Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paola2510

Bezrobotni i szukający pracy łączmy się

Polecane posty

wpadłam na pomysł ztakim topikiem bo niedawno zostałam bez pracy, co prawda narazie krótko szukam ale zdarzało mi się nie mieć pracy nawet przez kilka miesięcy, więc wiem co to znaczy. Mam nadzieję że tym razem tak nie będzie, bo przeraża mnie taka perspektywa... może są tu jeszcze jakieś osoby szukające pracy? moglibyśmy na tym topiku trzymać za siebie kciuki i (w razie czego) podnosić się na duchu, pozdrawiam 🌼

ja szukam chociaż ostatnio już nawet nie mam siły żeby się za to zabrać, brak inwencji, marazm...prawie rok szukania i dziwnym trafem zawsze przyjmą kogoś kto albo nie był na rozmowach albo już miał etat przed rozmowami ...

Gość koc
Jutro ide na rozmowe --- jestem przerazona , bo byłam na kilku i sposób prowadzenia tych rozmów jest dla mnie porażająca .

koc- ja byłam niedawno na rozmowie w panstwowej instytucji i wiesz pan pytał mnie o temat mojej pracy magisterskiej jaka metodą pisałam, jakie wysunęłam wnioski, a potem wałkował z listu motywacyjnego , po prostu zenada, innej dziewczynie powiedział, że owszem może i ma kwalifikacje ale to nie wystarczy itd itd itd itd itd po prostu aż szkoda gadać czy bez układów nie da się znaleźć konkretnej pracy w swoim zawodzie? to po co studiowałam tyle lat, jak nawet do sprzątania mnie nie przyjmą bo raz mówią że kwalifikacje za wysokie raz, ze za niskie a ja po prostu chcę pracować tylko gdzie... czy na prawdę trzeba emigrować?

Gość koc
Jak ostatnio byłam na rozmowie to usłyszałam , ze moje oczekiwania finansowe są zbyt wysokie ( a to normalna stawka - naprawde ) i ,że firme niestać na takiego pracownika . To nie wszystko potem usłyszałam ,ze na moje miejsce jest tysiace innych osób , które chętnie podejmoą prace za 1300 zł. . życze powodzenia - tej firmie -nie wiem dlaczego umiałam się powstrzymać i nie skomentowałam jego wypowiedzi . śmiać mi się chciało bo miał 5 zgłoszeń i nikogo ani przed ani po moim wyjściu nie było .

też czasami się zastanawiam po co studiowalam....:):):) P.S. Koc a jakie im podałaś wymagania finansowe?

:(:(:(:( w poprzednim poście miały być smutne minki, ale tak mi sie kliknęło że wyszły uśmiechnięte....

Gość koc.
Poszukiwali pracownika biurowego a ja podalam 3000 brutto, w Poznaniu, 8h dziennie. Duzo? :o Ktos mi nicka zablokowal :(

Gość kariiinkaaa
a ja powysylalam mnostwo aplikacji do butikow otwieraja 2 centra handlowe, jestem po studium hotelarskim wiec obsluge klienta znam bardzo dobrze myslicie ze jest szansa, chce tylko na studia dorobic i starego malucha ::(:(:(:( czy uja chce duuzo??

Gość koc.
malucha nie qpuj :(

Gość ja mojego mgr moge sobie
wsadzic. Po dwoch latach mam juz dosc szukania stalej pracy.Spieprzam stad i wam radze tak samo

Gość kariiinkaaa
na inne mnie nie stac chce tylko miec jakos dojechac do tej ewentualnej pracy albo chociaz na zakupy i do chlopaka czasem :( mieszkam na prowincji i jestem odcieta :(:(:( a czemu odradzasz mi malucha?

karinka Bedziesz czesciej pchala tego malucha niz nim jezdzila:)

Gość szukam /cool/
a w jakich miastach szukacie? i co umiecie?

ja mieszkam we Wro

Gość a ja pracuje od 7 miesięcy w
firmie Oriflame, dodatkowo oczywiście bo bym z kasą nie wyrobiła. Mam na 3 tygodnie min. 350 zł. Jak dla mnie to nie źle ;)

Gość kariiinkaaa
hehe myslisz?? a gdzie uciekasz moge wiedziec?? :) tez o tym ciagle mysle ale to moja pierwsza praca - jak ja znajde ;/ i chcialabym tu sprobowac a pozatym chlopak ma tu prace i jechac narazie nie chce ale to zycie do d....

dziecko wypowiadaj się w swoim inieni --koc- podszywaczu !

myśle, że lepiej jak kupisz sobie używane punto. Jest o wiele wygodniejsze i nie dużo droższe.

Gość koc a jakie masz
wykształcenie i doświadczenie zawodowe?

karinka jade do Holandii. To lepsze niz siedziec na dupie w Polsce i patrzec jak naszym krajem rzadza pajacyki Nie kupuj maluchaaa!

Gość szukam /cool/
a ja pracuje---> a co robisz ? powiedz trochę...;)

Paola2510----2500 netto kierownik sklepu !

Pracowałam na różnych stanowiskach, chociaż jestem pedagogiem...i niestety z mojego doświadczenia wynika tylko jedno, jak nie masz dobrych znajomości albo 20 lat i 5 lat praktyki to nie jest łatwo, ja na szczeście (po kilku próbach) znalazłam swoje tylne wejście. Powodzenia...

rozprowadzam kosmetyki. Naturalne Szwedzkie kosmetyki.

Gość kariiinkaaa
a jak zostac kierownikeim sklepu dzisiaj bylam w trollu i taka mloda dziewczyna byla kierownikiem ;/ tez bymn chciala

to jest lekka praca. Pracujesz kiedy chcesz i ile chcesz, a można zarobić.

dodatkowo są sponsorowane kursy kosmetyczne. Dorabiam dodatkowo poprzez robienie makijażu. Wszystkiego nauczyłam się w firmie Oriflame.

A ktos tu powiedzial ze nie bedzie pracowal za mniej niz tysiac? Poluzuj gumke w majtkach, bo jakas nerwowa jestes

sorry... mniej niz 3 tys