Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna przyszła samobojczyni

dlaczego SAMOBOJCÓW....

Polecane posty

gfder - własnie tak..wiem o tym od dawna... prze nadwrazliwosc..ale chyba tez zwykła niechec do działania zwana lenistwem no i poprostu mam taka potrzebe by nie istniec, nie martwic sie...zycie...mnie troche przeraza..boje sie go...

ide 🖐️

hmm..moj chłopak tez tak stiwerdził..ale po co mam takie malenstwo skazywac na to smao co ja czuje? lepiej nie..choc chciałam miec maleństwa ...:(

Ok, szczerze powiem,ze twoje wypowiedzi maja duzo sensu (chyba). W kazdym razie, teraz latwiej mi zrozumiec \"samobujcow\". I moze masz racje ale to jest twoja racja! Ja mysle inaczej i ciesze sie ze zyje............

Gość Olllka
a czy wierzysz w to, że jest coś lub Ktoś, kto potrafiłby (jeśli tylko byś chciała) przywrócić Ci chęć życia...??? Sprawić, że kazdy podmuch wiatru, każdy promień słońca, śpiew ptaków, każdy Twój ruch będzie dla Ciebie cudem i sprawi że zadasz sama sobie pytanie.."Jak ja mogłam nie doceniać tego zycia...każda jego chwila jest cbezcenna...jak moglam je tak marnować?" Może przestań snuć ciągłe rozmyślania o tym co bedzie po śmierci, jak się uśmiercić, jak zakończyć to zycie... Jeśli nie jesteś szczęśliwa w związku to nie oszukuj siebie i jego...to może być bolesne dla was obojga, ale myślę że powinnaś się uwolnić od tego co Cię męczy, dołuje... Otwórz oczy! I ujrzyj sens życia, on jest na wyciągnięcie reki... :):)

Gość jjgfjxhxgjkhgk
ja tez chce przestac istniec..........