Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmyyyy

CZY PODOBA SIE WAM TAKI MAKIJAŻ NATURALNY??SZCZERZE!!!

Polecane posty

Gość kasanddddi
paskuda..myslio ze radzio wróci doi niej..haha nie ma szans z uroda dody!

Gość nienienienie
nie.

Gość uroda to nie wszystko
moje drogie głupiutkie pustaczki :O

Gość fgkgnkgnf
Na tych zdjęciach jest bardzo ładna. Na pudelku rozpływają się nad nią wszyscy w zachwytach, sami zobaczcie. Ale... O tej Pani dużo piszą dziewczyny na dziale gwiazdy/tv/kino, watek jest chyba o Radku. Bardzo ciekawe rzeczy, część sama słyszałam od osób które maja coś na ten temat do powiedzenia. Zaś Radek zawsze lubiał kobiety i one go też. Niektóre z nich miały prawdziwą klasę. Podsumowując teraz Pani Sylwia Majdan jest piękną kobietą i dobrze że wysubtelniała, ale jak widać Radek kiedyś też lubiał taki typ kobiet jak Doda.

Gość takie mam zdanie..
Ona jest tak brzydka, że nawet makijaż jej nie pomoże.

Gość agfysgfare
makijaż ma ok. Jeśli chodzi o nią- wydaje mi się przeciętna, ale jej uśmiech jest zaraźliwy

Gość ooooppppapapa
e tam ona na pewno taz widziala chirurga plastyka nie raz tylko byl lepszy od plastyka dody :D

Gość a ja powiem tak...
makijaz jest fajny bo lekki i naturalny. co do urody tej pani to chyba doda jednak ladniejsza (ladniejszy ma owal twarzy). pozdrawiam

Gość ooooppppapapa
usta są robione zastanawiam sie tez nad nosem...tez bardzo prawdopodobne

Gość a ja powiem tak...
jeszcze dodam ze ona miala chyba podnoszone powieki bo ma jakis nienaturalny 'wytrzeszcz oczu' na niekotrych fotkach.

Gość ooooppppapapa
makijaz mi sie podoba ale jaki on tam natura;ny...strszanie duzo tapety ma na sobie cienie kreski tusz roz tone podkladu szminka jakas taka ciezka

Gość balabala
naogladałyście się kolorowych okładek z modelkami po retuszu graficznym i wam totalnie już odbiło pod względem wyglądu.ta dziewczyna ma naturalną urodę i jest ładna,a wy już tylko możecie patrzeć na retuszowane zdjęcia,bo takie to dla was koszmary.uff-co robią dziś media-szkoda gadać.WSPOLCZUJE;-(

Gość ooooppppapapa
balabala zareczam Cie ze to nie natura wiem bo sama cos poprawialam :D i wiem jak wyglada cos operowanego a co nie :P

Gość balabala
To może zróbmy teścik.dziewczyny wyobrażcie sobie Dodę i tą panią rano,kiedy wstają z łóżka,bez makijażu.I co sądzicie,która będzie ładniej wyglądała?!Dlaczego to piszę?!Mam koleżankę co bardzo mocno się maluje i super wygląda w tym makijarzu,ale gdy u mnie nocowała i wstała rano to moja córa gdy ją zobaczyła powiedziała,,o matko",bo niestety kontrast był straszny,twarz bez wyrazu itp.

dziewczyna byłaby całkiem ładna gdyby nie te jej usta:/ nie wiem jak to powiedzieć ale gdy sie usmiecha jej górna warga sięga jej pod sam nos,brzydko to wygląda....i gdyby nie to, to naprawde byłaby z niej ładna dziewczyna....podobaja mi się jej oczy