Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudawa głowa

nieciekawy kolor wyszedł-mogę od razu poprawić???

Polecane posty

Gość rudawa głowa

Dziewczyny pomóżcie proszę. Wczoraj zafarbowałam włosy na kolor jasny blond beżowo złoty. niesety bardzo źle czuję się w tym odcieniu - wyszedł kolor wpadający w rudy (miodowy-złoty) a to zupełnie nie pasuje do mojej karnacji. Wolałabym cos bardziej świetlistego i naturalnego. Powiedzcie czy mogę znów zafarbować innym odcieniem czy trezba poczekać. A może znacie jakąś ładną farbę w kolorze blond?

Gość wiem ze moja
koleżanka farbowała 2 razy tego samego dnia, tylko to były akurat brązy i to u fryzjera.

Gość jesss
napisz mi czym farbowalalas jestem fryzjerka i ci pomoge dobrac jakis kolor zeby ci pokryl ten rudy papa

Gość znów blond
zniszczysz sobie włosy. Lepiej weź filoetową płukankę, ona likwiduje żółty odcień. albo szampon koloryzujący

Gość rudawa głowa
Farbowałam farbą Garnier kolor: bardzo bardzo jasny złoto beżowy blond. Kolor nie wyszedł zółtawy tylko rudawy. Ale wydaje mi się ze w chłodniejszych kolorach mi lepiej. proszę o poradę czym zmienić farbą czy szamponem koloryzujacym - i jaki odcień??? Błagam pomóźcie!!!

Gość jesss
czyli numerem 98 nutrisse jaki masz naturalny kolor? jesli chcesz jasny popielaty uzyj 03 excellence jesli chcesz bezowy wez 03 preference .taki odcien jak 98 mozna trzymac dluzej niz 20-30min jak masz np. ciemny blond to powinnasz trzymac ten odcien 50min na nich.ile trzymalas jaki kolor chcesz teraz super jasny czy jakis naturalny blond?jak naturalny jasny blond to wez viking, 9 z excellence lub hollywod lub scandynavie

Gość rudawa głowa
naturalny kolor- popielaty ciemny blon -ale od zawsze robiłam balejage w kolorach jasnych. Ostatnio jednak fryzjerka zrobiła mi dość ciemny i sama zaczęłam kombinować. I wyszło jak wyszło.

Gość rudawa głowa
trzymałąm Garniere na włosach 24 minut - wyszedł rudawo-miodowy a w miejscach gdzie były pasemka jasne - jasny blon. Kolor niby ładny, ale w ogóle mi nie pasuje. Czuję się z nim niedobrze. Boję się jednak czy nie zniszczę sobie włosów ponownym farbowaniem. I czy nowy kolor nie wyjdzie tragicznie :-(

Gość rudawa głowa
dzięki jess - będę próbować :-)

Gość jesss
wyszedl taki bo za krotko go trzymalas :) to jest ladny odcien i nigdy nie spotkalam sie zeby wszedl brzydko ale dla wlosow ciemny blond radze trzymac 50min i najlepiej pod folia wtedy jest super:) nie sugeruj sie kolorami podczas farbowania :)

Gość elke
Skoro widze tu porady..to ja też sie spytam.Dziś farbowałam włosy farbą SAFIRA - mistyczne złoto..i też nie jestem zadowolona.Wyszedł mi kolor o wiele jaśniejszy niż mial być..jakiś taki żółtawy odcień.Ponoc jest bardzo ladny..ale ja źle się w nim czuję.Moj naturalny kolor to sredni blond..z odcieniem zlocistym.Chcialabym coś takiego znowu miec na głowie.Czym zafarbować , żeby uzyskac pożądany efekt???I ile musze odeczekac czasu żeby lysa nie zostać:)?

Gość elke
Pewnie masz rację.Tylko ja słyszałam..rowniez od fryzjerki...ze farba palette najbardziej niszczy włosy:(

hmmm no tak ale mysle ze ta wersja deluxe jest jakby ulepszona i tak nie niszczy. Przypomniało mi sie jeszcze ( zaraz znajde link) z venity śliczny blond, naturalny

Gość jesss
dziewczyny nie uzywajcie palette albo joanna jestem fryzjerka i wiem jak bardzo te farby niszcza wlosy co jakis czas przychodza dziewczyny z tym na glowie zeby je ratowac! sredni zlocisty blond -loreal excellence nr.9.3 albo hollywod z recitala ale on jest mniej zlocisty ale tez superrr pozdrawiam

Gość jesss
co sie tyczy venity jest lepsza troszke od joanny ale tez nie polecam a londa moze wyjdz ciemno wszystkie srednie lub ciemne od niej blondy sa bardzo ciemne prawie jak brazy a jasne blond sa rude przy odroscie oczywiscie mozna to plukanka zniwelowac ale szczypia bardzo w skore podczas farbowania nei polecam!