Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana w szoku

Jestem załamana! Potraktował mnie jak śmiecia!

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkls
ale wie gdzie ma dziurke

Gość 1/11
Ale durna ta załamana! Jeszcze wielu facetów cie tak potraktuje, więc zamiast zawracać ludziom głowę swoimi pigułkami, puknij się w ten pusty łeb. Jesteś wyciruch, wnioskuję to z twojego obrażania każdego, kto ośmielił się tobą nie wzruszyć. Wcale mi cię nie żal. Bardziej mi żal faceta, bo od takiej...to jeszcze syfa można złapać. Facet oszczędził przez parę mięsiecy kilka stówek na agencji. Za pół roku nie bedzie pamiętał jak miałaś na imię. A ty pewnie, durna, myślałaś, że niedługo katalogi ślubne będziesz przeglądać , hihihi. I co tak ludzi do radia Maryja odsyłasz? Jak ktoś uważa, że jesteś zerem, to już moher? Wiele porządnych dziewczyn bywa traktowanych jak przedmiot przez takie jak ty, ćwoku. Ale nie martw się, może następny facet da ci te 36 zł, a może nawet całe 72. A może i stówę, to za resztę kup sobie jakąś ksiązkę. Pewnie żadnej nie przeczytałaś.

Gość też uważam żeś prymityw
Ale prymityw z autorki wątku! I co, jej zdaniem, facet miał zrobić? Oświadczyć się, może? A kto oświadcza się szmacie? Płyn do mycia, chyba. Poużywał cię, ręka mu odpoczęła, albo nie miał kasy na profesjonalistki. Jesteś półgłówkiem. Zanim wskoczysz następnemu do wyra - pomyśl, przynajmniej spróbuj.

Gość jestescie prymitywni
ale wy jestescie prymitywni :) przeciez tu nie chodzi o to zeby facet z nia byl tylko o to zeby poniosl jakas odpowiedzialnosc a nie zrzucil wszystko na glowe dziewczyny. najlatwiej jest kogos oceniac i wyzywac od szmat, tylko ciekawe kiedy wy idziecie z kims do lozka i czy wszyscy wasi faeci to tacy dzentelmeni :) gdyby tak bylo to nie byloby tyle tematow pt" zostawil mnie w ciazy, jestem sama, zerwal ze mna, zdradzil mnie" zastanowcie sie nad soba zanim kogos zmieszacie z gównem!!!! odezalo sie umoralniajace towarzystwo wzajemnej adoracji heh

Gość też uważam żeś prymityw
Tak, Andrzeju, poznaj ją sobie :)) W celu wiadomym. Tylko kup sobie lepsze gumki niż tamten, po co masz przepłacać 72 złote, za coś, co możesz mieć za darmo? I jeszcze potem być tu poczytał o sobie, jakim jesteś draniem, a ona skrzywdzoną dziewicą. Tu GŁÓWNIE chodzi o te 72 złote.

Gość mnie o nic nie chodzi
Poczytałam sobie wątek. Ja też uważam, że ta cała załamana ma pusty łeb. Nie myślę, że należało tak ją traktować, facet jest gnojkiem, ale kto idzie do łóżka z gnojkiem? Głupia. Pewnie miał ślicznie nażelowany łeb, może koraliki, a może nawet wyblondzone końcówki włosków...

Gość autorka tematu
Wasze obelgi nie robia na mnie wrazenie i wyzwiska , to tylko swiadczy o waszym poziomie :) nie chodze z kazdym do lozka i nie puszczam sie , zreszta nie msuze sie tu tlumaczyc przed banda imbecyli i ignorantow ktorzy zapewne co niedziele do kosciola a czlowiekowi noz by w plecy wbili . Ten palant zadzownil dziś do mnie zeby sie spotkac i zwrocic koszty ale go olalam i nie chce widziec , wiec dewotki zanim napiszecie ze ja chcialm z nim byc to nauczcie sie czytac ze zrozumieniem hehehe. Ci ktortzy umieja tylko wyzywac od smzat, kurew itp macie ze soba bardzooooo duze klopoty natury psychicznej i smiem twierdzic ze tylko net wam pozostal do wyladowania kompleksow i frustracji, wyzywajac innych... Temat zakonczony a teraz dewotki przescigajcie sie w w wyzwiskach i bluzgach a ja mam to i tak gleboko w .... :)

Gość autorka tematu
dobrze ze wy wszyscy po 4-ch m-cach znajomosci wiecie czy ktos jest gnojkiem czy facetem z klasą :) naprawde gratuluje Wam tak wspanioalych dzentelmenow :)) zwlszczsa gratuluje pannom z dzieckiem :)

idź płakac ze ci na wynajm pokoju nie starczy bo 72 zele to kwota która cię przerasta:P acha-najpierw mu robisz lache a później nazywasz go durniem"? to po co sie z nim bzykałas? dla sportu? a moze dla kasy, wszak 30 lat miał i moze liczyłas na sponsoring:O

Gość Ludzie kochani
dajcie jej spokój. Niech sobie żyje. Gdyby świat składał się z samych mądrych ludzi, byłby pewnie nudny...

Gość Hej autorko
A co świadczy o twoim poziomie? Ta polszczyzna, którą nas tu raczysz? Obelgi? Czy ta twoja tragedia, na twoją miarę?

Gość Alannnn
japonka nie pluj tak jadem bo ci te skosne male oczka sie przekrwia i bedziesz wygladala jak zombi :) autorko nie przejmuj sie tym zgorzknialym pospolstwem. Tacy maja to do siebie ze swoje kompleksy i żale przelewaja na innych

Gość avia
Po 4 miesiącach znajomości istotnie można nie wiedzieć czy ktoś jest gnojkiem czy nie. Ale należałoby nie wiedzieć ronież co ma pod pępkiem...

