Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy elwirka

najdziwniejsze rzeczy ktore sobie wlozylyscie

Polecane posty

Gość pani bez majtek
Lubie sobie wkladac rozne zeczy do cipki mialam juz gruba kilbase zywiecka banana pomidora jablko cukinj***aklazana troche sie nameczylam ale wszedl caly mialam pelny odlot na plazy maz wlorzyl mi zel intymny wszedl caly bylo bosko tez na plazy maz wlorzyl mi puszkie z piwem weszla praeie cala denko tylko bylo widac jajka gotowane na twardo cieple super uczucie a jaki orgazm zalorzylam majtki i wyszlam na zakupy cos wspsnialego weszly trzy albo cztery musi byc tak by lekko ostatnie wystawalo cipka musi byc totalnie wypelniona wtedy jest super jsjka jaj ide przesowaja sie delikatnie sa cieple daja uczucie k****a w c***e co za odlot no i podnieca mnie i dostaje orgazmu jak chodze bez majtek a panowie zagladaja mi o krocze a ja rozchylam im lekko nogi im staje k***s a ja dostaje orgazmu

Gość gość
Rozmaite rzeczy. Z ciekawszych, to jak kiedyś poszłam do pracy bez majtek, to rak mnie to nakręcoło, że zaczęłam pieścić się przy biurku markerem i wszedł cały :-) A zaraz weszła do pokoju koleżanka i poszłyśmy do domu. A ja z tym markerem w środku. Po drodze jeszcze jakieś zakupy, a ja na wpół przestraszona, że wypadnie, na wpół podniecona sytuacją. Co. Ja się wtedy orzeżyłam.

Gość para nago
Teraz kreci mnie walek do ciasta wykrecam raczki smaruje go olejem i wkladam go sobie do cipu co za odlot orgazm murowany no i ogórki ale zeby maly kolce biore reka i oblamuje te kolce na ogórku zostaja takie gureczki potem fo myje i wkladam go sobie do cipki jest super czuc kazda mierownosc orgazm murowany tylo bez gumki bo nie ma efektu polecam drogie panie

Gość amortyzator

Ja siadałem na taborecie odwróconym do góry nogami...w ruch poszły również kredki, moździerz i tłuczek od miesa.

Gość Gość

chiński termos obiadowy