Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pino z WaWy latek 17

Znajoma której nakłamałem nie chce się odczepić. Jak skończyć znajomość?

Polecane posty

Hej. Chciałbym się was poradzić. Jestem normalnym chłopakiem mam 17 lat i dziewczynę w moim wieku. Spotykamy się razem od ponad roku. Fajnie nam jest i dobrze się układa. Nie uprawiamy jeszcze seksu bo ona nie chce. Ja już od dawna chciałem się z nią kochać. Ale jeszcze z nią tego nie robiłem. Niestety około 3 tyg temu przypadkowo poznałem dziewczynę, była o rok ode mnie młodsza. Zapoznałem się z nią na imprezie i byliśmy pijani. Ona mnie podrywała i to było fajne. Okłamałem ją że nie mam dziewczyny i przespaliśmy się. Było super. Seks mi się bardzo spodobał. Następnego dnia napisałem do niej smsa. Nakłamałem jej i po trzech dniach od imprezy znowu uprawialiśmy seks. Było pięknie. Spotkaliśmy się jeszcze 2 razy po tym i ona mi nie pasiła. Okazała się głupia i denerwowała mnie. Wysłałem jej smsa że nie chce się z nią spotykać i że mam dziewczynę. Przez ponad 2 tyg był spokój i zapomniałem o niej. Dostałem jednak po tym czasie od niej smsa. Napisała, że się boi bo zawsze ma co 27 dni, a jest 29 i nic nie ma i że chciała by się ze mną spotkać. Nic jej nie odpisałem. Następnego dnia napisała (czyli dzisiaj) że to 30 dzień i nic, ciocia nie przyjechała, zadzwoń do mnie. boje się. Nie bardzo wiem o co jej chodzi i denerwują mnie jej smsy. Dzisiaj dostałem smska od niej jak z dziewczyną byłem. Denerwuje mnie to, nic nie odpisałem, ale chce żeby ona do mnie już nie pisała. Jak to napisać jej i co powiedzieć żeby się odczepiła? Nie chce się z nią spotykać bo ona jest denerwująca i przygłupia. Znacie jakieś sposoby żeby się jej pozbyć?

Gość ametria
I ciocia nie przyjedzie przez najbliższe 9 miesięcy...:classic_cool:

Nie kumam jej smsów. Denerwują mnie bo ona pisze jakieś głupoty, to jakaś wariatka. Nie napisze normalnie tylko coś pisze nie dającego się zrozumieć. Nie wiem o co jej chodzi. Po tym co napisałem powina dać sobie spokój, ale nie daje. Co jej napisać żeby się odczepiła?

Gość chłopie gratulacje
będziesz ojcem!!!

Gość dość dobra prowokacja
taka na 4+

Nie rozumiem. Wszystko było ok. Gumek nie miałem to nie używałem. I nic mi nie dolega. Kiedyś mi ojciec powiedział żebym zakładał gumkę jak dziewczyny nie będę pewny bo niektóre mają świństwa i penis po nich może swędzieć. Mnie nie swędzi. Wszystko jest ok. O dziecku nie rozmawialiśmy i z jakiego powodu miała by mięć? Przecież jak się nie zaplanuje i nie jest się długo razem to się nie ma bez powodu.

Jeśli nie chcecie mi nic doradzić, to chociaż niech ktoś mi napisze co znaczą jej smsy. Może ktoś to będzie wiedział bo ja nie wiem zupełnie o co jej biega.

Właśnie przed chwilą dostałem kolejnego smsa. Napisała że nie wie co ma robić i jest zrozpaczona. Chce żebym się z nią skontaktował. Nie wiem co robić, nie mam ochoty z nią gadać. Po co mam znowu gadać skoro napisałem jej że nie chce się z nią spotykać i mam dziewczynę. Jest strasznie denerwująca i nie rozumiem jej.

Gość żałosna prowokacja może
nawet śmieszna na początku, ale teraz spaliłeś

Gość gostek w jensach
Po tych smsach mam pewnosc. Ona chce wyciagnac od ciebie kaske:) nie dawaj sie. zmien nr tel i bedzie ok. mam nadzieje ze nie podales jej adresu, jak tak to masz cienko:)

o co wam chodzi? Po co jej moja kasa której nie mam? Weźcie mi powiedzcie o co tutaj chodzi bo ja nie kumam. Za głupi chyba jestem:)

spotkaj sie z nia i kup dla niej test ciazowy. niech po prostu sprawdzi czy faktycznie jest w ciazy i jesli jest to niech Ci to udowodni. jesli bedzie-to juz klapa,musisz zawiadomic rodzicow,powiedziec swojej dziewczynie... ale jest duze prawdopodobienstwo,ze tamta chce wywolac u Ciebie sensacje i zmusic do spotkania,rozbic Twoj zwiazek. tak czy owak jestes niezla swinia...wprawdzie masz 17 lat i rozumiem Twoja slabosc,ale nie wydajesz sie nawet miec wyrzuty sumienia:-O przede wszystkim przekonaj sie czy jest w ciazy czy nie-jesli naprawde sie boi zrobi test od razu,jesli nie bedzie chciala zrobic to na 100 procent udaje.

chce wyciagnac kase na niby aborcje,ktorej wcale nie bedzie ale Tobie powie ze jest

agais - ale ona nie może być w ciąży. Moi rodzice mówili że ja byłem chciany i długo mnie planowali. Ja nic nie planowałem i nie chciałem. Dziecko się samo pojawić nie może. Nie rozumiem czemu ona się po 2 tygodniach do mnie odzywa. Napisałem jej że nie chce więcej się spotykać i przez 2 tyg był spokój. Czemu tertaz nagle się odzywa. To zupełnie bez sensu.

ale ja nie sadze ze chodzi jej o kase,mysle ze chce Cie za wszelka cene zmusic do spotkan,majac nadzieje na zwiazek

Gość o boze ale beznadziejna
i zalosna prowokacja. wez juz skoncz. jestes niepowazny :o

Gość aha to jak dziecko nie jest
planowane, to nie ma prawa się pojawić. Buhahahahhahaha :D. Kiepska prowokacja :P.

Właśnie napisałem jej sma, żeby zrozumiała. Napisałem "Daj mi spokój, mam dziewczynę i nie chce się z tobą spotykać. Nic do ciebie nie czuje a o tamtym zapomnij. Nigdy nie będziemy razem !! Pa. " Chyba jasno jej napisałem. Mam nadzieje że zrozumie i nie odpisze.

zartujesz,tak? jesli tak to juz jest nudne. z drugiej strony zdarzaja sie przypadki,ktore nie wiedza skad sie biora dzieci:-P jednak na pewno slyszales o tzw. wpadkach? zajsc w ciaze mozna oczywiscie nawet podczas jednorazowego,przypadkowego seksu.

Gość agais przestan juz
Przeciez jest to "w oczywisty sposob" prowokacja, jakby powiedział Pan Premier.

Nie wiedziales co robisz, to ................ rób jak uważasz :-D

Nie rozumiem was i jej. Skończyłem tylko podstawówkę i może to zbyt trudne dla mnie:) Nie napisaliście mi nic co mogło by się przydać. Przykro mi, jak nie chcecie to już pisać nie będę. A po ostatnim smsie mam nadzieje że ona się w końcu odczepi.

i jak widac, mam iloras inteligęcji szczotki do czyszczenia kibli :(.

Gość zostawiony bez seksu
Haha... ale to śmieszne. Przecież się pytałem , a wy hahah i zero odpowiedzi. Dzięki wam, jesteście beznadziejni.