Gość dariusz z Łodzi
Jestem facetem i włos mi się jeży, jak to czytam. Dlaczego jesteście takie łatwe, dziewczyny? Który będzie chciał mieć łatwą żonę? Są kobiety, z którymi się sypia i są kobiety, z którymi się śpi. Dobrze jest być w tej drugiej grupie. Nie szanujemy kobiet łatwych, choć z nich korzystamy. Taka nasza natura. Korzystamy też z chusteczek jednorazowych, ale się z nimi nie żenimy ;) A co do tabletek - ja bym w ogole nie wiedział, że coś takiego istnieje. Tu się dowiedziałem. Pęknięta gumka nie byłaby żadną tragedią, bo sypiam z kobietą, która kiedyś bedzie matką moich dzieci. Jak się trafi - to widać ma to być już. Autorko, jakoś kojarzysz mi się z nieszczęsnym dziwuskiem z rozmazaną szminką i wykrzywionych obcasach. Z prowincji.

Gość ja ostatnio odkrylam serki
ty jestes jakas dziwna...a co mial niby zrobic? nie przesadzaj

Gość Take Me Tonight
Autorko a co ja mam powiedzieć? Bylismy razem,przezywalismy piękne oraz smutne chwile.....razem płakaliśmy,śmialiśmy sie....Zapewanialismy sie ze to jest to! że bedziemy ze soba do konca zycia.....aż do momentu gdy zaszłam w ciąze.....zostałam sama....wymigiwal sie tym,ze bedzie zlym ojcem,ze on jeszcze nie jest gotowy,ze dam sobie sama rade.I na szczęscie dałam...spotkałam na swej drodze zbawiciela.....Kochanego człowieka,który pokochał mnie i mój skarb ,który nosiłam w brzuszku:) Udało mi się....ale to co przezyłam ...nie zycze nikomu:(

Gość 1/11
Japonko, typowo netowe. "Plucie jadem" jako zjawisko zachodzi zawsze jak ktoś ma inne zdanie i ośmieli się je napisać. I jeszcze frustracja :)) Zgorzknialość. :)) Ona ma piękne życie, rozumiesz, facet, te rzeczy, postinor, gumka, a ty jesteś stara, zgorzkniała, pełna frustracji...Zamiast zachwycić się jej opowieścią, co tam, że pisaną koszmarnym stylem, z błędami - ty wyrażasz swoją opinię. Nie, jasne, wolno ci mieć swoją opinię, pod warunkiem, że zgadza się z opinią autorki. :)) Prymitywy dzielą poglądy na: -własne -mylne. Jak na takiego, który ukradł powiesz "złodziej" - plujesz jadem. I zaraz Radio Maryja, moher. Świat niektórych jest prosty i nieskomplikowany :) Ja= racja, inni, ktorzy tego nie widzą =jad, frustracja, moher. Fajnie nawe, nie;) pzdr

Gość Alannnn
przeczytawszy wszystkie wypowiedzi cnotliwych, moralnych i oczytanych pan, jestem ciekaw ile z was poszlo z facetem do lozka pozniej niz powiedzmy po miesiącu????? czepiacie sie dziewczyny ze za szybko sie jemu oddała ale wiem z autopsji ze niektore z was juz po pierwszej randce wskakuja facetowi do wyra :) jestem niemal pewien ze 90% agresywnych tu pań kiedys zostala lub zostanie jeszcze gorzej potraktowana anizeli autorka topiku....Generalnie facet sie chyba jednak do niej odezwal wiec tak nie do konca to po nim splynelo, moze wyrzuty sumienia a moze cos innego? tego "drogie " panie jednak nie wie nikt oprocz jej i jego wiec nie ma sensu ublizac i wyzywac kogoś bezpodstawnie, bo na 100% same nie jestescie bez grzechu, z tym ze latwiej oceniac kogos niz samego siebie :)

Gość hehe ja wiem jak jest
"ile z was poszlo z facetem do lozka pozniej niz powiedzmy po miesiącu????? " Ja myślę, że raczej po prostu nikt ich nie chciał i dorabiają do tego ideologię :)

alannn nikt nie jest bez grzechu. Nie moge mówic za resztę tutaj, jedynie za siebie, no ja sie facetom nie pchałam do wyra. To oni mi sie pchali, ale nic nie dostali:P Jestem z mężczyzną mojego zycia i ciesze sie ze nie miałam nigdy takiej sytuacji by jakikolwiek facet potraktował mnie jak bak na spermę, jak spuszczalnię

Niedwano byłem na stronie nastolatków:seks po tygodniu znajomosci normalka,zdrada chłopaka na imprezie, wsąsiednim pokoju standard i co się dziwić, no ale MY FACECI jesteśmy źli:o

Gość Japonkoooo
oby twoj facet wyruchal cie na calego i zostawil w srodku nasienie!!!!! i zostawil plując ci w ryj!!! szmata.

Gość Do dariusza z Łodzi
A co ma prowincja do miasta? haha dariusz zalosny jestes :) pewnie miales tylko jedna szparke i przy jednej zdechniesz dupku, gdyz zapewne zadna inna niunia nie chce ci dac( i nie dziwie sie w sumie) ktos kto nawet nie wie co to antykoncepcja, ma raczej male pojęcie i obycie w zyciu :) wyzywasz kobiety od dziwek bo z toba nie chca sypiac i szlag cie trafia popierdółko :)