Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikebana

Dawajcie wasze sześciany!

Polecane posty

dominująca to się zgadza - z racji zawodu taka jestem w pracy, na codzień. W małżeństwie, które tak swoją drogą jest spokojne i póki co szczęsliwe, troszkę chyba też ja dominuję (mąż własnie też to przyznał ;) ) ale nie rozumien, dlaczego nie prosisz o to, co Ci jest potrzebne (np. wiek) - przecież jak ktos nie chce, to nie napisze, i tyle :) - poza tym to zabawa :)

jeziorko też kiedyś opiszę, ale bedę musiała zmienić nick, żebys się nie zasugerowała :)

no to megi, wiedząc o tobie tyle co mi powiedzialas to jeszcze ci powiem ze z opisu wynika tez to ze bardzo boisz sie utraty kontroli nad własnym zyciem i gdyby tak sie stalo, mogłabyś sobie z tym nie poradzic... :) Twoje zycie jest spokojne dlatego ze bardzo tego potrzebujesz: potrzebujesz stablizacji, wtedy dopiero mozesz dzialać i rozwijąc skrzydła...:)

myślę, że w tym masz rację - gdyby się coś w moim życiu zmieniło to mogłabym mieć problemy z tym, żeby sobie poradzić. Zdaję sobie sprawę, że jestem przyzwyczajona do tego, że nigdy nie było żadnego \"sztormu\" i wiem, że to nie jest dobre - to jest chyba własnie moja słabość - nie miałam większych problemów i nie wiem czy umiałabym im stawić czoła (chociaż mam nadzieję, że się mylę)

widzisz co jest w twoim opisie,.,? stoisz przed szescianem ale musisz go iwdziec całego ( choc logicznie nie jest to możłiwe...) powiedz, ile cięosztuje trzymanie wszystkiego w ryzach..? Nie jestes tym troche obciazona i zmeczona...?

twój pomysł z tymi analizami jest ciekawy - bardzo podoba mi sie psychologia, zawsze mówiłam (i dalej tak twierdzę), że gdybym nie była tym, kim jestem (bo swój zawód tez lubię) to zostałabym właśnie psychologiem - to mnie bardzo pociąga, widzę, że Ciebie też :)

acha:) czyli co..?całkowita uczciwosć wobec siebie i innych... :) Jesteś dla siebie wazna ale to nie przysłania ci otoczenia... hm, widzisz wszystko jakby \" przez siebie\"... Oz kurcze, z tego sie wyłania obraz bardzo pieknej osoby, kótra potrafiła zrezygnowac z siebie na rzecz innych.... :)

Gość a ja powiem tak...
bialy szescian z kartonu, w srodku pusty.

a ty nie bylas czasem taka troche królewna z dobrego domu..? Może jedynaczka...? :)

Gość linkink
daje szescian, mam nadzije ze teraz dostane odpowiedz, bo ostanio ciezko bylo:( jest metaliczo- srebrny, chlodny , wielki niczym dom,( cos jak statki kosmiczne na filmach ) schody prowadza z jego srodka, z jednej z jego scian, Te schody to taki korytarz, waski na szerokosc ramion, tez metaliczny i chlodny jak schody, wszedzie proste kontury, zadnych niepotrzebnych dodatkow

wróce troszkę póxniej ale nauczona doświadczeniem poprosze aby podawać wiek ( choćby w przyblizeniu) , płeć oraz czy jestesćie w zwiazku czy nie.

Gość linkink
to ja szybciutko odpisuje, coby mnie nie pominac;) wiek23, w zwiazku ok 1,5 roku

Gość a ja powiem tak...
bialy szescian z kartonu, mam prawie 23 lata, obecnie jestem wolna choc niedawno bylam jeszcze w zwiazku. co ciekawego mozesz mi powiedziec? ;)

linkink jak na osobe w związku opis cos za bardzo wieje chłodem.... Jestes w jakims związku ktOry wydaje mi się dosc sztywny, a w kazdym bądx razie ty jesteś w nim jakas sztywna... i nienaturalna... Może zbyt boisz się odrzucenia..? Niby wszysrko jest ok, ale dusze masz jakąs taką przemrznietą na wylot, wszędzie ciasno i klaustrofobicznie, nie ma w tym rozmachu, nie ma przestrzeni... Chyba boisz sie utraty osoby z kóra jesteś, poza tym uważam ze nie jestes tez za bardzo pewna swych uczuć... pzdr.

seścian jest duży, o trwałej konstrukcji...z drewnianych ciemno zielonych ścian.Schody są drewniane , w jasnym kolorze drewan...pięknie wykonczone, tak jak by zabytkowe.są tak jak by na pierwszym planie.

doriss, podaj jeszcze wiek oraz to czy jestes z kims czy nie, ok..? bardzo prosze. wiek może być w przybliżeniu, np przedział wiekowy.

wiek 22 lata...a to czy z kimś jestem....byłam...i on zerwał a teraz chce wrócić.\\ ja chyba tez chciała bym wrócić

Gość szesciankaaa
szklany szescian połyskujący i przezroczysty , zimny mój wiek 38

doriss, ok, opis krótki, ale chyba jasny... Ja myśle że ty bardzo chciałabyś wrócic... Schody sa na pierwszym planie, bardzo czekasz... poza tym fakt że sa takie piekne, to tak jakbyś przygotowała je dla niego i teraz tylko stoją i czekają by on na nie wszedł... Jest w tym duzo prostoty, mimo wszystko zaufania, chyba go bardzo kochasz... Jestes osoba wrazliwa, mimo ze na pewno cie skrzywdził nie ma w tobie urazy, jest w tobie jakas szlachetna prostota i duzo uczciwości... Teraz pytanie czy ten ktos jest tego wart....:)