Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffffffff

Moj chłopak chce zebym..........

Polecane posty

Zafarbowała sie na blad [blond] i zaczeła nosic obcasiki ,powiedziałam mu ze jak lubi takie lalunie to niech taka sobie znajdzie bo mnie coraz bardziej zaczyna to wk...ac.Co o tym myslicie?

Gość jak nic fetyszysta

dla uzupelnienia dodam ze najbardziej lubie chodzic w kaloszkach i mam fryz na sinnaed o connor albo juzek olexy i po co mam to zmieniac?

Gość Franciszek Cebula
Przeczytalem ze w tym roku modny bedzie platynowy blond i bardzo duze okulary przeciwsloneczne , po prostu chce zebys byla modna .

Gość a czy blond wlosy i obcasy
to od razu lalunia? wlosow nie farbuj, ale obsacy mozesz chyba zalozyc, faceci maja rozne fantazje, moze sie zapuscilas, a wolaby cie wiziec w bardziej kobiecej wersji

Gość serce huraganu
Widocznie chcę cie wykreować na podstwie własnego gustu. Skoro tobie to nie odpowiada powiedz mu o tym, najważniejsze, że ty czujesz się świetnie ze swoim dotychczasowym stylem. Jeśli nie akceptuję cię takiej jaka jesteś, to jego problem.

Gość sylwusiaaa
ej wiesz moim zdaniem kobieta powinna o siebie dbac i starac sie poprawiac swój wyglad wiesz moj chłopkak to by chciał zebym chodziła w worku po ziemiakach a ja wrecz przeciwnie lubie sie umalowac ale zawsze schodzi mi z tym z 5 min wiesz ja lubie sie czuc dobrze a dobrze sie czuje gdzy poswiece jakies 20min przed wyjscie a w obcasach nie chodze bo nie lubie i nie umien ale kupuje sobie buciki na takim 2,5 cm i to jest bardzo malutko a wyglada nawet spoko i nie musisz sie nameczyc idac gdzies tak jak w 10 cm A i ja cie bardzo podziwiam bo ja bym tak chciała zeby mnie nie obchodziło i zebym mogła sobie tak wyjsc obojetnie w czym Ale na jakas rocznice czy ur mozesz sie tak odwlic i zrobic mu niespodzianke oczywiscie jak na to zasługuje:)

Gość sylwusiaaa
ej wiesz moim zdaniem kobieta powinna o siebie dbac i starac sie poprawiac swój wyglad wiesz moj chłopkak to by chciał zebym chodziła w worku po ziemiakach a ja wrecz przeciwnie lubie sie umalowac ale zawsze schodzi mi z tym z 5 min wiesz ja lubie sie czuc dobrze a dobrze sie czuje gdzy poswiece jakies 20min przed wyjscie a w obcasach nie chodze bo nie lubie i nie umien ale kupuje sobie buciki na takim 2,5 cm i to jest bardzo malutko a wyglada nawet spoko i nie musisz sie nameczyc idac gdzies tak jak w 10 cm A i ja cie bardzo podziwiam bo ja bym tak chciała zeby mnie nie obchodziło i zebym mogła sobie tak wyjsc obojetnie w czym Ale na jakas rocznice czy ur mozesz sie tak odwlic i zrobic mu niespodzianke oczywiscie jak na to zasługuje:)

Gość fetyszysta
obecnie szkolę moją kochankę w chodzeniu w 12,5 cm szpilkach 10 cm ma już dawno przerobione....

Gość dziwie mu sie jak on cie
wogóle chciał z takim stylem co masz obecnie toż to jakby z chłopakiem chodził a nie kobietą

Gość Kamelia....
Tak jakbym czytala o moim byłym-też chciał tak mnie zmieniać,choć znał mnie świetnie bo byliśmy ze sobą długo-ale mini i szpilki to nie byłabym ja...żle bym się czuła... Teraz już dwa lata jestem z kimś komu nie przeszkadzają moje spodnie i balerinki :)

Gość Kamelia....
szpilki zakładam tylko do pracy...... do pracy zakladam rowiez krotka spodniczke z lateksu i nie zakladam majteczek zeby dostep do mnie byl max 10 sek.