gagatka85 0 Napisano Maj 29, 2007 hej hej :D ja właśnie wcinam makaron z truskawkami mniam mniam mniam :D Protosska ucz sie ucz :P bo juz za niedługo wakacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 29, 2007 Mniam, mniam gagatko :D ja już pojeździłam na rolkach, później jeszcze bieganie :) achhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 30, 2007 :) ja własnie piję kawkę :) czyżbyśmy zostały same????? mam tylko jedno marzenie, żeby czas szybko leciał!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 30, 2007 na śniadako zjadłam 3 kromki wasy, a do 16 mam 3 małe jogurty!! i wodę mineralną!! Moja waga dalej nie drgneła!! ale co tam!! wazne ze brzuch mi spada!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 30, 2007 Witam!! Moja waga nieco spadła. Mam 59kg....musze sie jeszcze pomierzyc,ale nie chce mi sie ;) Jak to zrobie to zmienie tabelke :) A treaz do nauki bo egzaminy czekaja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 31, 2007 wczoraj trochę przyszalałam z jedzeniem!! ale przez 1,5 godziny pelentałam się po mieście!! tylko szkoda, ze przed żariem :o dziś jestem juz po śniadaniu ( kromka zwykłego chleba, serek twarogowy z ziołami, wędliną i pomidorkiem-------> nie było wczoraj mojego chlebak wieloziarnistego :( ) dziś mam jakiś pechowy dzień, wstałam za póżno tzn wstałam ok ale strasznie się guzdrałam!! miałam iśc do dentysty, ale okazało się ze wizyte miałąm wczoraj ehhhh przegapiłam!! Już 2 raz !! ale do 3 razy sztuka!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 31, 2007 dupowaty dzien!!! w sensie pogody i samopoczucia!! przez3/4 dnia ziewałam i sie obijałam!! a tak w ogole to dziś tez zjadąłm ciastko ktos tam miał urodziny!!Fuck!!! szkoda gadac!! zaraz biorę się za swój pokój, potem za swoje ciuchy a na końcu za swoje ciało!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 31, 2007 Poćwiczyłam godzinkę no prawie bez 2 minut!! :P na obiadek zjadąłm jakies miesko (pulpet chyba) i kalafiorek mniam mniam :P teraz piję herbatkę a potem do wanny!! Jak fajnie, że jutro ostatni dzień wstawania :) Co u Was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 czyżby topik upadał!!???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 halo!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 jeszcze godzinka i do domku :D weekend!! hurraaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość demanka Napisano Czerwiec 1, 2007 Olunia kiedyś pomoże, http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3481573 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 Hej, hej, hej :) rany ale pospałam... ładne kilka godzin, ha ! zjadłam dziś dwa trójkąty sredniej pizzy, jakies małe jabłko i malutka kromka z powidłem.... dopiero co sie obudzilam i zaczelam złobac wode mineralna ! Co tam porabiacie ? Chodzcie pogadac :D hyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 2, 2007 wstałam własnie :D ale brzydka pogoda a feeee :o Kochana w piatki od 16 nie ma mnie dla nikogo :) tzn tylko dla jednej osoby jestem :D wczoraj byłam w solarium ale efektów nie widze :( Idę na jakieś śniadanko :) do potem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 2, 2007 Dzień dobry :D ja wstałam przed chwilą. Pogoda taka smutna, dokładnie... też ide po śniadanko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 2, 2007 Kurde, jak leje !!!! Gagatko, nie zalało Cie ? kurde.... masakra. Teraz troche lepiej ale wczeniej, jak z cebra :D zjadłam dziś standardowe śniadanko, malego banana, zupke chinska (:P) ryz z truskawkami, małe jabłko, kilka truskawek jeszcze i lody - ale co tam :D ide dzis wieczorem biegac jak sie nie rozpada tak fest... poki co ide do nauki, milego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Halo, halo :D dzień dobry Wszystkim ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 BRY :D prostosska chyba zostałyśmy same!!! :o wczoraj pocwiczyłąm godzinkę, ale koło 9 zjadłam kiełabae z grilla i sałatke (ale bez chleba)!! no trudno!! Teraz jem śniadanie!! potem na 12 do koscioła!! Zeby tylko nie padało!! A wczoraj to byała tragedia!!! nie lubię jak tak pada!!!! Miłej niedzieli papapap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Hyhyhy.. ja zjadłam kilka pierniczków i co z tego :D pffffffffffffff, dzis tez biegam :D jade zaraz do kosciolka a pozniej nauka, aaaa caly dzien nauka - TRZYMAJ SIE AGATKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 nie zazdroszcze tej nauki oj nie!!!! Ja mam spokój do października :D To miłej nauki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, rzygam ta matematyka za przeproszeniem ! hyhy : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 i jak matematyka?? ale dzień!!! Taki smętny!! Bleee chce do spania!! A wczoraj byłam na pizzy!!! Zjadłam 3 kawałki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 ach, od dziś sie odchudzam jak mowilam no i jest bardzo dobrze :D a matmą tez juz dobrze... ale ulga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 Dzięki ze pytasz gagatko... no wiec ogolnie ja sie mam super a Ty Moja Droga ? :) Jak tam w pracy ? dziwna ta pogoda u nas w Małopolsce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 :) ogólnie to ja mam tak se :) gdyby mi sie lepiej wstawało rano i ghdybym pół dnia nie bała taka senna!! I gdybym wiecej zarabiała ehhhh rozmarzyłam sie :) Teraz grzecznie bede ćwiczyć pół godzinki choć mi się baaaardzo nie chce!! To przez tą pogode :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 miałam cwiczyc, ale postanowiłam od dziś robic aerobiczna 6 weidera!!! A co tam!! Warto spróbowaC!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 Hej :D moze kładz sie wczesniej spać ? ja to kurde o 23.00 - 00.30 chodze spac i rano jak wstaje o tej 5.30 to jest masakra :D haha... co to jest ta aerobiczna 6 weidera ? widziałam nie raz, niby coś czytałam ale na czym to polega ? :D Ja tam sobie biegam codziennie i powiem, że efekty są - serio :) dziś znów ide, super !! i zjadłam dziś tak w miare, w miare... pomijam kołacza na sniadanie w szkole :P poza tym to sniadanie moje standardowe, troszke zupy kapuścianej, 5 pierogów ruskich, dwie małe kromeczki z powidłem i taką jedną mace czosnkową :) musze napisać jakieś zadanie na dziennikarstwo, hyhy... paaaaaaaaaaa :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 Wpisz w google aerobiszna 6 weidera i wyskoczy Ci mase stron!! Podobno ciężkie te ćwiczenia!! Jak na razie nie czuje, ciekawe czy poczuję jutro!! :) Ja naprawdę wcześnie chodzę spać około 22 do 22:30 staram się byc w łóżku juz!! Ale co z tego, jak rano czasami jest tragedia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 O kurcze, to rzeczywiście idziesz o przyzwoitej porze spać. To ja nie wiem, może jesteś śpioszek tak jak ja ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 No pora to przyzwoita a jak ;P a ja dziś zjadłam: jedną kromkę zwykłego chleba z szynką i pomidorem (godz. 6:30), koło 11 zjadłąm 3 kromeczki chleba słonecznikowego z serkiem białym, szynką i pomidorkiem, przed 4 jabłko, koło 17 obiad w postaci kotleta z ogórkeim kiszonym (ale kwaśny był!! :) ), potem pól banana!! A koło 8 nie mogłam się powstrzymać i zjadąłm jednego śledzia!! fuck!! No ale mniejsza o to!! Pewnie jak nic 1000 kcal przekroczyło!! I mało sie ruszałam!! :o Zaraz zmykam do wanny, apotem do łóżia bo już moja pora :P I co byłaś biegać ?? u mnie porządnie lało!! Kurcze mogło by już przestać!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach