Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy elwirka

najdziwniejsze rzeczy ktore sobie wlozylyscie

Polecane posty

Gość crazy elwirka

co najdziwniejszego wlozylyscie sobie w cipeczke? ja noge od krzesełka ( wiem to troche chore ale bylam wtedy w hotelu pod warszawa i strasznei mi sie chcialo weic tlyko noga od krzesla sie nadawala ) potem probowalam tez z marchewką ale nie fajnie. jest szorstka i nawet jak sie nawizly oliwka to lipa potem jeszcze ogorek ale to standard bo z ogorkiem to wiele dziewczyn poczynia sobie :) swieczke tez probowalam ale nie podobalo mi sie a teraz brak mi weny i nie wiem z czym poexperymentowac ( dodam ze wibrator mam ale wole experymentowac )

Gość dyszel polecam

Gość kRAWCZYK NIE KRZYSTOF
WIDZE DZIEWOCZKI ZE SIE WSTYDZIECIE A SZKODA BO FAJNY TOPIK A I TAK POD KOLDERKA W NOCY SOBIE COS TAM WKLADACIE.. JUZ JA WIEM JAKIE WY JESTESCIE NIEGRZECZNE..

Gość ciekawaaaaaaaaaaaa
szczoteczke ktora strona ?

Gość nona bona
banana, hmm olowek jak bylam gowniara.;) - nienajlepszy pomysl no i paluchy.

Gość drzewa
dezodorant. flet:p, pałeczki kosmetyczne spięte w wiazke z 5 chyba:)

Gość dziwnie to pisac
mozna tez nalac np ciepla wode:P tylko ze nawet gdy sie zawiaze to moze cieknac wiec chyba zabawa pod prysznic

Gość upppl
gora

Gość crazy elwirka
dobrze ze tyle dziewczyn tak experymentuje :) myslalam ze tylko ja heheh a swoja droga gdyby faceci mieli cipki to wkladlai by tam pewnie wszystko co im pod reke wlezie :) pozdrawiam was i wspisujcie jeszcze inne rzecz :) moze komus sie przyda

Gość A ja np.
szczoteczka, ogórek, parówka, marker, ale najbardziej zmieniając temat uwielbiam pobudzać łechtaczkę elektroniczną szczoteczką stroną bez włókien - odjazd z lekkim dreszczykiem prądu :D

Gość Co to są pauszki

Gość dddddddg
jeszcze napiszcie jakie choróbska wam się przyplatały po takich eksperymentach?

Gość crazy elwirka
ja tez pobudzam czesto lechtaczke takim urtzadzeniem co sie podlacza do pradu. ono ma kilka roznych koncowek, jedna jest do pilowania paznokci, inna do masazu po szyji jeszcze inna do polerowania pazokci a ja uwielbiam taka koncowke ktora jest do masazu jest to takie kolo na ktorym sa wypustki z gumy przykladam do lechtazki i wlaczam :) nic lepszego jeszcze nie przezylam jak ktos ma takikolwiek przyzad do masazu na prad ppolecam do lechtaczki sa najlepsze :)

Gość crazy elwirka
zaklinacz jakos fantazji ci brakuje.. pewnie nawet nie wiesz a twoja dziewczyna sama experymentuje z roznymi przedmiotami kobiety o tym nie mowia a warto o tym pogadac czy nawet zaproponowac wlozyc jej cos innego albo piescic jej lehctaczke wlansie jakims przyzadem na prad do masazu :) odleci z rozkoszy . sprobujcie

Gość a ja np
Tak, tak takim przyrządem też próbowałam, ale kiedy niestety wyzionął ducha pozostała elektr. szczoteczka :D

Gość konczita mores
banan (w gumce), ogórek obrany ze skórki (nic nie czułam - działało jak znieczulenie miejscowe przez to że był bardzo zimny:P ), błyszczyk, perfum, mały dezodorant

Gość konczita mores
jak zwykle kończę temat :O

A mi tam wystarczy Jego paluszczek, języczek i fuziutek :). P.S. Chyba wyrosłam z wkładania wszystko, co popadnie phihihi - to trochę niebezpieczne, jakby nie patrzeć. Duże, twarde rzeczy podrażniają, a do tego pełno zarazków wszędzie. Pozdrawiam.

Gość dddddddg
ta...a na facetach to nie ma zarazków...

:D fajny topic...no kurcze ja taka stara a nie wiedzialam ze tak fajnie moze sie zabawiac,gratuluje pomysłow :D mam taki przyrzad do masazu..mmm chyba trzeba go wypróbowac w razie potrzeby tzn.jak maz wyjedzie, tak teraz mysle maz kiedys miał cygara w takich fajnych opakowaniach,chyba nastepnym razem musze sprawdzic czy nada sie ono do wykorzystania :D

Gość crazy elwirka
ja lubie tez pocierac i masowac lechtaczke przez rozne materialy.. przy kazdy materiale sa zupelnie inne odczucia na przyklad jedwab albo bawelna nie polecam przez satyne

Gość dziwnie to pisac
jesli mowa o przedmiotach to do pieszczenia lechtaczki extra jest szczoteczka do zebow na baterie, kiedys kupilam taka w drogerii ze glowke miala jak zwykla szczoteczka, podluzna i nieruchoma, ale za to cala szczoteczka sie trzesla:D:D piescilam sie ta strona bez wlosia. teraz chyba trudno taka dostac, bo wszedzie sa juz takie z okraglymi obrotowymi glowkami;) a ta mi jakos nie sprawia przyjemnosci;)

telefon komórkowy, kuleczki z czekolady, puszkę coli - to dla tych, co już są po porodzie dużo by pisać.