zamiaru 5 razy z 5 wytrysków z rzędu. Nie mam nic przeciw tym bardziej że stało się tak 5 razy z rzędu i to w 4 indywidualnych pozycjach, bo 2 razy z rzędu jeden po drugim zrobiliśmy to od tyłu.... Zastanawiam się teraz jak przyznać się dziewczynie że uwielbiam z nią "pozycję klasyczną" dlatego że przy jej praktykowaniu czuję intensywnie zapach spermy z jej ust gdy przede mną leży już z rozchylonymi udami przed moimi oczami. Osobiście

Gość gość
Która z was dziewczyny chce mi liznąć mojego grzyba ?

Gość K.K

Witam . Facet każdy ma prawo do satysfakcji mnie osobiście to odpowiada . Prawda że czuję się więź jak kobieta to zrobi i do tego usmiechnie się że jej to odpowiada. Do smutnych osób  wam może  Nie odpowiadać ale już waszym partnerom odwrotnie myśląc tak zamykanie się na innych . Szczęście w związku to i dobre łóżko. 

Ps: Róbcie wszystko na co macie chęć.