Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka.i.ka

gdzie Ci mężczyźni...

Polecane posty

Gość niezamężna
ka.i.ka---no dobrze będzie-pora w to uwierzyć....

Gość niezamężna
i będzie:) obiecuję:) głowa do góry...:)

heh, dzieki;)....tylko jest we mnie obawa...ze tych prawdziwych facetow to juz nie ma...:|

Gość niezamężna
oj tam:) we mnie też, no ale przecież gdzies muszą być:) w końcu ich znajdziemy, usidlimy i będziemy obrzydliwie szczęśliwe:)

Gość niezamężna
o kochana! co to to nie!!!! Nigdy w życiu!!!!! będziemy obrzydliwie szczęśliwe, a inni obrzydliwie będą nam zazdrościć ha! zobaczysz!!!:)

Gość Make the sun keep shining
Szukam dziewczyny do pogadania na gg na chwilę. 10350163

Gość niezamężna
ka.i.ka---- więcej wiary i optymizmu kobietko:) ja wiem jak to jest, kiedy świat rozsypuje sie na kawałki...ale wszystko, a b s o l u t n i e wszystko da się posklejać...wierz mi:)

Gość niezamężna
make the sun...---> a co sie stało??

znaczy taki, ktory bedzie mowil i sluchal, ktory bedzie pytal jak bedzie zle a czasami tylko bedzie...ktory zasnie majac mnie w ramionach i obudzi rano z usmiechen na ustach, ze patrzy na mnie i jest szczesliwy....czy to wiele?

Gość niezamężna
nie , nie i jeszcze raz nie!!!!! szukamy tego samego faceta;)

Gość niezamężna
mój Boże! ale chyba się jakoś podzielimy??;)

Gość niezamężna
on_bez_nicka----> wystarczy...............

no dobra...a czasami nie przyjdzie, da mi spokoj, zebym zostala z wlasnymi myslami...bo czasami potrzebuje sie samotnosci...ale to naprawde tyle...nie wymagam cudow...chyba nie wymagam... podzielimy...;)

Gdybym był nieskromny, to napisałbym, że takie wymagania i pewnie jeszcze trochę więcej spełniam. Ale że jestem skromny to przemilczę tę kwestię ;)

Gość niezamężna
ka.i.ka---- tak czułam,że dobra z Ciebie kobieta:)

Gość niezamężna
on...---> skromność to tylko kolejna zaleta...:)

spelniasz...wybacz mi brak wiary ale cos czuje, ze spelniasz je tylko przez pierwszy miesiac, moze dwa...a potem nagle zdasz sobie sprawe, ze w sumie chyba lepiej byc niezaleznym i samotnym...zeby moc poszalec i nacieszyc sie zyciem...ach wiem, uzalam sie...:(

Gość niezamężna
ka.i.ka---każdy ma prawo sie poużalać nad sobą, no bo któż ma idealne życie? Grunt żeby było komu się wyżalić...

ka.i.ka ja to w ogóle ewenement podobno jestem, bo szukam stabilnego związku, a szaleństwa się mnie nie trzymają, no chyba że z ukochaną osobą, której na razie niestety brak.

Gość niezamężna
on...- a zdradzisz ile masz lat? oczywiście nie musisz, jeśli nie chcesz..

no ja nie wiem czy ewenement z Ciebie...;)....juz troche nie wierze w te wszystkie wyjatki, w te wszystkie \"ale on jest inny\" i takie tam...wyroslam z bajek, a lektury jakos nie koncza sie haappy endem...tylko, ze naiwna jestem, a ta naiwnosc podpowiada, ze moze kiedys...

Gość niezamężna
on..----> hmm...no to jawisz się jako ideał..:) ale ja tez naiwna jestem, chociaż mam tyle lat co Ty....

ka.i.ka i ja się nie dziwię, że nie wierzysz. Ja też czasami nie wierzę w \"normalne\" kobiety. To wynika niestety z naszych poprzednich doświadczeń. Zresztą mi jest zawsze przykro, że kobiety oceniają każdych kolejnych potencjalnych partnerów przez pryzmat \"dupków\", z którymi miały nieprzyjemność być.

i tu musze przyznac Ci racje...dokladnie takie jestesmy...ale moze to wynika z tego, jak przeczytalam dzis, ze po rozstaniu kobiety maja cierpiec, mezczyzni tylko pamietac...i my nie chcemy cierpiec, popelnic znowu jakiegos bledu, bo wiemy jak ciezko sie potem pozbierac, jak ciezko wymazac z pamieci zapach poscieli, jak niemozliwe jest slyszac piosenke w radio, przy ktorej jeszcze niedawno sie rozmawialo o przyszlosci, nie uronic lzy...moze wlasnie dlatego boimy si kolejnego zwiazku...moze wlasnie tu tkwi problem...